Lapte formula - pana cand?

Lapte formula - pana cand? | Autor: mariailin

Link direct la acest mesaj

Vladut face un an si doua luni peste cateva zile si inca mai bea lapte formula. Cand as putea sa-i schimb laptele si sa-i dau Dorna ca m-a cocosat cu numaratul masurilor? De la o vreme nu mai vrea ceai noaptea. Plange de sare camasa pe el daca nu-i dau lapte si ma gandeam ca ar fi mai usor si pentru mine. Oricum, el mananca destul de bine, nu ma pot plange. Sa fie prea devreme? O fi suficient de hranitor? Ce parere aveti?

Maria&Vlad

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliac spune:

Numaratul masurilor, ca numaratul... da' pe mine m-a cocosat numaratul banilor cand cumparam formula. Tudor a facut saptamana trecuta 1 an si m-am si aruncat pe lapte Dorna. Initial, i-am dat din cel rosu (c-asa a zis ) dar nu l-a vrut. Asa ca am luat-o usor cu cel albastru si de azi am vazut ca l-a acceptat si pe cel rosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Si eu am aceasta problema. Fetitele mele fac si ele acusi 1 an si 2 luni si cred ca ar fi cazul sa scapam de laptele praf. Pe aici am vazut lapte de la Milupa , Milupino pt copii de peste 1an ( costa 1 euro litrul). Deocamdata am incercat sa le fac cereale cu lapte obisnuit si vad ca merge... Voi cat lapte beti pe zi?

Cristina si gemenutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Am inteles ca pana la un an e obligatoriu lapte praf.BB Andy are 7 luni dar ii dau pana la un an.
Pt Mariailin: ii dai lui bb Vlad numai ceai seara?Am o verisoara care are un baiat de 1 an si 6 luni,dar si la varsta asta el bea de 2 ori lapte seara.

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysa spune:

pediatra noastra a spus ca de la 6 luni putem trece pe lapte de vaca. fetelor, voi credeti ca familiile sarace de la tara au atitia bani sa cumpere lapte praf? saracii copii cred ca beau lapte de vaca de la 1 luna si is mai grasi decit ai nostri.

sanatate maxima,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Eu ii dau lui Vladut 1 an si 2 luni tot lapte formula - Milumil II.
Daca e sa-l schimb nici nu stiu ce i-as putea da : Dorna are termenul de garantie prea lung, Brenac am luat de cateve ori si era branzit cu toate ca era in termenul de garantie...asa ca mai aman un pic.
Vladut bea 150ml seara si 150 dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by cristinacsa

Si eu am aceasta problema. Fetitele mele fac si ele acusi 1 an si 2 luni si cred ca ar fi cazul sa scapam de laptele praf. Pe aici am vazut lapte de la Milupa , Milupino pt copii de peste 1an ( costa 1 euro litrul). Deocamdata am incercat sa le fac cereale cu lapte obisnuit si vad ca merge... Voi cat lapte beti pe zi?

Cristina si gemenutele

Draga Cristina,

Si eu i-am dat fetitei mele cam pina pe la un an si doua luni lapte Milupa 3 si apoi am trecut pe Milupino,l-a acceptat din prima.
Zilele astea i-am dat si lapte bio(3,5%)UHT si il bea cu placere.
Marie bea dimineata cam 150 ml si seara peste 200 ml.

Pupici fetitelor!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Fata mea face in curand 8 luni... adica astazi..pfiuu, he, he, La multi Ani.. ! si bea milumil II, noaptea(mai nou) si dimineatza. Nu am auzit in romania de milupa / milumil III ? exista ? a vazut cineva ? caci daca ar fi sa skimbam, parca am ramane in aceeasi gama de produse, caci i-a mers tare bine cu milupa.

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

La noi inca nu se gaseste Milumil III. Am inteles ca nu este cerere si nu are rost sa importe. Se prefera ceva mai ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

maria mananca seara 300 ml si dimineata vreo 250 lapte praf Humana 2. Chiar ca ne cocoseaza numaratul banilor dar daca puiului ii place ne descurcam noi cumva.
Dr mi-a recomandat lapte praf pana la 1 an..dupa aia Dorna

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaa spune:

si noi de la 1an am trecut pe lapte Dorna albastru (1.5 grasime) la indicatia doctoritei si ne place foarte mult.

Cu drag,
Oana si Stefan Andrei

http://community.webshots.com/user/aoana100

Mergi la inceput