concediu maternitate;CIC

concediu maternitate;CIC | Autor: mady-dany

Link direct la acest mesaj

Sunt insarcinata in 18 saptamani,doresc sa intru in concediu prenatal la 26 ian 2004,dpn:28 martie 2004.As dori sa stiu care luni(si cate) se iau in considerare ca stagiu de cotizare atat pentru prenatal cit si pentru cic.Mentionez ca sunt angajata din sept 2001,iar in anul 2003 urmatoarele luni au fost mai deosebite:iunie- o saptamana CM; iulie -o saptamana CM; septembrie -o zi CFP;octombrie -o saptamana CM;iar in decembrie in perioda sarbatorilor va trebui sa-mi iau CFP(CO fiind deja efectuat).Concret se iau in considerare lunile cu CM si cele cu zile de fara plata?
Va rog foarte mult sa-mi raspunde-ti!Imi tot fac fel de fel de griji.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pentru prenatal si postnatal sau maternitate se vor lua ultimele 6 sau 10 luni nici eu nu mai stiu ca e tare alambicata legea. Intrucat ai perioade de CM sau fara plata se vor aduna toate veniturile realizate de tine in aceasta perioada indiferent daca erau CM sau salariul normal. Desigur perioada fara plata se va lua in calcul dar cu venituri=0. Media astfel va scadea din acest motiv dar asta e. In rest poti citi seubiectele din aceasta sectiune plasate la inceput sticky...si cred ca vei intelege.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput