Rucsac cu personaje din povesti ???
Ajutati-ma ... unde gasesc rucsac cu personajele din OraselulLenes - Sportacus, Stefania ???
Sau daca ati vazut pe undeva alt rucsac cu Fifi dar din plush
Help !
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Raspunsuri
ioanaradu spune:
poti lua un rucsac simplu cu care sa mergi la un centru de personalizat si iti imprima ce poze vrei tu.
Lorikay spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Ajutati-ma ... unde gasesc rucsac cu personajele din OraselulLenes - Sportacus, Stefania ??? Sau daca ati vazut pe undeva alt rucsac cu Fifi dar din plush Help ! ------- Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela ------- www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" NU RAMANE INDIFERENT ! AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA ! |
Eu am cumparat de la www.hainute.ro
szivarvany spune:
Multumesc de raspunsuri.
Insa cred ca am sa caut pe cineva care poate cumpara dp e-bay .
Poate am noroc.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
pinkie_pie spune:
Poti gasi pe hainute.ro.Am comandat si eu cu Sportacus,dar la telefon mi-au spus ca are dimensiuni pt.gradinita(baiatul meu e in clasa a treia)si am renuntat.Insa daca fetita ta e la gradinita merge.Am comandat si hainute pt.sora lui(are 1 an jumate)si au fost ok.Mie mi s-au parut de calitate buna.
bb_yasmi spune:
si pe mine m-ar interesa.....daca cineva poate aduce de dincolo orice e cu stefania sau cu toti cei din lazy town (inafara de haine , ca dinastea avem ).
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007