Isi suge buza!!!

Isi suge buza!!! | Autor: adrianangi

Link direct la acest mesaj

Frate, al meu bebe (Andrei, 1 an si 1 luna) nu a vrut biberon, suzeta, nu si-a baga degetelul in gurita..., de citeva zile insa arata ca un mic castorash, isi baga buza de jos in gurita si suge de ea... Mi-e teama sa nu-si strimbe dintisorii de sus..., ba citeodata il prind ca si in somn face asta. Cum Dumnezeu sa-l dezobisnuiesc? Ii trag de ea in afara, dar efectul dureaza fix 3 secunde, pina se prinde ca nu mai are "bunatatea" in gurita...
A mai trecut careva prin asta?!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana-maria spune:

DAAAAA! Noi acum trecem prin faza asta! ...Si Rares care are abia 5 luni si o saptamina! Nici el nu accepta suseta, insa isi savureaza cu o deosebita placere minutele!!! De vreo 2 saptamini si-a descoperit gustul buzei de jos. Sotul meu ride de el si-i zice ca din cauaza ca nu are dinti care sa-i tina de bariera "ii cade" buza de jos in gurita.
Sint solutii pentru asa ceva?
Vrem si noi sa stim!
Ana-Maria si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Fetita mea, care acum are 7 luni, bea lapticul cu biberonul inca de la 2 luni, suzeta tot pe la 2 luni a primit-o, iar pe la 4 luni a inceput sa-si suga buza de jos, nu mult, doar cateva secunde. Acum nu mai are nici o treaba cu buza, avem treaba cu jucariile, toate au un gust fooooarte bun.

Mirona si BB Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Hop si noi cu buza de jos!!! Dar problema este ca accepta si suzeta si pumnul si degetul si tot... Dar de pe la 2 luni, acum are 3 si o sapt., isi sugea buza de jos de credeam ca o rupe... Acum nu am mai observat, eu cred ca trece de la sine, e un alt lucru nou descoperit!

ROMANA&BB MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

si Nathalie la fel! aceepta si suzeta si pumnuletul si.. jucariile ca .. toate trebuie gustate.. dar .. e si buza de jos.. !! de fiecare data cind o prind incerc sa-i dau sa bea ceiuc....si bea! Incerc sa-i distrag atentia! de vre-o saptamina se intimpla sa o vad cu buza tot mai rar!
succes! sper sa le treaca la toti!
Ma gindesc ca distrasul atentiei de la buza cu altceva.. e cel mai bun!

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Mergi la inceput