M-am hotarat sa ii fac baietelului meu de 3 ani jumate un control la ochi. Asa am inteles ca trebuie facut, dupa 3 ani, ca se poate colabora cu el si este destul de devreme pt eventuale probleme, pot fi rezolvate in timp util. Pediatra mi-a dat o trimitere la Policlinica pt copii Dorobanti, problema este ca nu stiu la ce dr sa ma duc. Voi stiti pe cineva? Va rog sa imi spune-ti si mie!!
Noi am fost la cabinetul dnei dr Liliana Voinea, un oftalmolog foarte bun. A comunicat foarte bine cu fetita si totul a fost ok. Doar ca are cabinet in Veteranilor, cartier Militari si costa 75 ron consultatia.
Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)
Eu l-am dus chiar ieri pe Cata la cabinetul dr Burloiu. Este la intersectia Stefan cel Mare cu Barbu Vacarescu. Am ramas cu o impresie f buna despre dl doctor. Consultatia a fost 50 lei.
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
Mai este o policlinica pe str. Masina de Paine, langa Obor. Am fost cu Matei la 2 ani, cu trimitere de la medicul de familie nu costa nimic. Mai este un cabinet particular pe langa ProTV, dar am inteles ca se fac progrmari cu o luna inainte. Nu stiu cat costa...
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a lui Theodor 37..mai am putin
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Multumesc pt raspunsuri!
Am fost ieri cu el la Policlinica Dorobanti, totul este in regula.