oftalmolog copii iasi
Buna ziua. Deci fiti atente fetelor !!! Doctor bun este Dr. Chiselita, Dr. Galan, Dr Dimofte sau Dr. Tarasi. Sub nici o forma nu va duceti la Bogdanici...am cea mai proasta parere despre aceasta "doamna" si am sa va zis si de ce. Eu am fost cu bebelusa mea la ea de 3 ori si nu i s-au rezolvat problemele... a avut canal lacrimal nazal infundat. Am fost la 3 sapt cu ea (a avut din maternitate canalul infundat), i-a dat Netildex picaturi plus masaj si nu i-a trecut. Am fost la 3 luni din nou mi-a dat sa repet tratamentul si tot nu i-a trecut. La 6 luni (prin aprilie 2009) i-a facut dezobstructie de canal si peste 7 zile i-a aparut din nou puroi la ochisor. Plus ca inainte de operatie se lauda ca acus vine ziua ei si da petrecere (si daca cautati pe net in oct 2008 i-a murit sotul). Ce fel de om trebuie sa fii ca la 6 luni de la moartea sotului sa te lauzi prin spital ca dai petrecere de ziua ta ??? Si se tot fataia prin fata mea, tot iesea si intra in camera de operatie, parca parca zicea da bani nu imi dai??? Si dupa ce i-am bagat plicul in buzunar, bineinteles, nu a mai iesit din incapare. Dupa ce am vazut ca la nici 7 zile dupa operatie i-a aparut din nou puroi m-am dus la ea dar ca de obicei la spital nu era si medicii rezidenti au zis sa revin peste o sapt ca era foarte ocupata, draga de ea. O dr rezidenta mi-a zis ca au mai fost asa cazuri ca nu s-a rezolvat dupa dezobstructie si au revinit la Bogdanici si au trebuit din nou sa reia tratamentul..... si am zis ca imi bag picioarele daca am fost de atatea ori si nu a rezolvat "doamna mare fas doctor" apoi schimb doctorul si gata. Asa m-am dus la Dr Dimofte din Podu Ros si cu niste picaturi (Ocuflash) pe care mi le-a dat ea si bineinteles nelipsitul Netildex+masaj (care era cu totul si cu totul altfel decat cel pe care mi-l explicase Bogdanici) i-a trecut imediat, din prima si acum pana la 10 luni nu a mai avut nici o problema. Plus la spital pur si simplu este bataie de joc. Niciodata nu este, nicodata nu are timp, este super ocupata ...ca na...aici la spital nu ia bani prea multi ca vorba ceia ESTE PLATITA DE STAT SI NU ARE VOIE SA IA BANI DE LA PACIENTI, dar cum e in Romania in ziua de azi, DACA NU DAI BANI NU CAPETI ATENTIE, (SAU POTI SA DAI BANI - CAZUL MEU - SI TOT NU CAPETI ATENTIE SI INTERES DIN PARTEA DR.ULUI). Nu are un program frate, mai O ORA PE ZI sa fie teapana in cabinetul ei ca sa nu stea PROSTII DE RAND dupa ea CU ORELEEEEEEE, dar la clinica ei particulara are 3 ore pe zi program fix, ca bineinteles acolo intra banutul........Asta e in Roamnia de azi...... multi medici sunt SNOBI, AVARI, NU ISI FAC MESERIA CUM TREBUIE, nu ii intereseaza meseria ci doar BANUL.... MARE noroc e daca prinzi un dr cu adevarat profesionist
Raspunsuri
herra spune:
buna,
iti inteleg supararea.
este un subiect la prieteni dintotdeauna - cu dragoste din Iasi, poate acolo ar fi mai de folos postarea ta.
parerile despre doctori sunt intotdeauna impartite.
si pe mine m-a pus sa-i cumpar ochelari baiatului, desi nu se impunea acest lucru...
asta dupa ce imi fusese recomandata de un dr adevarat, in care am mare incredere.
dar sunt si ei oameni, nu?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)