"Cautarea" pe Forum

"Cautarea" pe Forum | Autor: Mirunda

Link direct la acest mesaj

Dragi Moderatori,

ce sa intampla cu functia de cautare in Forum, ca nu merge de o vreme buna? Aveti vreo idee cam cat va mai dura?
Multumesc! Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Draga Mirunda,
Eu nu stiu cit va mai dura, dar in asteptare am o solutie... am mai postat-o:

quote:
Originally posted by Otilia

DESPRE CAUTARE

Haideti sa va spun cum puteti cauta cu google aici pe site.
Aveti doua posibilitati:

1. Instalati Google Toolbar (la barre d'outils Google) pe calculatorul vostru, astfel aveti acces la "cautare" in orice moment doriti, doar apasind butonul "cautare web" sau "cautare site". Cind sunteti pe DC si vreti sa cautati ceva tot pe DC, apasati "cautare site".

2. Nu instalati Google Toolbar, dar mergeti pe www.google.com (sau .fr etc.) si cautati:

site:www.desprecopii.com + cuvintul cheie
(daca este o expresie puneti "")

...si daca vreti sa cautati ceva NUMAI pe forum, nu in tot site-ul, printre cuvintele cheie adaugati si cuvintul magic... forum.

Succes!

Sper sa-ti fie de folos sfatul meu!

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Hai ca asa merge...merci Otilia!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nemaipomenita chestia asta!!! Eu am toolbarul google da' nu stiam ca e asa destept, daca i-am mai bagat si un highlights la cautare chiar ca n-am facut prea mult efort...pfiu, asa mai merge dom'le ca dadeam in damblageala pana acum cautand.

Oana_B

Ete, ca si yahoo toolbar stie chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

Este o dementa!

Otilia - esti o draguta ca ai gasit o solutie, dar oi fi eu mai tufa in materia de cautare pe google, nu-mi iese!!!!

VREAU experiente personale referitoaer la intarcat (am citit articolul si mi se pare insuficient), am incercat pe Google cu " de rigoare cu cuvant cheie intarcat si forum - si nu gasesc nimik!
Nu neg ca s-ar putea sa fi gresit eu in definirea cautarii, dar asta nu inlatura problema - DE CE NU MAI AVEM CAUTARE????

Sunt sigura ca in situatia mea se pot gasi mai multi membri si cautatul pe google mi se pare un fel de "scarpinat invers"!
Mi s-ar parea mai just si mai fair sa se faca putina "educatie" si sa se inchida subiectele deschise de aiurea - adica fara sa se fi cautat inainte in forum - decat sa ne ametim asa!

Admin - sper sa merit un raspuns - si daca sunt foarte norocoasa - poate chiar o rezolvare! Poate e posibil sa renuntati la alte facilitati, dar sa avem CAUTAREA!
Multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Otilia draga, am incercat, nu merge din pacate. Primesc 1001 de chestii, dar nu ce caut eu. Asa ca inca odata intrebare de mas sus, catre Administatori: cam cat mai dureaza deranjamentul asta? Cautarea era o functie grozava, ce se intampla cu ea? Pa si multam de raspuns!
Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Nu functioneaza cautarea si nici nu merge ce-a sugestionat Otilia!
Se rezolva sau nu?Pls!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hi_lara spune:

Si eu sunt tare dezamagita ca nu pot gasi discutii pe teme care ma preocupa acum: intarcarea, vaccinurile neobligatorii etc
Am incercat varianta Otiliei...zau daca reusesc.
Cit mai dureaza pina putem sa folosim acesta functie deosebit de utila?
Ligia si bb Horia 13 luni

Mergi la inceput