Sunt Grasuta si revin si eu cu citeva intrebari daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns. Sunt insarcinata in 6 saptamani si am un chist ovarian pe ovarul stang de 4,4 cm. Este cineva care a dus sarcina la capat avand acest chist?. La doctor mi s-a spus ca as avea sansa sa dus sarcina la capat. va rog daca cineva a fost in situatia mea sa ma ajute cu un easpuns.
Din cate stiu eu chisturile se resorb in timpul sarcinii. Nu iti fa probleme, nu este nimic grav.
Crinuta
Si eu cred ca nu trebuie sa-ti faci probleme, dar oricum sarcina trebuie urmarita mai mult decat in alte cazuri
Mel
Ci chist cu tot, sarcina merge inainte. Nici nu s-au uitat la chist doctorii din momentul in care au aflat de sarcina.
mama L
Va multumesc pentru raspunsuile voastre. Am fost la doctor si asa este dar mie mieste tot frica, deja era sa pierd sarcina, am fost internata in spital 3 zile pentru ca incepusem sa pierd sange si ma durea mijlocul acu i-au tratament pentru a mentine sarcina. Recunosc ca sunt speriata imi doresc copilul si eu si sotul meu foarte mut.Va pup pe toti, Grasuta