celule stem, da sau nu?

celule stem, da sau nu? | Autor: angelli

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti? Este adevarat?Sunt bani aruncati?

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu cred ca e foarte buna investitia ,ca e foarte important sa ai o alternativa in caz de nevoie!Ideal e sa n-ai nevoie .Din pacate noi am ratat aceasta posibilitate pt ca in martie 2004 nu prea se vorbea la noi despre asta.
Daca stai pe ginduri, eu cred ca merita sa faci un efort financiar si sa le stochezi.Mai mult celulele prelevate pot ajuta fratii si parintii si de ce nu alte persoane la nevoie.Sper sa nu gresesc, asta e ce-am inteles eu ,desi n-am aprofundat f mult subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Discutiile sunt controversate... De la utilitate (sau nu) pana la timpul de stocare (cam 18 ani parca...) sau pana la cantitatea prelevata...
Cand te duci si semnezi contractul, nu iti spune ca se poate ca tot ce recolteaza ei sa fie util numai pana la o greutate de 9 sau 15 kile... Sau pana la 70 sau 90.

Ca si Dulcetica, pe cand am nascut primul copil, procedura asta exista. La al doilea copil am decis sa facem prelevare fara sa stam mult pe ganduri. Ca or fi bune sau nu, cel mai bine e sa nu ai nevoie, dar sa stiu ca sunt acolo. Decat sa avem Doamne fereste nevoie de ele si sa nu le avem...

Ieftin nu este, dar nici nu costa ochii din cap. Noi am platit in 3 rate lunare, prima factura a venit la vreo 6 saptamani de la nastere. Cate 10 sau 12 milioane, nu mai stiu.

Citeste cat mai multe informatii, si daca ele nu te conving, aia e. Dar nu pleca de la ideea ca sunt bani aruncati pe fereastra, fara sa te documentezi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Angelli eu i-am recoltat fetitei mele celule stem cand am nascut-o. Nu se stie exact timpul de stocare. Noua ne-a spus 20 de ani, dar asta pentru ca procedura este destul de noua si nu au o experienta mai mare, nu se stie exact ce se va intampla dupa cei 20 de ani. Si ne ajung pentru o greutate de 100 kg. E super ok, zic eu.
Dar intotdeauna, am zis sa dea Dumnezeu sa fie bani aruncati si sa nu am nevoie de ele niciodata. Nu e rau sa le ai, pentru siguranta copilului tau si pentru linistea ta. Si nu costa o avere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Angelli, nu sunt bani aruncati, este o plasa de siguranta, asemeni unei asigurari de viata.
E drept, e greu sa te gandesti la o situatie limita, insa e bine sa ai o siguranta.
Din cate stiu eu, la clinica deshisa de curand in Buc preturile sunt mai mari decat la cea de la Cluj. Cerceteaza si tu oferta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furnik spune:

Buna fetelor!

Eu am facut recoltarea de celule stem acum 1 an, cu Biogenis.Am achitat de curand taxa de stocare pt urmatorul an, 140 de lei.
Cu ocazia asta am intrat pe site-ul lor si am vazut ca s-au mai modificat platile fata de cum am platit eu. Sunt mai multe transe...intinse pe o perioada foarte lunga...au si nu stiu ce reduceri...deci banii chiar nu ar trebui sa mai fie o problema cand va ganditi daca sau nu sa faceti. Cat despre utilitatea lor pot sa va spun ca s-au facut peste 14000 de transplanturi pana acum cu rate foarte mari de succes, deci de bune sunt bune.
Slava domnului copilul meu e foarte sanatos si noi parintii suntem bine, sper sa nu avem nevoie de ele niciodata si nici dvs. Nu pun niciodata raul in fata insa imi iau toate masurile sa-i asigur copilului meu si mie o viata cat mai linista.
Daca va intereseaza subiectul si vreti mai multe info puteti sa intrati pe site-ul firmei cu care am colaborat eu www.biogenis.ro

Va pup !
Sa aveti copii frumosi si sanatosi !

Mergi la inceput