Asta ce-o fi?

Asta ce-o fi? | Autor: dulcetica

Link direct la acest mesaj

Rares,5 ani ,spre dimineata,in somn,scoate niste zgomote.Parca ar plescai sau mesteca,nici nu stiu cum sa descriu...nu-si scrisneste dintii si nici nu pare sa saliveze in exces.Aveti idee ce e asta?Cam pe la 5 dimineata incepe,ma trezesc evident,el doarme in continuare,mai ia cite o pauza si iar plescaie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

I-o fi sete...zic si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

da, se poate sa-i fie sete, depinde si cat de cald e in camera unde doarme si cat de gros/subtire este imbracat noaptea

sau poate ca uneori mai respira pe gurita, i se usuca buzele si limbuta si de aceea plescaie/mesteca...

poate viseaza ca bea sau mananca ceva...

nu cred ca e ceva ingrijorator...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Da,in fine...dar ii e sete de vreo 2 luni.La frecventa asta mi se pare aiurea,totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Fratele meu facea asa cand era mic. Plescaia, molfaia...sfornaia cumva printre buze parca ar fi mestecat in sec...Dar nu era nici sforait cinstit nici scrasnit din nas.....Na, ciudatenii. La un moment dat i-a trecut, nu mai stiu cand si cum.

Acu probabil cumnata-mea isi doreste sa treaca iar la plescaieli, ca intre timp s-a facut de 1.90 si 100 de kile si sforaieeeeeeeee.....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput