Avand in vedere totala incapacitate de a gasi un nume potrivit pt baietelul nostru, am apelat cu mare incredere la baza de date de pe prima pagina unde am avut surpriza sa gasesc ca Abdul (plus o multime de combinatii de Abdul-inca-un-nume) este nume nemtesc si ca Maria, Marie, MarieLuise - sunt nume de baieti!!!
Ce sa zic, m-am amuzat copios, nu e un repros, e doar o constatare. Stiu ca numai pt asta nu aveti timp dar e... cam batator la ochi:)))
Cristina, mamica cu burtica
Buna Tina, am vazut ca esti stabilita in Munchen si pentru asta te apelez. Ma numesc Maria si am 24 de ani, sunt romanca si sunt si eu stabilita in Munchen de 1 an de zile. Tocmai am aflat ca sunt insarcinata, astazi o sa merg la un control pentru a avea confirmarea oficiala. Mi-ar place mult sa tinem legatura pentru ca nu am pe nimeni aici cu care as putea sa ma consult pe tema viitoarelor mamici. Daca nu este prea mare deranjul astept un semn din partea ta. Iti multumesc anticipat, Maria
quote:
Originally posted by pace.maria
Buna Tina, am vazut ca esti stabilita in Munchen si pentru asta te apelez. Ma numesc Maria si am 24 de ani, sunt romanca si sunt si eu stabilita in Munchen de 1 an de zile. Tocmai am aflat ca sunt insarcinata, astazi o sa merg la un control pentru a avea confirmarea oficiala. Mi-ar place mult sa tinem legatura pentru ca nu am pe nimeni aici cu care as putea sa ma consult pe tema viitoarelor mamici. Daca nu este prea mare deranjul astept un semn din partea ta. Iti multumesc anticipat, Maria
l-am vazut, ti-am si scris, Maria.
Andrada, esti o dulce!
Cristina, mamica cu burtica