Caseta video cu Pinochio
Baietelul meu este topit dupa povestea cu Pinochio. I-am luat o carticica si o caseta audio (pe care nu prea are rabdare sa o asculte), dar nu gasesc niciunde o caseta video. Mi s-a spus, la un magazin care comercializeaza casete, ca Pinochio a fost facut de Disney si la noi nu are numeni licenta pt. Disney. Ma puteti ajuta?
Mami Mirela si bebe Tudor.
Raspunsuri
teo1970 spune:
Mirela, castele shi DVD-urile cu desene Walt Disney se scot pe piatza la citziva ani o data, iar pretzul lor este f. mare. Nu cred sa gaseshti in Ro asha ceva. Incearca ceva piratat.
tora97 spune:
mirela, eu am caseta cu pinochio.. filmul vechi de desene.. cel din copilaria noastra...
avem mai multe desene a lui disney, insa conditiile in care sint trase nu sint stralucite, nu la nivelul de imagine al casetelor de pe piata de acum... iti imaginezi ca este trasa dupa alta caseta si aia probabil la fel...
mirela.mustaciosu spune:
N-am gasit nici casete/discuri piratate. Am incercat peste tot in Bucuresti. Poate ma ajuta Tora. Multumesc mult.
joxy spune:
Poate gasim pe cd/dvd... da-mi un mesaj luni 29.09.03, cand voi fi din nou in tzara.. daca pana atunci nu faci rost, si aranjam o vizionare .
Cu respect,
Florin
Corina Paraianu spune:
Si eu am caseta video, tot asa, veche, nu este titrata, ci tradusa, iar sonorul nu este prea reusit.
Dar am si pe cineva care vinde dvx-uri pirat, pretul e f.convenabil si are Pinnochio. Eu am luat o multime de Disney de la el, aproape toate.
Daca mai ai nevoie, scrie-mi direct.
Corina
tora97 spune:
corina, chiar ma intereseaza "anuntul" tau... caut mica sirena.. si probabil si altele... cum contactez persoana? si mai ales cum aflu ce alte filme mai are si care i pretul? mii de multumiri
mirela, daca vrei te pot ajuta.. acum pot alege....
Tango spune:
Draga Mirela, eu am caseta in lb franceza. Cand am sa gasesc pe cineva care vine in tara am sa ti-o copiez si am sa ti-o trimit. Tot atunci am sa te rog sa-mi dai si un nr de tel ca sa poti fi contactata.
Cu drag, victoria si bb daria
http://community.webshots.com/user/tangorezu