numele de copii de pe prima pagina

numele de copii de pe prima pagina | Autor: tinatache

Link direct la acest mesaj

Avand in vedere totala incapacitate de a gasi un nume potrivit pt baietelul nostru, am apelat cu mare incredere la baza de date de pe prima pagina unde am avut surpriza sa gasesc ca Abdul (plus o multime de combinatii de Abdul-inca-un-nume) este nume nemtesc si ca Maria, Marie, MarieLuise - sunt nume de baieti!!!
Ce sa zic, m-am amuzat copios, nu e un repros, e doar o constatare. Stiu ca numai pt asta nu aveti timp dar e... cam batator la ochi:)))

Cristina, mamica cu burtica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pace.maria spune:

Buna Tina, am vazut ca esti stabilita in Munchen si pentru asta te apelez. Ma numesc Maria si am 24 de ani, sunt romanca si sunt si eu stabilita in Munchen de 1 an de zile. Tocmai am aflat ca sunt insarcinata, astazi o sa merg la un control pentru a avea confirmarea oficiala. Mi-ar place mult sa tinem legatura pentru ca nu am pe nimeni aici cu care as putea sa ma consult pe tema viitoarelor mamici. Daca nu este prea mare deranjul astept un semn din partea ta. Iti multumesc anticipat, Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by pace.maria

Buna Tina, am vazut ca esti stabilita in Munchen si pentru asta te apelez. Ma numesc Maria si am 24 de ani, sunt romanca si sunt si eu stabilita in Munchen de 1 an de zile. Tocmai am aflat ca sunt insarcinata, astazi o sa merg la un control pentru a avea confirmarea oficiala. Mi-ar place mult sa tinem legatura pentru ca nu am pe nimeni aici cu care as putea sa ma consult pe tema viitoarelor mamici. Daca nu este prea mare deranjul astept un semn din partea ta. Iti multumesc anticipat, Maria

Maria bine ai venit!
Ai posibilitatea sa-i trimiti Cristinei un PM (private message), daca numai cu ea vrei sa corespondezi. Sau sa postezi la toate celelalte forumuri DC-discutii generale, prietenii, asteptind un ingeras, etc
Forumul asta e dedicat problemelor si sugestiilor si probabil tinatache nu trece prea des pe aici ca sa-ti fi vazut mesajul.
Toate cele bune, sarcina usoara,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

l-am vazut, ti-am si scris, Maria.
Andrada, esti o dulce!

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput