suflu sistolic!!!!!

suflu sistolic!!!!! | Autor: riannarianna

Link direct la acest mesaj

buna!!! fetita mea de un an a fost vazuta azi de un medic pediatru si dupa o consultatie ne-a spun ca ar avea un suflu sistolic inocent care se trage cand mai creste. a spus ca este mostenit dar la noi in fam nu este nimeni cu nici un fel de boala de inima. a mai vazuta si alti doctori pana acum si nimeni nu ne-a spus asa ceva. nu stiu prea multe de asa ceva decat din ce am mai citit pe net. cand as putea sa ii fac o eco, sau sa merg mai intai la un cardiolog pediatru? mai v-ati confruntat cu situatia asta??? ar putea gresi medicul?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Nu trebuie sa te sperii! Foarte multi copii au un suflu sistolic de la crestere.Cu timpul dispare.Daca vrei sa fii mai linistita poti sa-i faci un eco de cord, dar cu siguranta nu e nimic grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

sora mea a a vut acest diagnostic de cand era mica...are 36 de ani, a faCut si face sport, face orice, nici macar o problema:) are dreptate medicul care ti-a spus ca o sa fie bine. Oricum pt linistea voastra din cand in cand faceti cate un control.

Multa sanatate

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

parerea mea este sa mergi sa-i faci o ecocardiograma,pentru linistea ta.

ania a fost consultata de 6 medici si doar unul i-a descoperit suflu.
i-am facut eco si avea 2 gaurele,pana acum una s-a inchis si a mai ramas una.

poate fi un suflu inocent,dar trebuie verificat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Nu-ti face griji. De obicei suflurile sistolice la copii sunt doar fnctionale, datorita curgerii sangelui; adica nu exista de obicei un defect oraganic la nivelul valvelor. Cu timpul nu se mai aude. Nu stiu de ce ti-a zic ca as fi mostenit, asa ceva nu este tocmai adevarat.
Insa daca vrei si doar pentru linistea voastra mergi la un cardiolog pediatru.Nu stiu din ce oras esti. In Bucuresti este conf Poiana de la Budimex, de exp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Eu am avut suflu sistolic cand eram mica, nu e nimic grav. Este exact cum ti-a zis dr. Cu varsta, nu se va mai auzi. Nu are nici o influenta asupra copilului, adica nu-l va impiedica de la nici o activitate sportiva sau orice altceva.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riannarianna spune:

multumesc frumos fetelor pt incurajari. o sa investigam prblema asta cat de curand. eu sunt din PLOIESTI.

Mergi la inceput