MAMICI DIN GRECIA - HELP!!!

MAMICI DIN GRECIA - HELP!!! | Autor: Bebe Beca

Link direct la acest mesaj

Nici nu stiu ce si cum sa spun. Suntem in Thassos, de 2 zile. Aseara, mezina familiei, de 3 luni, a facut febra. Acum cateva saptamani am terminat tratamentul pentru e.coli. Nu a mai facut febra de atunci pana aseara. Ma tot gandesc ca poate nenorocirea aia de bacterie nu a disparut. Stiti cumva catre ce centru medical din thassos sau kavala ar trebui sa ma indrept, pentru a-i face o urocultura si o coprocultura? Nici nu stiu cum sa abordez problema. Daca este ceva viral, nu trebuie antibiotic, merge doar cu antitermicele pe care i le dau. Insa daca coli nu a murit, asta inseamna ca ar trebui inceput iar antibioticul si am nevoie de antibiograma... Suntem tare debusolati. Si ea tare mititica...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

oooff bebe-beca imi pare tare rau,nu stiu sa te ajut cu nici o informatie de genul asta. probabil cel mai bine e sa mergeti la primul spital si va indruma cei de acolo daca nu au ei pediatrie. iti trimit numarul meu pe pm daca e nevoie de translator poti sa ma suni si ma descurc eu cu greci...mai mult nu stiu....
sper sa nu fie nimic grav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

cam cum am patit eu cu S, numai ca ea nu a facut febra... dupa ceva timp de la incetarea tratamentului a inceput iar cu scaune proaste. a durat cam 2 zile si apoi s-a reglat. pediatra a zis ca asa se intampla uneori la enterocolite... sper sa nu fie nimic grav !

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Febra poate sa faca si de la caldura/insolatie.

Am patit cu fata mea cea mare, la 2 ani si ceva a facut febra la mare, destul de mare, ne-am dus la cabinetul medical, a zis ca nu e rosie in gat, nu parea sa aiba nimic. I-am dat lichide multe si i-a trecut. Probabil a fost o usoara insolatie.

Ai grija sa fie hidratata bine, daca o alaptezi exclusiv bea multe lichide pt ca pierzi si tu prin transpiratie. Daca nu da-i apa plata sa bea. Si nu tine fata in soare. Cand am fost la mare cu cea mica la 8 luni pediatra ne-a sfatuit sa nu o scot pe plaja decat dupa ora 17. Dimineata o plimbam prin statiune pe la umbra, cu schimbul, o zi eu, una sotul, iar celalalt mergea la plaja cu cea mare. Dupa amiaza mergeam cu totii pe plaja de la ora 17. Nisipul de pe plaja radiaza caldura inapoi si reflecta razele soarelui, asa ca e mai cald pe plaja, chiar si sub umbrela. Nu am avut probleme cu ea dar nici nu i-a mers prea bine, nu a luat deloc in greutate 10 zile. Apoi am dus-o la munte unde a recuperat tot, ba chiar cu + , la varsta bebeluseasca le merge mai bine la munte decat la mare.

Sanatate multa, sa-i treaba repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ce mai faceti, s-a facut bine micuta?

Mergi la inceput