Andreas are 3 ani si cred ca face pipi doar o data pe zi, lichidele cu greu le accepta ca si mancarea de altfel,dar in general de la trezire face pipi cam pe la mijlocul zilei si cam atat, rar si seara.
Toate analizele sunt bune, doctori nspe l-au vazut din cauza lipsei de apetit, este f slab, palid cu cearcane, am incercat tot felul de siropele si degeaba.Acum suntem pe Viusid.Nu mai stiu ce sa fac, cred ca pana la urma merg la Szeged
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
Acum daca nu bea lichide de unde sa faca el pipi? E greu de diluit cu copilul daca nu accepta lichide dar poate sunt solutii sa le accepte. Canite colorate,sticlute cu paie de toate culorile, fructe zemoase, ceaiuri aromate de fructe de padure indulcite cu miere. Incearca mai multe variante de sucuri si vezi care i-ar place si mergi pe varianta aia.
Incearca sa-i repeti de mai multe ori analizele de geardia. Asta iese cam greu la analize si da multe din simptomele pe care le spui.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282
supa, ciorba, mancare mai cu zemuri,iaurt de baut, sana, lapte batut, lapte mai mult si, cum a zis si mi_ro tot felul de culori atractive. dar daca e un copilas incapatanat ca Sonia mea trebuie sa ii captezi atentia, sa il atragi cu ceva... nu e deshidratat? cum au iesit analizele? Hk marit, Hb marita... nimic?
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."