NU MAI STIU CE SA CRED ! VOI CE ZICETI CA ESTE?

NU MAI STIU CE SA CRED ! VOI CE ZICETI CA ESTE? | Autor: anne-marry

Link direct la acest mesaj

UNELE DINTRE VOI POATE CA DEJA STITI O PARTE DIN CEEA CE VREAU SA VA SPUN, DAR AM PREFERAT SA DESCHID UN NOU SUBIECT PT. CA ASTFEL VA FI VAZUT DE MAI MULTE DINTRE VOI SI POATE MA AJUTATI SI PE MINE.
DECI:
luna aceasta trebuia sa imi vina ciclul la 29 de zile (adica in data de 09 octombrie), conform traditiei, si mi-a venit in a 30 a zi (adica in data de 10octombrie)...ceea ce nu este ceva anormal.
INSA:
prima zi a fost mai putin cantitativ decat de obicei si de o culoare maronie...iar a doua zi doar o pata si atat! acum, adica ieri, pe 13, dupa doau zile, aseara cand am fost la toaelta si m-am sters, am vazut o poata mica de sange tot maroniu, apos, care a si trecut imediat caci dimineata cand m-am uitat nu mai era nimik.

de obicei, cand veneau rusii, aveam dureri mari, abea ac ma puteam ridica din pat pt cel putin doua ore...in fine...de data aceasta am simtit eu ceva insa nimik ca inainte. acum, vin eu si va intreb: CE CREDETI CA ESTE? POATE FI SARCINA?
mie de obicei tineau rusii 4 zile si acum, nu numai ca au tinut o zi si a doua cu o pata mica...insa am mai vazut si pata aceea aseara, dupa doua zile. CE CRDETI CA ESTE?
ieri la pranz am facut si u test de sacina insa a iesit negativ. asa ca nu ma mai trimiteti sa fac altul ca inafara de faptul ca nu am incredere in ele la cate cazuri am auzit incare au facut si inluna a saptea adr si apatra si le-a iesit tot negativ, nici nu vreau sa ma mai supun unui chin psihic stand cu ochii in tavan rugandu-ma la dumnezeu sa fie POZITIV.
deci, pana sa merg la doctor, eventual, ma puteti ajuta si voi cu niste...pareri...sau sfaturi? ce credeti? ati mai trecut prin asa ceva? spuneti-mi voi va rog ca eu deja incep sa aiuresc...mi se pare parca ca sfarcurile au devenit mai sensibile (apropo! de obici, cand veneau rusii, aveam mari probleme cu sanii, pecand acum, nimik!) si ...in fine, spune-ti voi ce credeti.

pupici dulci...
anne-marry

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Buna,Anne - Marry.

Sa de-a Dumnezeu sa fie bebelus, dar s-ar putea sa fie si o dereglare hormonala.Nu te bucura inca , pentru ca durerea apoi e foarte mare, sa nu suferi degeaba.Si eu am avut asa ceva de 2 - 3 ori in viata mea,adica nu am avut ciclu deloc 1 luna si jumatate si am pus mana in foc ca e bebelus , dar pana la urma au venit rusii asa de senini parca nimic nu s-ar fi intamplat.

Deci,asteapta in liniste sa vezi ce se intampla si mergi la doctor.

Te pup,

Ariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

la fel am patit si eu luna trecuta. motivul: dereglare hormonala. eu abia ce renuntasem la pastilute cu o luna in urma..tu te cunosti mai bine..poate ai fost stresata..sau poate pur si simplu..e bebe..mai asteapta o sapt zic eu..si repeta testul
te

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

ai mare dreptatae ariela...
dar ma oftica ca am facut si un "tratament" pt regalrea ciclului, in iunie si iulie cu utrogestan si imi revenis la normal insa luna trecuta a fost de nici 48 de ore si acum... mama ei de treaba.
..

pupici dulci...
anne-marry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Povestea mea:
Ciclul trecut a venit la 23 de zile. In prima zi un firicel maroniu. In ziua 2 rosu aprins dar nu foarte cantitativ. Ziua 3,4,5 chiar 6 !!!! un firicel maroniu si enervant care nu se mai termina. Ciclul a fost nedureros. In ziua 7,9,11 (dupa acest ciclu ciudat) m-am dus la ecografie. Avea un super folicul care s-a dezvoltat pana la 21mmm si un super endometru trilaminat de 13mm. Doctorii (3 care mi-au facut eco) mi-au spus ca profilul hormonal al fiecarei luni este diferit. Si eu aveam cateodata anumite stari pe care le pun pe seama unei posibile sarcini dar in timp mi-am dat seama ca multe le creez singura in subconstient. Asadar, astept marele eveniment dar incerc sa nu ma mai gandesc atat de mult la el. Sunt sigura ca o sa vina si niciodata nu spun niciodata (cum bine ne-ai invatat tu).
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Anne Marry, intai iti raspund la privat message; Subiectul cu Lil e la " bebelusi de ianuarie, februarie 2004".

Apoi, asa cum ti-am mai spus deja, ultimul lucru la care sa te gandesti este sarcina, nu pt ca nu ar fi posibil, ci pt ca daca tu incepi sa iti faci iluzii, si Doamne fereste este o dereglare, suferinta ta va fi enorma, mult mai mare decat in situatia cand te gandesti ca este vorba despre o dereglare, si atat. Eu iti spun din experienta mea. Cand incepi sa banuiesti ca esti insarcinata, iti faci vise, incepi sa visezi, iar cand constati ca de fapt nu a fost sarcina, suferi mai mult d ecat iti poti imagina.
Eu ti-am spus,nu este exclus sa fie sarcina, insa temperatura de 36.6 in timpul sarcinii este cam mica. Din cauza asta eu inclin sa cred ca nu este sarcina, desi sper sa fie. Daca stau bine sa ma gandesc, Livia a povestiti ca si temperatura ei era foarte mica in timpul sarcinii, ceva de genul 36.5, asa ca nu este o regula.

Eu zic sa ma i astepti, dar nu te gandi. Peste cateva zile poti repeta testul, dar intre timp incearca sa iti canalizezienergia catre altceva, te rog, Ok/

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

oki, fetili..
deci..dac sunt sau nu, nu pot sti. numai ca m-ar enerva ;LA CULME ca si dupa tratamentul acela pt reglare sa fie tot "dereglat", asta este
dar nu va faceti griji ca nu sunt chiar atat de disperata ca este sarcina. cum v-am mai spous, la licenta pe care o am acum de dat si alte alea....nu ma dau in vant dupa depresii psihice in caz ca se dovedeste acum ca nu sunt. NU1 nici gand
ideea este ca as vrea sa pot face ceva sa stiu dac sunt, sa nu repet posibila poveste din mai. atat doar. sa nu fac vreo prostie si sa se dovedasca a ma fi inselat. daca este bebe, sa stea linistit la mine in burtica a totul va fi oki, iar dac anu este...mai am timp inainte...ata' ete'

pupici dulci...
anne-marry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

am patit ceva asemenator. Joi merg la medic si abia astept sa vad care a fost cauza. Mi-a venit un fel de ciclu, diferit fata de tot ce am mai avut (culoare diferita, cantitate si durata in timp). Insa cu cateva zile inainte de ciclu am inceput sa am o senzatie noua si anume ca am picioarele amortite, obosite, cu furnicaturi. Nu stiu sa explic pentru ca e prima data cand simt asta. Au trecut doua saptamani de la ciclu, am facut si un test de sarcina dar de asemenea a iesit negativ. Pisioarele ma supara in continuare si am o senzatie de slabiciune. Am luat calciu si m-am simtit mai bine dupa. In schimb de doua zile au inceput sa ma doara sanii si nu mai inteleg nimic. Va tin la curent dupa vizita la doftor. Si apropo ca si la tine nu m-a durut burta deloc deloc la "ciclu", si de obicei iau 6 pastile nurofen ca altfel cad pe jos de durere.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

am uitat sa-ti spun ceva. Luna trecuta am luat utrogestan (cam 2 intravaginal / zi in ultimele 2 saptamani).

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

anne-mary> s-ar putea sa fie o dereglare hormonala...si mie mi s-a intamplat luna asta ceva asemanator...doua zile am avut un firicel micut maroniu...si dupa o saptamana mi-au venit rusii asa cum trebuia...
am fost la un medic endocrinolog care mi-a confirmat faptul ca am o dereglare hormonala...de fapt, e poveste veche asta la mine.
Eu am avut mereu probleme cu ciclul pt ca nu era regulat si nu stiam niciodata cand o sa-mi vina luna viitoare...am incercat tratamente peste tratamente, nici macar anticonceptionalele nu au reusit sa-mi regleze ciclul....din cauza asta am fost speriata ca nu o sa "pot avea copii"...Acum am fost la medic si am trecut pe un alt tratament si pe facut analize....sper sa fie bine macar de data asta..
Asa ca te rog sa te duci la doctor...si sa stii ca nu esti singura care trece prin asa ceva....s-ar putea sa fie doar o dereglare hormonala....desi mai bine ar fi sa fie cu ochisori!
Pupici si sa auzim vesti bune de la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Si eu am patit o chestie ciudata luna asta.
Am avut ovulatia intre a 12 si a 14 zi , temperatura mi-a stat ridicata timp de 18 zile si totusi in a 18 a zi la temperatura 36,8 mi-a venit ciclu.
Va dati seama ca am sperat cu disperare sa fie ceva cu ochisori dar din pacate .... si mai eram si la o nunta cand s-a intamplat.N-am mai avut chef de nimic.
Au fost momente de disperare dar mi-am revenit nitel si am reluat "lupta" intr-o noua luna si cu noi sperante.
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate .

ali

Mergi la inceput