Vreau retete de slabit experimentate
Fetelor doresc retete de slabit dar va rog nu ma trimiteti la alte subiecte de acest gen deoarece nu merge "cautarea" si subiectele vizualizate de mine sunt mai mult pline de comentarii decat de retete. Nu aruncati inca cu nimic in mine.....
Poate gresesc..Cineva sa ma contrazica dar sa-mi dea si adresele corecte...
Multumesc anticipat..
Raspunsuri
mobriq spune:
Mananca mai putin , bea multa apa si fa sport.
Renuntza la paine, paste, orez, cartofi, dulciuri, bauturi racoritoare. Si alcool.
Renuntza la prajeli. Evita consumul de grasimi , dar nu elimina total grasimile din dieta.
Mananca cat de multe legume posibil (rosii, castraveti, ardei, varza, conopida, etc ) + carne slaba fiarta sau fripta + lactate fara grasime.
Fructele sunt OK, mai putin bananele. Nici morcovul fiert nu ar fi prea bun (are indice glicemic mare).
Controlul asupra ceea ce mananci vine din "cap". E impotant sa iti stabilesti clar motivele , obiectivele , metode de autoconvingere si autosugestie. Nu exista o retzeta "ideala" de slabit.
Succes.
experimentat: peste 20 de Kg intr-un an . N-am fost prea rapida, da' decat deloc ....
lulu77 spune:
SPORT, SPORT ,CAT MAI MULT SPORT, foarte multa apa, nu minerala, plata sau ceaiuri neindulcite,fara sucuri, fara alcool ,incearca sa nu mai mananci seara,cel putin nu foarte mult, eventual o fructa sau o salata.
Fructele se mananca intotdeauna pe stomacul gol sau cel putin dupa 2 ore dupa ce ai mancat mancare.
Incearca sa nu amesteci mancarea,adica lipide cu glucidele.
Este adevarat ca nu vei slabii brusc, vreo 5 kg in 2 zile, dar este mult mai sigur asa ,iti garanteaza faptul ca nu te imbolnavesti, cum o poti faci cu alte diete miraculoase, si mai ales ca daca respecti acest mod de a te hranii nici nu te mai ingrasi la loc.
MULT SUUCCES !
lulu
neda spune:
Sa iti spun reteta mea(am reusit intr-o saptamina sa slabesc 2,5 kg ceea ce eu consider ca e mult).
In primul rind secretul este apa .Eu beau cel putin 1,5 l apa pe zi.Dimineata mananc fulgi cu lapte, la prinz fructe si seara deobicei o masa bogata.Asta e tot.Dar nu uita de apa care ajuta la arderea grasimilor.
ariel_7000 spune:
am slabit 6 kg intr-o luna in felul urmator: fara dulciuri concentrate, le-am inlocuit cu fructe, pe care le mananc numai cu 1 ora inainte de masa sau la 2 ore dupa, beau lichide muuuulte (2litri), eu oricum beam multe..., nu mai manac prajeli, gras.nu combin carbohidratii cu proteinele (cartofi cu carne), manac numai carne slaba (pui, vitel) si fac sport (fitness) cate 6 ore pe saptamana (2 ore pe sedinta). ma plimb cat pot de mult si incerc sa fiu activa.
nu am dat mult jos, dar crede-ma ca se observa. mai vreau sa dau 8 kg, ca sa ajung la greutatea dinaintea sarcinii (51 kg).
bafta.
am uitat sa zic ca dupa ora 18.30 nu mai mananc decat fructe, ceai si batoane fibrobar.
ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
ralucami spune:
Eu cand simt ca am pus ceva kg in plus tin cura cu supa de varza. Si nu m-a dezamagit niciodata. Bineintzeles rezultatele se vad cam la 3-4 zile dupa ce ai terminat cura. In caz ca nu stii despre ce fel de supa vorbesc spune-mi si iti scriu retzeta.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
cl spune:
Eu am slabit cu regimul disociat. Am dat 11 kg jos, din martie si pana acum, deci cate putin, da' bine. Nu l-am tinut toate lunile, ci cu pauze. Am avut 66 de kg, iar acum am 55 kg. Mai am de dat jos 4 kg si ma opresc. Daca-l vrei, trimite-mi un PM (l-am tot dat pe forum, nu-l mai postez).
Claudia
Karla spune:
Multumesc mult dar vreau si retetele. Daca sunteti din nou dragute sa mi le trimite-ti....zaides@sdb.ro