Produse Gymboree pentru copii ?

Produse Gymboree pentru copii ? | Autor: aiska

Link direct la acest mesaj

Pentru ca in Finlanda nu am vazut in magazine ci doar pe ebay, as dori sa intreb care este parerea si experienta voastra despre/cu produsele Gymboree.
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Sunt hainutze foarte frumoase si de calitate dar dupa parerea mea mult prea scumpe pentru ce ofera ... si nu stiu daca chiar se merita la bebelusi, poate mai incolo,pe la 4-5 ani mai merg ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Si mie imi plac f tare, pacat ca nu au reprezentanta si in Ro. Acum un an imi trimitea cineva din SUA, nu mi se par scumpe, iar cand au reduceri sunt chiar ieftine. Calitatea e f buna, dupa zeci de spalari arata inca f bine hainutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui aiska

Pentru ca in Finlanda nu am vazut in magazine ci doar pe ebay, as dori sa intreb care este parerea si experienta voastra despre/cu produsele Gymboree.
Multumesc!

se pastreaza frumos dupa enspe spalari, rezista la joaca dura si tavaleli, plus sunt frumusele si dulcele, ma refer la hainutele pentru fetite. mie imi plac mult, alaturi de cele de la oshkosh b'gosh.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Si mie imi plac foarte tare. Eu le cumpar de pe ebay si isi merita banii. Sunt asa de colorate si de frumoase..

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput