Baby expo

Baby expo | Autor: delsim

Link direct la acest mesaj

Puteti sa -mi spuneti si mie in ce luni ale anului se organizeaza deobicei Baby expo? Si kidex?La kidex tot lucruri de bebelusi se gasesc sau se gasesc lucruri pentru copiii de toate varstele?
Multam

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

pentru datele de desfasurare poti intra direct pe site-urile lor ... si din cate stiu, ambele targuri au editii separate (junior) pt copii peste 4 sau 5 ani....

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Pe site nu am gasit cate expozitii se fac pe an si cand. Sunt datele pentru editia de toamna afisate si atat. Exista si editie de iarna sau de primavara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Kidex-ul a fost in acelasi timp cu targul de turism (cred ca prin martie). De Junior nu stiu nimic. Eu l-am vizitat desi pe atunci nu eram gravi, dar nu mi-a sarit nimic in ochi. Ce imi amintesc, un carucior de copii fara nimic altceva, 2400 de lei. Radeam atunci cu sotul ca de banii astia poate sa urce pana la etajul 10 pe scari singur. Iar restul - lucruri normale care acum ca ma intereseaza le gasesc in orice supermarket.

18+

Mergi la inceput

da, exista editie de iarna + editie speciala de craciun, editie de primavara (anul asta a fost sf lui febr inceputul lui martie), editie de vara si de toamna.
asta la baby expo.

la kidex, cred ca sunt 2 pe an. una a fost inainte de craciun...si alta in primavara.

kidex se tine la romexpo iar baby expo la sala polivalenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Da , asta ma intereseaza, vreau sa ma duc acum in septembrie oricum,dar vroiam sa stiu daca mai e baby expo si mai incolo. As vrea sa ne cumparam caruturi, ca mai sunt oferte si voiam sa stiu daca sa ne agitam pentru caruturi acum sau mai am timp si altadata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Anul trecut a fost babyexpo si inainte de Craciun. Trebuie sa vanda si ei ceva, nu?

Eu merg de cativa ani la expozitiile astea si din pacate gasesc din ce in ce mai putine lucruri interesante. Numarul de expozanti a scazut, oferta a scazut iar preturile nu sunt deloc mai mici ca in magazine. De multe ori vin cu "resturile" din magazine. Poatepentru bb-lusi sa gasesti cate ceva, dar de la 3 ani in sus e jale (aici ma refer la ambele expozitii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Anul trecut a fost babyexpo si inainte de Craciun. Trebuie sa vanda si ei ceva, nu?

Eu merg de cativa ani la expozitiile astea si din pacate gasesc din ce in ce mai putine lucruri interesante. Numarul de expozanti a scazut, oferta a scazut iar preturile nu sunt deloc mai mici ca in magazine. De multe ori vin cu "resturile" din magazine. Poatepentru bb-lusi sa gasesti cate ceva, dar de la 3 ani in sus e jale (aici ma refer la ambele expozitii).

Anya

Exact asta a fost si senzatia mea, desi eu eram pentru prima data intr-un astfel de targ. Nu puteam compara cu magazinele pentru ca nu cunosteam oferta, dar de obicei la un targ trebuie sa te incante ceva, si chiar daca nu ai copii faci ceva cumparaturi pentru cadouri.
Eu am iesit la fel cum am intrat, fluturand o plasa cu oferte de la targul de turism.
Poate e mai colorat cel de la Craciun...
18+

Mergi la inceput

dupa fiecare editie se trag aceleasi concluzii: preturi mari, oferta slaba....cu toate astea e absolut fuuuuull de fiecare data....desi se plateste si bilet de intrare...

Mergi la inceput