aparitia dintilor

aparitia dintilor | Autor: monaraus

Link direct la acest mesaj

Se poate sa faca bebe de 6,5 luni temperatua 38,7 daca ii ies dintii? Nu are niciun alt fel de simptom, iar la dintii de jos se vede ceva alb, fara sa fie umflata gingia sau inrosita... Asta sa fie?

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Mona, din experienta mea cu baiatul cel mare iti zic ca NU. Insa in clipa cand ies dintii si se crapa gingia, aceasta fanta e poarta de intrare a muuultor microbi. Orice duce in gurita il poate infecta. Noi cu o data cu primii 2 dinti ne-am pricopsit cu o draguta de enteroviroza cu care am ajuns in spital. Eu zic sa duci copilul la medic. Sigur NU eruptia dentara ii da asa febra mare.Multa sanatate!Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

alexia a facut febra la fiecare dinte iesit + diaree , de fiecare data
la canini a avut 39.5
deci eu zic ca se poate
bineinteles ca trebuie sa mergi cu el la medic
la fiecare dinte iesit ii scadea imunitatea si mai facea cate ceva pe langa ( rosu in gat , lambliaza etc )

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

28+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Stii cum e, daca intrebi medicii, iti vor spune ca nu se face febra de la dinti. Acum, din experienta mea cu Vlad, de fiecare data a avut febra (cam 38,5), stare proasta, plansete,..etc exact in perioada in care i-au iesit dintii...Deci, da, e posibil, chiar daca explicatia medicala o fi alta.

O zi faina,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstine spune:

Nu cred ca face febra asa mare din cauza dintisorilor.Asa am patit eu cu fetita mea si a trecut o luna,iar dintisorii nu i-au iesit insa febra am tratat-o,ce-i drept cu panadol urmat de antibiotic.Nu sta asa ,mai bine mergi la medic!

Va pup si sa va faceti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Dupa ce si aseara facuse febra si destul de mare, cred ca peste 39 la cum ardea, am mers azi la dr si, intr-adevar, nu este de la dinti, are un rosu in gat! Sper sa nu ajungem la antibiotic, dar nu cred, deja este mai bine. Sanatate!

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)

Mergi la inceput