ce papam la 4 luni?
raducu are 4 luni si jumatate si ii dau suc de morcovi cu piersica si mar,supa de legume,care nu prea ii place si mar cu biscuite.e suficient?in supa ii pun si gris de la knorr,ca laptic bea inca de la mine.
mersi,cosmina si raducu
Raspunsuri
Aalina spune:
Daca ai laptic si bebelusul ia in greutate eu zic ca e suficient ce papa. Al meu tot atat are si mananca cam aceleasi lucruri doar ca eu am fost nevoita sa ii dau completare formula si sa ii diversific alimentatia ca nu lua in greutate. Eu zic sa ii dai cat de mult poti laptic de al tau. Apoi ii mai poti introduce branzica si mai tarziu carnita.
talexia spune:
Alexia are 4 luni si 5 zile si papa numai laptic de mamica. Si, cel putin pana acum, a luat f. bine in greutate. Recomandarile sunt ca, in cazul in care exista suficient laptic de mamica, diversificarea sa inceapa pe la 6 luni. In RO exista obiceiul ca diversificarea sa inceapa mult mai devreme. Biscuitii pe care ii dai sunt facuti in casa sau speciali pentru bb? Cei obisnuiti stiu ca nu se recomanda intrucat contin numeroase E-uri care pot provoca multe neplaceri, in special alergii.
Sabina spune:
La 4 luni Sofia manca doar lapte de la mine.Nu te grabi cu diversificarea....e de-ajuns ce ii dai acum.Si eu sunt de parere ca trebuie asteptat, organismul abia se adapteaza la noile conditii...
Sabina & Sofia Galagia
Aalina spune:
Si noua azi ne-a spus pediatra sa nu ii introducem biscuiti de preferat pana la 6 luni.
rachel spune:
Noi am inceput diversificarea la 6 luni. Deci, Rachel ,la 4 luni nu manca decat laptic de la mine.
Pupici.
Rachel si Carmen
http://www.babiesonline.com/babies/s/spetco
mitub spune:
Dupa parerea mea, mananca bine, desi un pic te-ai grabit cu diversificarea...asta in caz ca nu vrei sa incepi serviciul cat de curand.
Eu stiu ca pe grisul de la Knorr scrie ca e de la 4 luni, dar cerealele cu gluten nu sunt recomandate copiiilor asa de mici. La varsta asta, doar faina de orez, porumb si tapioca. Pentru gris e destul timp!!!!
Pofta buna si sa creshteti mari,
Boga
mitub spune:
Dupa parerea mea, mananca bine, desi un pic te-ai grabit cu diversificarea...asta in caz ca nu vrei sa incepi serviciul cat de curand.
Eu stiu ca pe grisul de la Knorr scrie ca e de la 4 luni, dar cerealele cu gluten nu sunt recomandate copiiilor asa de mici. La varsta asta, doar faina de orez, porumb si tapioca. Pentru gris e destul timp!!!!
Pofta buna si sa creshteti mari,
Boga
Marianar spune:
Vladut la 4 luni papa doar laptic. La 4 luni jumate am inceput sa-i dau si mar la masa de la ora 10. Prima zi o lingurita, a doua zi 2....
Nu te grabi cu diversificarea.