Am si eu doi nazdravani: Otto de 5 ani si ceva, baiat cumintel, intelegator si chiar grijuliu cu fratiorul lui mai mic si Matei, de un an si 3 luni, un baiat plin de energie.
Aseara am facut noi un lighean de floricele, iar Otto isi ia si el o farfurie si in sfarsit respiram si noi ca nu mai stau nazdravanii in capul nostru si sunt amandoi la tv dincolo.
Deodata se aude Otto strigand: "mama, mama, vino", dar asa disperat; se duce taica-sau repede si vede o scena buna de filmat: Matei ii indesa in gura lui Otto floricele, de saracul Otto nu reusea sa mestece in ritmul lui. A procedat corect Otto, caci de multe ori l-am atentionat sa nu-l loveasca pe cel mic, sa ma cheme pe mine, ca el e mic si nu prea stie ce face.
Drept pt care azi dimineata cand cel mic m-a muscat si eu am tipat, Otto mi-a raspuns cu vorbele mele: "lasa mama, ca Matei nu stie ce face, el e mic".
Asta e cu juniorii mei, dar cel mic este un mic terorist, cand vrea ceva, urla, cand nu-i convine ceva, urla, asa ca asta e viata noastra...
Pupici si sanatate la puiuti,
Gabriela si baietii