o intrebare
Buna tuturor
Graficul meu arata asa:
1.36,6
2.36,6
3.36,5
4.36,5
5.36,7
6.36,6
7.36,6
8.36,5
9.36,6
10.36,5
11.36,5
12.36,5
13.36,7
14.36,8
15.36,8
16.36,9
urmeaza sa o iau in continuare
Intrebare este daca s-a produs ovulatia si cand?
Va multumesc pentru atat de multe informatii utile pe care le furnizati. Este un site nemaipomenit si voi sunteti grozave.
Va pup
P.S Ma numesc Selena si am 29 ani. Prestez ca si voi de ceva timp.
Raspunsuri
Tia spune:
Selena, bine ai venit printre noi
Temperatura in primele 6 zile nu este relevanta, n-o mai lua, iei si tu o pauza la stresul asta Ovulatia are loc cu putin timp inainte de cresterea temperaturii.. la tine cred ca fost prin ziua 11-12.
Te pup si sa auzim de
crinuta spune:
Da, asa cum a spus Tia, ovulatia s-a produs in una din cele 2 zile, a 11-a sau a 12-a.
Crinuta
crinuta spune:
Da, asa cum a spus Tia, ovulatia s-a produs in una din cele 2 zile, a 11-a sau a 12-a.
Crinuta
selena spune:
Multumesc fetele pentru raspuns. Asta inseamna ca am ovulatie!
Voi folisiti aceasta metoda, care se pare ca este indicata si de medici?!
O colega de-a mea chiar a ramas gravida dupa 1 an de masurari asidue (de 3 ori pe zi dimineata,pranz si seara).
Va pup
Selena
P.S Sa ne de-a Dumnezeu un bebe cat mai repede. Acest anotimp este foarte propice in vederea raelizarii visului nostru. Sa nu pierdem ocazia si timpul.
Tia spune:
Selena,
masuratoarea se face o singura data pe zi, dimineata inainte sa te dai jos din pat si mereu la aceeasi ora. nu este indicat sa te iei numai dupa temperatura pentru ca sunt o gramada de factori care o pot influenta inducandu-te in eroare. in adaus, se urmaresc mucusul cervical, colul si daca lucrurile se ingroasa, adica daca nu sunt semne convingatoare, se face ecografie transvaginala in perioada respectiva.
Rozi spune:
De ce se apleleaza abia in ultima instanta la ecografia asta? E scumpa, e dureroasa sau ce? Nu se poate face decat in anumite clinici/spitale? De unde stiu medicii in ce zi trebuie facuta (ma gandesc la un ciclu absolut neregulat, cu variatii intre 29 si 60 zile)?
Tia spune:
pai daca ai un ciclu neregulat, atunci intreaba dr, iti va spune el care e ordinea in care trebuie facute investigatiile. o ecografie costa ce-i drept, dar daca ai un ciclu normal, nu cred ca e cazul sa apelezi la asta intai, sunt alte investigatii care se pot face inainte, cum ar fi dozarile hormonale