Insuficienta ovariana

Insuficienta ovariana | Autor: narcis

Link direct la acest mesaj

Apelez la experienta dumneavoastra si va rog sa ma ajuta-ti pe cit este posibil.
Am 32 ani si un baietel de 12 ani. Imi doresc nespus de mult inca unul sau doi. Dar aici este problema. La mine s-a stabilit diagnosticul medical – insuficienta ovariana. Sunt foarte dezolata si am probleme de sanatate bazate pe aceasta disfunctie hormonala. La ultima consultatie medicala mi-a spus doctorul ca sunt pe menopausa si ca nu exista nici o modalitate de a ma ajuta.
In urma cu doi ani nu mi-a venit ciclul timp de 30 zile. Foarte fericita si in speranta ca sint insarcinata, am facut testul la care am fost destul de uimita cind s-a dovedit ca este negativ. Am consultat imediat un doctor care a facut un test hormonal si mi-a prescris o substitutie.
Din cauza acestor medicamente m-am simtit foarte rau. Am intrerupt tratamentul si am consultat din nou doctorul. Cu Clomiphen, am incercat timp de trei luni de zile sa obtin o ovulatie, dar rezultatul a fost zero. Doctorul m-a deziluzionat si mi-a pus acest diagnostic de insuficienta ovariana care se bazeaza si pe testul hormonal. Ceea ce nu am inteles eu este, cum pot sa am un chist la ovar daca nu functioneaza ovarele? Acest chist s-a « dizolvat » dupa o luna. De mai mult de trei luni nu am avut ciclu si doctorul nu mi-a prescris medicamente. Asa ca stau in ploaie fara umbrela. J
Este destul de devreme, la virsta mea, sa am aceste probleme? Cine poate sa ma ajute, chiar si cu o vorba buna? Va multumesc J

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Draga Narcis, imi pare nespus de rau de ce ti se intimpla. Se gaseste f. multa info pe Internet despre asta. Sint si carti pe care poti sa le cumperi si citesti. La prima cautare pe www.google.com am gasit un site numit www.earlymenopause.com care iti da o gramada de info, tratament naturistm, etc. Deasemenea are si un message board (forum) unde poti posta si citi.
Mai sint o gramada de alte site-uri similare. Fa o cautare dupa "early menopause". Daca nu poti citi in engleza sint sigura ca sint multe si in germana.
Multa, multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Draga Narcis ,
Incearca tratamentul Liviei ...este suuuuper !
Si Livia este un om minunat care -ti va raspunde la orice intrebare ...
si eu am avut o dereglare hormonala si asa am rezolvat problema ... succesul este garantat si fooooarte sanatos ...
multa sanatate
blue

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcis spune:

Dragele mele va multumes foarte mult pentru raspuns. Sincer sa spun am cautat aproape toate info de pe internet, (romaneste, germana, engleza), am stat nopti intregi cautind tratamente. Dar fara solutie. Este dificil sa dau de aceste preparate.
Unde pot sa gasesc acest tratament al Liviei? Cum pot sa ajung la sfatul si tratamentul ei?
Va multumesc din suflet si va doresc toate cele bune
Narcis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Narcis, tratamentul Liviei il poti gasi la http://desprecopii.com/info.asp?ID=471 (sau de pe prima pagina la desprecopii.com apasa pe "Forta Naturii" in stinga).

Mergi la inceput

Merci mult pentru info - am sa incerc sa cumpar plantele necesare. A facut cineva acest tratament si are citeva sfaturi pentru mine?
Multumesc anticipat.
Va doresc o zi minunata.

Mergi la inceput

Nracis,
Ai luat legatura cu Livia ?
blue

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ce faci Blue? Nu te-am mai vazut de mult.
Spune-mi te rog, ce probleme ai avut tu si ce anume s-a rezolvat?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Am avut un chist la ovarul sting, care a fost punctat printr-o laparoscopica . Deci prin aceasta operatie mi-au scos acel lichid din chist. Testul pathologic al lichidului fost bun. Dar dupa acesta operatie din '98 nu am avut un ciclu normal. Fara substitutie de hormoni nu am avut ciclu.
va pup
Narcis

Mergi la inceput

Draga mea Crinuta , am fost mereu aici dar am stat mai mult in umbra ... ca eram cam descurajata si nu vroiam sa va necajesc ...
problema mea ? de fapt nu am nici o problema ..asa imi spun toti medicii ... am facut chiar si laparoscopie si totul este pefect ..numai testele sunt negative ...
asa ca m-am pus singura pe treaba si am inceput sa studiez ... mi-am dat seama ca aveam o problema hormonala daca mie ciclul imi venea la 35-50 de zile ... asa ca intr-o buna zi am inceput tratamentul Liviei si mi-a venit ciclul la 4 zile dupa ...acum fac tratamentul in continuare si ...tineti-mi pumnii ... daca iese ceva promit ca il(o)va chema Liviu(Livia)...
nu stiu ce sa mai zic ..ma gandesc ca o fi si varsta (34) ..nu stiu ..chiar sunt derutata ...si obosita ..si ma gandesc din ce in ce mai mult la adoptie ...
dar v-am urmarit tot timpul si am fost alaturi de voi ...
va pup pe toate
blue

Mergi la inceput