rino-faringita acuta
evident ca am facut-o. cum sa n-o facem ca doar mai e o zi pina implinim un an :((. acum stam in casa si ne tratam. ospamox, karvol, colargol ..etc
ce vreau eu sa intreb..e daca trece si fara ospamox, nu ma incinta deloc acela. alte leacuri babesti sa ne mai usureze suferintele? pls pls
si daca nu are febra chiar nu pot sa-l scot afara..macar umpic? (doct zice ca nu)
pupici
btw, asta se ia?
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
Raspunsuri
Corina spune:
Draga Anda, si Anna a facut asa ceva,la citeva zile dupa ce a implinit un an.Doctorul mi-a dat doar un sirop antiinflamator,iar in nas i-am pus Humer-un spray cu apa de mare,special pentru bebelusi.
Eu am scos-o afara,nu am tinut cont ca e racita ,dar era cald .
Daca e frig si umed iar doctorul ti-a spus sa nu o scoti,tine cont de sfatul lui, dar daca e cald si soare nu vad de ce sa nu il scoti afara.
Pupici si sanatate!
Corina si Anna nazdravana
Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)
mirela.mustaciosu spune:
Noua nu ne da medicul antibiotic decat cand Tudor e foarte rosu in gat si daca face febra. Cu iesitul afara parerile sunt impartite, se pare ca daca nu bate vantul, nu e ger si aerul nu e exagerat de umed nu ar fi contraindicatii in sensul asta, dar daca ti-a spus medicul sa mai astepti cu iesitul afara, poate ca ar fi bine sa mai astepti.
Ortansa spune:
Citeste si aici:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=227
Este vorba chiar despre problema ta.
Ortansa-deX mamica
cgabriela spune:
Si Brianei ii curge nasul ,de 2 zile , dar sa sti ca ma fost afara chiar si daca a batut putin vantul, i-am pus caciulita, de luat luam Nurofen 1/2 lingurita dim si seara, ascovit 1000 (vit C) 1 tb si pic nas colargol. Nu are febra, nu tuseste. Medicul nostru a spus ca antibiotice vom lua numai daca facem febra mare iar daca "mucii primesc culoare" vom face aerosol. Deci nu as merge pe ospamox, devine imun mai incolo la antibiotice ( asa am patit eu, cand eram mica au bagat pt. orice antibiotice in mine, (faceam si infectii urinare des si rosu in gat) iar acum nu mai stiu ce antibiotic sa iau care sa -si faca efectul.
Sanatate si pupici
Gabi si Briana