Ajutor - chist ovarian - sarcina de 6 saptamani

Ajutor - chist ovarian - sarcina de 6 saptamani | Autor: grasuta

Link direct la acest mesaj

Sunt Grasuta si revin si eu cu citeva intrebari daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns. Sunt insarcinata in 6 saptamani si am un chist ovarian pe ovarul stang de 4,4 cm. Este cineva care a dus sarcina la capat avand acest chist?. La doctor mi s-a spus ca as avea sansa sa dus sarcina la capat. va rog daca cineva a fost in situatia mea sa ma ajute cu un easpuns.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Din cate stiu eu chisturile se resorb in timpul sarcinii. Nu iti fa probleme, nu este nimic grav.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Si eu cred ca nu trebuie sa-ti faci probleme, dar oricum sarcina trebuie urmarita mai mult decat in alte cazuri

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Ci chist cu tot, sarcina merge inainte. Nici nu s-au uitat la chist doctorii din momentul in care au aflat de sarcina.

mama L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grasuta spune:

Va multumesc pentru raspunsuile voastre. Am fost la doctor si asa este dar mie mieste tot frica, deja era sa pierd sarcina, am fost internata in spital 3 zile pentru ca incepusem sa pierd sange si ma durea mijlocul acu i-au tratament pentru a mentine sarcina. Recunosc ca sunt speriata imi doresc copilul si eu si sotul meu foarte mut.Va pup pe toti, Grasuta

Mergi la inceput