am nevoie de un sfat

am nevoie de un sfat | Autor: ariel_7000

Link direct la acest mesaj

eu si marcel facem cununia religioasa pe 25 oct. si mai avem de dat invitatii la cateva persoane la care vroiam sa ne ducem sambata si duminica, dar...alexutza a facut pojarel cu toate simptmele caracteristice, inclusiv eruptie. eu si marcel am facut o forma atipica, adica tot tacamul, in afara de eruptie. doctorita a zis ca atat alexutza, cat si noi suntem contagiosi si sa stam in carantina timp de 2 saptamani de acum inainte si sa evitam contactul cu oamenii, care indiferent daca au avut sau nu boala in copilarie pot deveni purtatori si uite asa se imprastie virusu'...
putem trimite invitatiile prin posta, chiar daca unele persoane vizate stau la cateva statii de noi? suntem nepoliticosi daca nu le dam personal?
multumesc.

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nu e nici o problema, cred.e chiar foarte ceremonios! Ajung foarte repede si ...e mai sigur!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

E preferabil ,decat sa le duceti si pojarul odata cu invitatiile.
Le explicati la telefon si vor intelege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janib spune:

Nu cred sa fie o problema mai ales ca sunt oameni care va cunosc si o sa va inteleaga cu siguranta. Cred ca si ei ar prefera asa decat sa le duceti odata cu invitatiile si un pui de pojarel.

Eu zic OK trimite-le prin posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Fiecare va intelege situatia si nu cred c-au sa se supere ca expediati invitatiile prin posta. Si noi am facut de curand nunta in Romania, iar cum locuim in Germania nu am putut duce personal invitatiile; mama a fost cea care s-a ocupat, pe langa organizarea nuntii si de invitatii si nu a fost nimeni ofensat, intelegand situatia. Deci nu cred ca se va supara nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Sau fiti politicosi, vizitati-i si dati-le si virusu, ca attachment.
Chiar asa, la aia de au mail, bagati invitatiune electronica.
Pupilai si sanatate maxima!
Nadina si Carina-mandarina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

te duci si le pui in cutia postala sa vada ca ti-ai dat interesul (nu are nici o stampila de-a postei) si apoi ii suni si le spui de virus:))) Sa vada ca intentii bune sunt, da' daca nu se poate, nu se poate si gata. Ramane pe alta data.

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

eu una zic ca nu-i mare lucru sa trimitzi prin posta invitatiile!pana la urma se va ajunge si la acest sistem....cam gata cu "hai sa merem din casa-n casa sa imprastiem invitatii...." si la tine numa bine s-a ivit ocazia sa faci acest lucru fara sa fie nevoie de povesti dalea in grupuri (pe romaneste: barfe) ca nu ai ajuns personal....
sa auzim numa de bine!si insanatosire grabnica!!!!!!

Mergi la inceput