dilema

dilema | Autor: joxy

Link direct la acest mesaj

A zburat cineva cu AirMoldova (sau cum se cheama.../tarom-ul are curse doar pe 23 si pe 28.09.03) sau este cazul sa-mi caut bilete de tren ?
Pe 24 este ziua lu` nevasta-mea si ash vrea sa plec seara sau pe 25...

Cu respect,
Florin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

La multi ani, joxy! Sa-ti traiasca nevasta si sa te bucuri de ea! Petrecere frumoasa.

PS Io n-am zburat cu ei, da'-n locul tau as lua trenul!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Vad ca nu prea ai raspunsuri. Banuiesc ca cine a zburat o data cu ei nu mai poate raspunde.

No... Ia trenul Joxy!

Adela & Julia (1 an si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

merge rezonabil...cu trenu risti o vama prelungita

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Bei mai bine mopri cinstit cu avionu' decit sa mori prosteste cu trenu', parerea mea :-)
Trenul spre Chisnau dinspre Romania este denumit trenul traficantilor. De obicei pe aceasta ruta se aduc la greu tzigari, tzoale (gen cearceafuri), uneori droguri...si dat fiind acest istoric "greu" esta oprit si vamuit ore in sir. Plus ca de cele mai multe ori nici compania nu e prea agreabilä. dar poate s-a mai schimbat ceva in ultima vreme. Prietenii mei din Chisinau ajungeau acasa cu avionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Eu am zburat cu ei, dar am fost singura supravietuitoare!!!...am avut mare noroc!!!...m-a salvat stratul suplimentar de gräsime, pe care l-am "agonisit" de-a lungul anilor!!!...gindeste-te cä a trebuit sä plätesc 2 locuri ca sä trec printr-o astfel de aventurä!!!
Eu nu stiu de unde si pinä unde vrei sä ajungi, dar si eu zic ( mä iau dupä altii ) sä mergi cu trenul si ca sä fiu un pic mai originalä...maxi-taxi!!!
Incä nu o felicit pe sotioara ta, cä nu e bine, dar tine minte, cä le transmit telepatic pe 24!! Tata-l meu implineste miine 65 ani, iar mama, D-zeu s-o ierte, avea ziua pe 14....numai fecioare pe lumea asta!!! Si prietena mea cea mai bunä, Cristina din Bucuresti are ziua pe 19
Dar te rog sä-i faci sotiei cea mai frumoasä declaratie de dragoste din viata ei, si a ta, sä n-o uite niciodatä....cä asta face mai mult decit orice cadou!!!
Pupici de la Cami. ( nu pt. tine!!!)

Mergi la inceput