aerosoli la mare?

aerosoli la mare? | Autor: ioana2004

Link direct la acest mesaj

Neata dragelor
Vreau sa va intreb cum faceti vou cu copii la mare aerosoli deoarece as vrea sa merg cu copi la mare uul de 1 an si o fata de 4 ani jumate la mare
Luumea zice ca se scoala de dimineata pe la 6 si merg cu copii in plimbare pe plaja imbracati bine si se plimba pe plaja...
Voi cum faceti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare

bb meu are 9luni si mergem la mare in august cand va avea 11luni,noua pediatra ne-a zis ca aerosolii se fac intre 5 si 7 dimineata la fel cum ziceai si tu cu plimbarica pe plaja

numai concediu nu e ala cu treziri la 5,dar pt sanatatea copilului se merita cu varf si indesat,si asa la noi ora de trezire este de regula 6-6.30

sanatate puiutilor!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Noi ne cazam de fiecare data la hotel situat foarte aproape de plaja, cu vedere spre mare. Deschidem geamul in fiecare dimineata devreme, Iar seara ne plimbam pe faleza pana aproape de miezul noptii.

Cand eram copil, ma duceau ai mei la ora 6 pe plaja. Din pacate, nu reusim deloc sa ne facem un program similar, dar cred ca este ok si cum procedam noi.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Si noi facem la fel... trezirea in jur de 6... la maxim 7 suntem pe plaja...stam pana la 10; la prima ora sotul meu si Ioana alearga sau merg pe mal, apoi balaceala si plaja pana la 10! Mergem in camera, ne spalam, ne schimbam si iesim pe la 12 la masa; in jur de ora 13 revenim in camera si dormim pana pe la 17... apoi ne echipam de plimbare si in jur de 18 iesim in "sat cu dorul" si mergem non stop pana la 11 seara (batem Mamaia de la un cap la altul, mancam pe traseu, satul de vacanta, gondola uneori... si spre final in jur de ora 21 ne plimbam pe mal, stam pe senzlong sau alergam pe plaja, cu picioarele prin apa; in unele seri, Ioana isi ia rolele sau bicicleta sau trotineta....)! Nu statul la soare ne place la mare...ci acest program; asa ca suntem si odihniti si sanatosi ca nu ne expunem mult la soare... si facem si aerosoli!

Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Buna Ioana,

Hai sa-ti spun cum ni s-a explicat noua sa facem aerosoli cu cel mare, de catre dr. alergolog.
Se merge la aerosoli si dimineata si seara, in mod constant cateva zile, ideal o saptamana.
Dimineata cand rasare soarele, timp de aprox 2 ore si seara cand apune timp de 2 ore sunt perioadele in care se fac aerosoli cel mai bine.
Se merge cu copilul pe plaja, ori va plimbati de-a lungul plajei, ori stati pe loc undeva pe plaja cu fata spre mare. Cel mai bine este sa va plimbati pe faleza - unde curentii de aerosoli sunt cei mai puternici.
Se merge la pas, respirand adanc si ritmat (pt adulti sau copiii mai mari care pot sa faca asta) sau oricum pt cei mici care nu pot respecta acest sistem.

Va garantez ca va avea efect maxim daca faceti asa.
La noi s-a vazut clar diferenta si Adi nu a mai racit deloc timp de 3 ani la rand, in conditiile in care avea probleme respiratorii si pe fond alergic.

Va tin pumnii!

Annablue & Adrian (01.11.2002) & Calin (27.03.2009)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaellac spune:

Foarte bune sfaturile. Va multumesc mamici, in vara mergem si noi la mare si nu stiam exact cum trebuie sa procedez.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarius spune:

Concediu placut la toata lumea,se vede diferenta cu aerosoli de la mare,iar cea mai buna statiune pentru asa ceva este EFORIE NORD,asa mi sa spus si cred ca este adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarius

Concediu placut la toata lumea,se vede diferenta cu aerosoli de la mare,iar cea mai buna statiune pentru asa ceva este EFORIE NORD,asa mi sa spus si cred ca este adevarat.

"IN VIATA NIMIC NU E SIGUR,CEEA CE PARE CA TREBUIE SA SE INTAMPLE SE POATE SCHIMBA INTR-O CLIPA."

Cea mai buna statiune pt aerosoli este TECHIRGHIOL - datorita lacului special pe care il are.
Dar, poate fi considerat mai mult un loc unde vin pensionari si persoane cu afectiuni grave, plus ca nu are aceleasi activitati ca o statiune... in adevaratul sens al cuvantului.
noi cand am fost, am stat la techirghiol dar am dat fuga cu masina si ne-am plimbat si in Mamaia si la Costinesti.
Deci, pt cine are masina, eu recomand Techirghiol.

Annablue & Adrian (01.11.2002) & Calin (27.03.2009)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput