Ce parere aveti, mamici si tatici, despre crese care ingrijesc si copii sub 1 an (de la varsta de 3-4 luni de exemplu)?
Cineva spunea pe forum ca legea nu permite infiintarea unor astfel de institutii pt ca sunt considerate 'institutii sanitare' si nu educationale (cu toate ca nu sunt de acord DELOC). Stiti ceva despre acest subiect?
In caz ca se pot infiinta totusi astfel de crese, sunt parinti care, din anumite motive, si-ar inscrie copiii? Eventual, cat ati fi dispus sa platiti lunar pt ingrijirea micutilor?
Sa aveti copilasi sanatosi si frumosi.
Lolipop Lady
Atat timp cat conditiile de "cazare" si personalul ar fi la un standard adecvat cred ca intr-un oras mare ar avea sanse o cresa particulara.
Ma refer la patuturi, igiena hranei si corporala, personal de supraveghere adecvat, chiar si un cadru medical.....
Da, eu mi-as lasa bb-lul intr-o cresa particulara daca ar trece de examinarea mea
Raluca si Ilinca (1 an si 9 luni)
Dragelor ,
Si eu sunt de parerea Ralucai- daca conditiile ar fi bune din toate punctele de vedere si eu as fi tentata sa imi inscriu copilul la o astfel de cresa . Cred ca si la taxe ar trebui sa ne gandim - sa nu fie exorbitante cum am auzit de la o prietena din Bucuresti - ea s-a interesat si la o cresa particulara din zona unde locuieste taxa este in jur de 100 de euro pe luna ; mie mi se pare foarte mult Cred ca copii sunt poleiti cu aur , la un asemenea pret
In Cluj nu am auzit sa fie o astfel de cresa asa ca eu il dau pe micut la una de stat si astept sa vad cum este ca sa ma pronunt . Va voi tine la curent cu evenimentele.
Roxana si bebe Horatiu ( 1 an si aproape 9 luni )