Buna fetelor!
am si eu un baietel de aproape 10 luni si as dori sa-l duc la un consult oftalmologic, mi se pare ca ii fauge un pic un ochisor.
Imi puteti recomanda un oftalmolog bun in TM?
Multumesc
Exaci in aceeasi situatie sunt si eu , doar ca baietelul meu e un pic mai mare.
In momentul in care se uita in departare, ochisorul drept fuge putin spre exterior. De vazut, vede bine cu ambii ochi, distinge culorile, etc. Pediatrii la care am fost cu el, mi-au spus ca pana la 3 ani o sa-si revina singur, ca la varsta asta nu se intervine cu nimic, etc... Cu toate astea, vad tot mai des in jurul meu copii mici si foarte mici (sub 2 ani) cu ochelari, aud de tot felul de interventii facute in Ungaria,etc...
Din aceasta cauza, am fost acum 2 zile la pediatra si i-am cerut o recomandare, ptr un oftalmolog bun de copii. Mi-a spus sincer, ca nu-mi recomanda Bega sau Turcanu, desi ar fi gratuit in baza trimiterii. Recomandarea ei a fost o dr. ce are cabinetul in spatele Spitalului Militar din Piata 700. Am fost pana acolo si se pare ca este nevoie de programare si dureaza aprox 3 saptamani - o luna, pana te poate primi.
Altcineva mi-a recomandat spitalul de ofta din 700. E chiar pe colt, la semafor, langa bisericuta catolica. Recomandarea mi-a fost facuta de catre cineva care ani de zile a mers acolo cu copilul.
In concluzie, nici eu nu stiu unde sa merg.
Pana la urma, cred ca tot Szeghed este solutia cea mai buna.
Astept sa vad si eu ce raspunsuri mai primesti.
Mami de
Chris (08.08.07) )
si 7+
Citat: |
citat din mesajul lui andrusca1227 Buna fetelor! am si eu un baietel de aproape 10 luni si as dori sa-l duc la un consult oftalmologic, mi se pare ca ii fauge un pic un ochisor. Imi puteti recomanda un oftalmolog bun in TM? Multumesc |