se screme atunci cand mananca

se screme atunci cand mananca | Autor: alex_andra

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor.
Am o fetita de 6 luni si jumatate care a crescut frumos pana acum, e un copil vesel , frumos si nu mi-a facut probleme.
De cateva zile, atunci cand mananca fructele diminetata si legumele seara (am inceput divesrficarea la 4 luni si a acceptat f bine), pe la jumatatea mesei incepe sa se screme si se face visinie la fata ca si cum ar vrea sa faca caca, dar nu face. La inceput nu am prea bagat de seama, dar se face atat de visinie la fata de zici ca nu mai are aer si ma sperie cand o vad asa. Nu se ineaca si nici nu pare ca ar avea vreo suferinta. Pur si simplu se screme. Nu are probleme cu scaunul, face de 3 ori pe zi nici moale nici tare. Am auzit pareri cum ca ar putea fi un obicei pe care sa si-l faca ea la masa. O fi posibil ? Voi ce ziceti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

si carol face asa, doar ca la el apare si produsul...

si doar in timpul meselor

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

da, e posibil. Si Matei se scremea in timpul meselor cand il alaptam (dar alea erau colici, saracutul), dupa aceea a avut o perioada in care facea asta in timpul meselor la lingurita, dar fara rezultat :D

Pe urma pe la 2-3 ani, era clar: laptele de seara era intrerupt de o mare prestatie la olita. De parca daca baga pe o parte, ca sa incapa, musai era sa scoata pe dincolo. Am discutat cu pediatra in perioada respectiva, si era ok din toate pdv.

Pt linistea ta, vorbeste cu dr, dar f probabil sa nu fie nimic deosebit. Incearca sa vezi daca face doar la anumite alimente, poate ii dau niste crampe usoare si le confunda cu iesitul afara.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Astazi manca, se scremea si dupa aceea radea....daca ii atrag atentia nu se mai screme....cel mai tare mi-e frica sa nu i se sparga vreun vas de sange pe la ochisori de la atata scremut. Nu mai are colici de la 2 luni.

Andra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Eu cred ca o doare burtica.Poate are niste crampe cand mananca fructe.Nu cred ca se screme degeaba.

Mergi la inceput

Nu face asa doar la fructe. Si cand ii dau legumele la fel. Azi i-am dat sa molfaie un biscuite pana l-a mancat pe tot. A facut la fel.

Andra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Alex_andra, si Dariuca mea avea un astfel de "obicei" exact cum spui tu in timpul mesei, mai exact cand statea in scaunelul de masa!(nu se inrosea ff tare la fata, dar freca usor piciorusele, parca strangea si pumnisorii)
La inceput am ignorat dupca care, pe la 9 luni ne-am gandit ca poate ignoram ceva "important", asa ca am luat drumul medicilor. Am filmat-o in momentele acelea si am facut si EEG. Am ajuns pana la urma la dna. prof. Sanda Magureanu si dansa ne-a explicat ca nu e nimic grav - EEG-ul era ok si episoadele astea le-a numit dansa "crize de ipsatie"(daca dai cutare pe google gasesti detalii) si ne-a explicat ca trebuie sa-i distragem atentia in mod discret. Asa am facut si in decurs de cateva luni Dariuca mea nu s-am mai incordat asa cand statea in scaunel.

Sanatate multa si voua si multa bafta!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Cercelusi, margelutze si altele ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

DIn fericire am scapat de aceste episoade de scremut. In momentul in care vedeam ca incepe sa se screama, exact asta faceam, ce ziceai si tu, ii atrageam atentia cu diverse lucruri si treptat, treptat a incetat.N-am auzit pana acum de ipsatie, dar o sa caut acum sa vad ce inseamna. Oricum ma bucur ca a scapat

Mergi la inceput