Bebelusii de mai (7) pag 1,2,3,4,5,6.

Bebelusii de mai (7) pag 1,2,3,4,5,6. | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Acasa Preconceptia Sarcina Nasterea & postpartum Bebelusul Copilul Pentru tati Extra
Astazi: 30-8-2003

- Pagina comunitatii - Desprecopii.com forum
Toate forumurile | Profil personal | Vreau sa devin membru | Subiecte active | Membri | Mesaje private | Cautare | Chat
Esti logat ca
dana d

Toate forumurile
Desprecopii.com: liste de discutii
Interzis barbatilor
Bebelusi de mai... partea a saptea Subiect nou Raspunde la subiect
Trimite subiectul unui prieten
Versiune pentru imprimanta

Pagina urmatoare
Autor Subiect Pagina: 1 2 3 4 5 6 din 6
parpalak
Membru de baza

Canada
716 Posts
Posted - 20/08/2003 : 01:12:27
--------------------------------------------------------------------------------

Sa creasca mari, sanatosi si frumosi.

Sanatate la bebei si mamici.

Aalina
Membru matur

Romania
283 Mesaje
Trimise - 20/08/2003 : 11:11:33
--------------------------------------------------------------------------------

Si Dorian se uita dupa mine ca dupa butelie. Da oricum nu mai am curaj sa il las singurel dupa aventurile lui :)) Ma ia cu rau cand ma gandesc ca in curand nu o sa mai incapa nici in carut (unde tot pe burtica sta) si atunci zau ca nu stiu ce o sa ma fac cu el.
Mai nou, noi tinem jucariile strans in manuta si incercam sa le indesam in gutita. Si pentru ca nu reusim ni le dam de cap sa se invete minte. Si le certam mama mama :))
Inainte de a adormi in timpul zilei plange tare tare de ma dispera. Mai face careva asa?

parpalak
Membru de baza

Canada
716 Mesaje
Trimise - 20/08/2003 : 12:15:24

Azi mi-a facut si Paul figura cu plinsul inainte de somn de nu mai stiam ce sa-i fac. Noroc ca s-a hotarit pina la urma sa ia suzeta si-n cinci secunde mai ca nu sforaia! :)

pisi_ella
Membru matur

Romania
282 Mesaje
Trimise - 20/08/2003 : 13:24:34

Daaa....Si Emma plange cand e obosita...Ii trece in brate, plimbata prin casa, langa pieptul mea...Adoarme in 5-10 minute...
Maine plecam la munte! Sper sa avem vreme frumoasa....
Va pup!

Aalina
Membru matur

Romania
283 Mesaje
Trimise - 20/08/2003 : 13:30:13

Distractie placuta pisi_ella. Vreme buna si bb cuminte!

pisi_ella
Membru matur

Romania
282 Mesaje
Trimise - 20/08/2003 : 17:38:33

Poze de la botez!!!!!http://www.emmaandreea.3x.ro/Emma-Andreea%20Caloianu/Emma-2003/august/botez/
V-am pupat!
_ella

oLo
Membru matur

France
147 Mesaje
Trimise - 20/08/2003 : 19:03:11

Hop si noi cu darea de seama!

Anaļs e in continuare f f cuminte. Sa mor io de am mai vazut copchil asa de cuminte. Plange numa cand i-e foame. Si are niste ore de masa destul de ciudate... la 5-6 ore sau chiar 8 ore. De ma speriu si eu de ce nu i-e foame...Mai ca-mi vine s-o trezesc.
Si doarme la greu mititica. In rest, cand e treaza, numara degetele, (sa vada daca n-a pierdut vreunul in timp ce dormea), gangureste, rade la sor-sa, la maica-sa si la taica-su, se joaca cu ursuletii de deasupra patutului. Si-si suge degetul intr-o veselie! Una-doua e cu el in gutita. Suzata nu-i place nici de frica. Imediat o scuipa. Si Emma, saritoare, hop i-o vāra iar in gura.
Chiar m-a oprit o tanti pe strada sa-mi zica cum ca nu-i bine sa-si suga copilu' destu', ca ies dintii strambi si nasu' turtit. Cica sa-i pun manusi fara degete, ca sa se dezvete de supt. Ce chestie Dom'le!
Noi, de la 1 sept o sa trecem treptat, treptat la lapte praf. Deh, daca mami incepe serviciul....

Pupici,
Mihaela

PS. parpalak, merci beaucoup. Cu inghetzata cum ramane?

parpalak
Membru de baza

Canada
716 Mesaje
Trimise - 21/08/2003 : 03:04:57

pisi_ela, sa-ti traiasca dulceata mica :)

Fetelor, azi declar oficial ca ghiiiiii inseamna mi-e foame! :)

adita
Membru matur

Romania
261 Mesaje
Trimise - 21/08/2003 : 10:52:02

Fetelor, noi inca suntem in concediu, dar mi-a fost tare dor de voi asa ca am gasit un internet cafe si am venit sa vad ce mai faceti. Mai sa nu va gasesc. Fata mea face astazi trei luni si e cumintica foc. Cum spunea si Olo nu plange decat atunci cand ii e foame. Ii place la mare, s-a bronzat putin. Imi permit sa va dau un sfat celor care aveti probleme cu lapte prea putin (eu n-am prea fost in stare sa ma tin de el, dar poate reusiti voi). Poate mai stiti ca ma vaitam ca nu mai am lapte aproape deloc, doar 30-40 ml la o masa. Ei bine, m-am hotarat intr-o zi sa nu-i mai dau lapte praf si a tinut figura. E drept ca am tinut-o toata ziua in brate (eram in masina in drum spre munte)si i-am dat sa suga si din cinci in cinci minute, si mai rar, cum a vrut ea, si s-a saturat, nu i-a trebuit toata ziua lapte praf. A doua zi, daca am mai avut de facut ceva treaba si n-am mai avut rabdare sa o tin mereu in bratem i-am mai dat putin lapte praf. Poate incercati si voi, ca s-ar putea sa mearga. Oricum, nici acum nu ii dau numai lapte de la san, dar ii dau mult mai putin lapte praf si sunt si zile cand mananca doar lapte de san, ceea ce nu s-a mai intamplat de mult, de cand avea ea vreo 2-3 saptamani.
Sper sa mai am timp sa citesc ce ati mai scris de cand am plecat, daca nu va mai aud cand ma intorc acasa. Poate atunci reusesc sa va mai arat si niste poze cu bebeii mei frumosi.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

oLo
Membru matur

France
147 Mesaje
Trimise - 21/08/2003 : 11:28:20

Fetelor!!! sunt suparata rau de tot pe forumul DC!!! Mai ales pe sectiunea culinara.

M-a pus sa ma uit zilele trecute prin el, si am gasit retete de tiramisu. Si cum azi e ziue sotziorului, , m-am apucat s-o fac. Mai ales ca e extrem de simpla. Si a iesit atat de buna!!!, si nu m-am putut abtine aseara sa nu mananc! Pana si sotul, caruia nu-i prea plac dulciurile, a declarat ca-i delicios.

Drept urmare, azi dimineatza, cantarul meu s-a stricat... Dupa ce eram in culmea fericirii zilele trecute ca am ajuns la greutatea de dinainte de sarcina, azi dimineatza, imi arata un kil mai mult decat ieri!!! Si mai am juma de tava de tiramisu. Cine vrea??? veniti fuga la noi, pana nu deschid iar frigiderul si cad in ispita!!!

pupici,
Mihaela

Lumy
Membru matur

Canada
119 Mesaje
Trimise - 21/08/2003 : 11:30:26

Adita distractie placuta !!! Unde esti la mare? Sa-ti traiasca fetita!
pisi_ella am vazut toate pozele! sa-ti traiasca Emma!
Azi noapte Francesca s-a trezit incepind cu ora patru dimineta din ora in ora! Nu stiu ce s-a intimplat cu ea! Acum e ora prinzului si doarme dusa de trei ore! Recupereaza!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Aalina
Membru matur

Romania
283 Mesaje
Trimise - 21/08/2003 : 12:03:33

Ella sa iti traiasca fetita.
Parpalak sa inteleg ca de acu' nu te mai pacaleste sa urci scarile? :))
Adita distractie placuta.
Mihaela eu vreau, ca tot am renuntat la orice cura de slabire pana nu termin cu alaptatul. Asa ca imi fac de cap :)))
Dorian imi tot face surprize si ma lasa sa dorm dimineata pana mai tarziu...cat l-o tine :)) Azi ca sa fie cumintel m-am pus pe cantat si vad ca merge. Ori tace de cat de rau cant, ca sa nu ma mai auda, ori ii place :)
Pupici

carrie
Membru matur

Romania
133 Mesaje
Trimise - 21/08/2003 : 20:00:06

Alina si a mea doarme mai mult dimineata dupa care cu putin noroc mai prindem vreo doua ore in timpul zilei.e ca o zvarluga, se agita in prostie de aia nu se ingrasa destul...si raaaaaaade de nu ne vine sa credem ce faina e.
si Thea mai plange inainte de culcare dar scandalul cel mare la noi ramane la masa si in continuare ne luptam cu mancatul putin si cu scandal.
pediatrul mi-a recomandat diversificarea cu suc de fructe si carnita pasata cu zeama la biberon...nu i-as da inca asa ceva...cu ce fructe sa incep?mi-e cam graoza la cat e de mofturoasa

maine chefuiesc , e ziua mea.fac 30 de anisori,dar ma simt de 20 si asta conteaza nu?

pupici

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

ange
Membru matur

Canada
240 Mesaje
Trimise - 21/08/2003 : 21:33:27

carrie,sucul de mar si de morcov este recomandat pt. inceput.
si

mamicilor care sunt "obligatziile" nasilor la botez si care sunt "obligatziile" parintzilor vis-a-vis de nasi??? intr-o luna avem si noi botezul

ieri am avut cu Robi prima sedintza de fizioterapie
nici nu indraznesc sa va povestesc ce copii am vazut acolo
bucuratzi-va de fiecare clipa a bb vostrii si multzumitzii celui de sus ca avetzi copii frumosi si sanatosi!!!
torticolisul nostru nu-i atat de "tragic" dar nici de ignorat...ne trebuie multa,multa rabdare,exercitziu mult si increderea ca intr-o zi va trece si asta!

Robi este atat de cuminte!!! de cand mananca bibe,si-a facut un program bine stabilit la 3 ore bibe,apoi gangureala,joaca,apoi dam in plans ca oboseste si intr-un final circ pana adormim
de cand medicul ne-a spus ca nani facem numai in patutz si nu in leagan...e jale mare!

vacanta placuta celor care pleaca si celor care sunt deja in concediu!

DanaMario
Membru nou

Canada
49 Mesaje
Trimise - 21/08/2003 : 23:03:42

Ange nu stiu care sint "obligatiile" in legatura cu botezul dar si pe noi ne-ar interesa.

Eu ieri am fost la doctor si iarasi sint ingrijorata are 7,3 kg si 62 cm la 3 luni si o saptamana.

Bebelusi vostri ce greutate mai au ca mie mi se pare ca Joshua are cam mult desi nu arata gras sau obez totusi are cam mult ?

Nu maninca prea mult intre 700-800 ml pe zi si este si foarte energic nu prea este asa cum descrieti voi pe ai vostri de cumintei.
Joshua in masina nu sta prea mult in scaun trebuie sa-l iau in brate sa se uite pe geam.
Acasa ca sa nu-l invat in brate toata ziua il mult intre balansoar,jumper,patu mare sa se uite la un ventilator in tavan,in patut sa se joace cu jucariile si seara toata seara ne jucam cu lanterna pe perete.In balansoar nu-i mai place deloc decit daca se uita la tv.

Va pupici
Dana si Joshua
http://members.rogers.com/joshuas

ange
Membru matur

Canada
240 Mesaje
Trimise - 22/08/2003 : 06:15:24

fetelor,help! am nevoie de sfatul vostru
pe 20 sept. as vrea sa-l botez pe Robi.Numai ca pe 17 sept. avem de facut vaccinul de 4 luni...
intrebarea mea este: credetzi ca fac bine daca-l botez doar la 3 zile de la vaccin? Oare nu va fi scancit, "nesuferit" sau plangacios ca sa nu zic de febra si alte alea?!
ce ma sfatuitzi?

Pagina: 1 2 3 4 5 6 din 6 Subiect

Pagina urmatoare
Subiect nou Raspunde la subiect
Trimite subiectul unui prieten
Versiune pentru imprimanta Mergi la: Alege Forum Desprecopii.com: liste de discutii Zona artelor Un ochi rade, unul e vanat ... Scoli, gradinite, crese, bone... Probleme legislative Prieteni dintotdeauna... Parintii intreaba, parintii raspund! La bucatarie Interzis femeilor... Interzis barbatilor In unul sau in doi... mergem mai departe! Discutii generale Calatoriile sufletului B*a*z*a*r Generatia 'Desprecopii.com' Clinica Virtuala Desprecopii.com Asteptand un ingeras in viata noastra! Nasterea pe glob Felicitari & anunturi Poznasii sunt mereu la panda In floarea copilariei: copiii intre 4 si 12 ani Maculatura! Zona Zoster (Dispute temporare) Containerul Verde Revista Mami de vorba cu voi Revista Mami va asculta Intrebari din partea Revistei Mami Zona problemelor&sugestiilor pentru DC Probleme & Sugestii FAQ Anunturi desprecopii.com -------------------- Home Subiecte active Intrebari si Raspunsuri Informatii membru Cautare

Desprecopii.com forum © 2000-03 Desprecopii.com

Pagina s-a incarcat in 0.31 secunde. Snitz

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

parpalak pag 2
Membru de baza

Canada
716 Mesaje
Trimise - 22/08/2003 : 13:32:45

O zi lipsesc si eu de pe forum si scriiieti.... de nu mai apuc sa va citesc! :) Pina la urma n-am mai facut vaccinul, l-am aminat pina dupa 4 luni, ca daca se face dupa 4 luni sint necesare numai doua intepaturi, in timp ce daca se incepe inainte, trebuie 3. Asa ca am ramas doar cu controlul standard - cintaritul adica - 5920g - si asta pe burtica goala.. :) Dupa care am petrecut mai toata ziulica in masina, unde avem A/C - ca sa nu dam drumul acasa, si sa provocam alt blackout :)

Editat de - parpalak on 22/08/2003 14:11:44

parpalak
Membru de baza

Canada
716 Mesaje
Trimise - 22/08/2003 : 14:40:40

ange, nu cred sa-l tina efectele vaccinului trei zile. Iar pe Paul l-a linistit slujba de botez, chiar era cu stomacelul cam gol, da' tot a stat cuminte. Vezi, numai sa-i dai indicatii nasei sa nu-l tina "de vaccin". Cu obligatiile, pina la urma i-am abordat pe nasi direct si-am lamurit problema! :) Ca de-aia i-am si alesi de nasi, pe principiul comunicarii deschise si fara jena. Masajul trebuie neaparat sa i-l faci la clinica sau poti sa-i faci si tu acasa, ceva?
DanaMario, pediatrul meu s-a aratat in culmea fericirii de cum ia Paul in greutate, ba chiar a pus punctul deasupra lui 50% pe graficul lui, de unde pina acuma eram imediat sub. Cind am ajuns acasa, pe graficul meu am ajuns tot imediat sub 50%. Asa ca nu mai stiu.. Dar nu mi se pare important. Ei cresc in salturi, atit cu greutatea cit si cu lungimea. Pe graficul meu, la 3 luni arata ca e OK intre 5 si 7.5 kg. Important e sa fie el vesel! :)
adita, da' nu crezi ca mi-a scapat metoda asta! :) Cea mai mare performanta am atins-o pina la 12 prinzul, cu lapte numai de la sin, dupa care au inceput urletele de foame. Desi, parerea mea e ca eu as mai fi avut o picatura-doua, acolo, lui ii trebuia sa manince, n-avea timp sa stea dupa picaturile mele.. :) Dar si situatia e alta, la noi intotdeauna formula a fost baza si laptele meu, completarea. Sper sa ai un concediu placut si vreme buna.
carrie, La Multi Ani! Nu-ti fa griji cu sucurile, pina la urma tot ce vrea ea o sa manince. Vezi ca s-a discutat pe larg la "Parintii intreaba.." despre diversificare.
Aalina, nu ma mai pacaleste sa urc scarile de cind am mutat "cartierul general" in gradina! Asa ca acuma nu ma mai pacaleste cu luatul in brate - desi tot il iau - se vede gradina muuult mai bine decit din carucior! :) Din pacate ne-au cam napadit tintarii in gradina aia a noastra. Si sa stii ca mi-a tinut si mie figura cu cintatul, c-o figura de genul "ce-o fi zgomotul asta?" de mi s-a terminat cintatul in hohote de ris... :)
Lumy, sa fi fost caldura de vina?
oLo, stai incet cu tiramisu-ul ala, mai lasa loc si de inghetata! :) La mine, dupa prima tava de tiramisu, il alergam pe barbatu-meu prin casa, ca sa apuc si eu am mai facut o tava! :) Sa stii ca si cintarul meu are personalitate - vezi, daca vorbesti frumos cu el, poate se hotaraste sa se repare singur! :)
Va pup fetele.

Lumy
Membru matur

Canada
119 Mesaje
Trimise - 22/08/2003 : 15:08:52

MAi fetelor dar scrieti nu va jucati!
Parpalak eu nu cred ca nu a dormit de la caldura ... CA slava domnului e asa rea de caldura ca o gasesc si transpirata de multe ori! Avem aer conditionat si-l folosim la greu! Si in masina si acasa! Ii racorim camera apoi ii inchidem usa ....Cind credem noi ca sufera de caldura o crapam usor astfel incit racoreala sa intre treptat!
Asi noapte a dormit foarte bine si s-a trezit la 10 ziua !
Azi mergem si noi la medicul pediatru sa ne mai cintareasca si sa ne masoare!

Parpalak haide ca cresteti destul de bine!

DanaMario nu-ti face griji ! Doar nu vrei sa pui copilul la cura de slabire ...))))

Cary "LA multi ani"! Sa fii o mamica voioasa si cu sufletul mereu tinar!

Ange nu cred ca vaccinul va fi asa de "uricios" ! Lasa lucrurile sa curga si botezul va fi OK!

Lumy

bebelusha28
Membru matur

Romania
134 Mesaje
Trimise - 22/08/2003 : 15:45:38

AVEM 6 KG SI 62 CM!Dar la capitolul stat pe burta suntem super lenesa nu vrem deloc si nici capul nu ni-l ridicam dar de azi am trecut serios la exercitii si incet incet cred ca ajungem pe calea cea buna!~Carrie -La multi ani si sa fii tot asa si la 40 sai la 50 de ani! Noi am, trecut pe Humana2.E cineva care se plimba prin parcul Moghioros?
A!si de doua zile doarme de la 11x seara pana la 9.30 dimineata!
va pupacim!

http://community.webshots.com/user/corinutza111

Aalina
Membru matur

Romania
283 Mesaje
Trimise - 22/08/2003 : 22:22:27

Fetelor am avut azi ceva probleme cu netu si tare mi-ati lipsit. Am fost la medic si mi-am montat sterilet ca sa scap de o grija pentru o perioada. Si spre bucuria mea nu a durut. Ca eu am o fixatie. Dori parca s-a mai cumintit si intelege cand il rog eu frumos sa fie cuminte :)) Eu nu l-am cantarit inca, astept controlul de 4 luni si o sa il masor maine ca tare mi se pare ca s-a lungit. Si el doarme ceva mai mult dimineata sau daca se trezeste se joaca singurel sa o lase pe mami sa mai motaie :) Nu mai plange sa fie luat in brate dar trebuie sa il tot mut din pat in catut si din carut in scaunelul de masina ca se plictiseste. Peste zi nici vorba sa stea in patutul lui insa acum doarme acolo toata noaptea. Evident tot pe burtica. Daca ziua adoarme pe spate nu doarme la fel de mult asa ca prefer sa il rotesc ca sa fiu sigura ca e ok.

Carrie "La multi ani". Eu am inceput cu suculet de morcov si apoi i-am dat amestecat cu mar si portocala. Pana la 4 luni nu am de gand sa ii dau altceva. Suge bine la san.

Ange nu cred sa ai probleme cu vaccinul. Noi i-am pus preventiv jumatate de supozitor de paracetamol ca sa nu faca febra si nu au fost probleme.
Cat despre nasi depinde de ei. Ai nostri i-au cumparat hainutele pentru botez si au platit ce trebuia la biserica si atat. Da noi nu am avut pretentii si nici ei, plus ca a fost doar o masa in familie si atat.
Sanatate multa lui Robi.

Parpalak pupici lui Paul si "priveliste" frumoasa din bratele mamei.
Fetelor si mai terminati cu tiramisu' ca ma apuc si io de gatit :))
Va pup pe toate.

ange
Membru matur

Canada
240 Mesaje
Trimise - 22/08/2003 : 23:20:54

fetelor,merci!
ce m-as face eu fara voi!!!!
am hotarat.pe 20 sept. la popa cu Robi ca am si eu un fix:sa fie copilul botezat odata!

parpalak, cu torticolis-ul nu-i de glumit!binenteles ca-i fac si eu acasa exercitzii cat cuprinde.mi-a aratat fizioterapeutul cum sa-l "chinui"...saracutzul de el! l-am stresat de tot...

stitzi ce am constatat?! de cand sunt mamica de 2 ori am devenit tare "ciudata".ori ca am imbatranit,ori ca mi-am pierdut indemanarea de a creste un bb,ori...naiba stie! dar tare stres de femeie am devenit!si stresata si stresanta...

am reusit sa pun si eu cateva poze
week-end placut la mamici si bebici,

ange,mamica de 2 ori

http://community.webshots.com/user/maiaioana

parpalak
Membru de baza

Canada
716 Mesaje
Trimise - 23/08/2003 : 13:00:08

Hotarit e o prezenta malefica pe forum. Ieri n-am avut de lucru si m-am apucat sa cumparaturesc cele necesare unui tiramisu! Razboi cintarului!!!!!!!!

Aalina
Membru matur

Romania
283 Mesaje
Trimise - 23/08/2003 : 14:38:41

Subscriu. Eu acum am intrat ca sa caut reteta :)) ca am cumparat de dimineata cele trebuitoare :))
Pofta mare! Ca burtici o sa avem :)

danv
Membru matur

Romania
243 Mesaje
Trimise - 23/08/2003 : 21:55:22

DanaMario,

si Ioana are 7,250 Kg si 62 cm la 3 luni, si nu mananca decat lapte la san - si este grasuta, dar arata bine

dan

http://www.omfs-ct.ro/ioana/pagina_ioanei.htm

carrie
Membru matur

Romania
133 Mesaje
Trimise - 23/08/2003 : 22:41:00

saru-mana fetele de urari.
noua azi ne-a demostrat asta mica cum e sa fii model de ingeras de cumintenie.a si papat ceva mai bine dar primele ligurite de morcovi sunt pe salopetutze...
probabil ca se va revansa :)) dar sa nu fiu carcotashaintrebare sensibila:cum stati cu rasfatul bebeilor?se cer in brate?
pe Thea incercam cu f mare greutate sa n-o tinem in prostie in brate dar se cere ea, maraie ,intinde bratele catre tine de-ti vine s-o papi, dar daca o iau putin in brate si o pun jos e jale de scandal,dar noroc ca asta se intampla cam o data pe zi

va pupam

carrie
Membru matur

Romania
133 Mesaje
Trimise - 23/08/2003 : 22:45:27

Dana MArio, apropo de greutati a mea are numa 5200 la 2 luni jumate da arata f bine si e super energica.eu sunt stressata ca papa prea putin dar dr zicea ca limitele greutatilor sunt f largi

parpalak
Membru de baza

Canada
716 Mesaje
Trimise - 23/08/2003 : 23:07:27

danv, pe Ioana o punem fruntasa la kilograme la bebei (ca fruntasa la mamici io sint :) )

carrie, Paul e in munci acuma sa stea in fundulet si se enerveaza la culme ca nu poate, orice e in plan oricit de inclinat, el tot incearca sa se ridice la verticala. Singura solutie e in brate la mami, unde sta linistit. Nu cred ca e vorba de rasfat ci doar de o etapa in care are nevoie de ajutor.

Fetelor, deja de-o luna face bale pina-n briu si-mi zice o colega cu fetita care face un an in decembrie ca tot asa o tine, desi are 5 dintisori deja... Stiu ca le fac vinzare la aia cu servetelele... Iar daca ii mai scap cite-un degetel in gurita, nu suge, ci rontaie de mai sa-mi ia unghia... Si sa nu ma mai vait acuma ca nu mai doarme ziua decit max juma de ora dupa cite-o masa, dar nu dupa fiecare, ca dupa ce-o sa inceapa sa vrea sa mearga, numai cocosata o sa fiu, prin casa dupa el.. :) Imi vina sa rid cind ma gindesc ca mama se gindea ca am nevoie de ajutor cind era el mic de tot... :) Eu abia acuma incep sa simt nevoia de o mina de ajutor. Faptul ca tati lucreaza tot vreo 12 ore nu ajuta deloc......

Lumy
Membru matur

Canada
119 Mesaje
Trimise - 24/08/2003 : 00:28:28

Ce-mi place sa va citesc Ma bucur ca scrieti de zor ...

Eu una nu am timp de scris decit seara dupa ce o adorm pe mogildeata. Ziua stam si ne jucam putin dupa care cerem in brate apoi mami incearca sa o pacaleasca cu alte jucarele ca sa sa nu se obisnuiasca mai tare in brate! Ca de invatat sigur s-a invatat! Nu stiu cum de-a reusit dar m-a cam pacalit! Cum gasim si noi un plan inclinat cum incercam sa ne ridicam umerii! In cosuletul de masina a gasit sa se agate de centura de siguranta si saraca face sport la greu in timp ce mami conduce! Nu mai spun ca daca o tin de minute si o trag un picut se ridica in fundulet...
In parc o tin in rucsacel si cind vede alti copii se bucura si da din miini si din picioare de zici ca este conectata la curent electric! Ii place sa o smotocesc , sa ma joc cu ea sa o gidil un picut ....ride in hohote de iti vine sa o maninci!
Si noi am fost la pediatra si ne-a cintarit . Avem 6 500Kg si 61cm si in continuare papam sin! Pediatra ne-a recomandat sa incepem pe la patru luni cu suculete de fructe si supita. Eu ma cam abtin sa-i introduc alte "gustarele" ! Vom vedea pe parcurs!

La rubrica tiramisu ma abtin ca nu are cine sa ma indemne . Francesca inca nu cere si fiind singurica nu prea am chef de dulciuri! Cind va veni taticul nostru atunci o sa fac prajiturica si o sa redeschid apetitul la tiramisu!

Lumy

DanaMario
Membru nou

Canada
49 Mesaje
Trimise - 24/08/2003 : 01:10:10

Ange nu numai tu esti stresata si eu sint la fel.In legatura cu greutatea n-am avut liniste si mai m-am dus la un alt doctor pediatru la consult si mi-a zis ca-i perfect sanatos si zice ca-n general bebelusi au carnea pufoasa pe minute, picioruse el zice ca o are tare,indesata de aceea nu arata gras.

Si noi am descoperit tv ne place asa mult sa ne uitam la canal de stiri daca l-as lasa cred ca s-ar uita ore intregi.

In legatura cu tiramusu mi-ati facut asa pofta ca n-am rezistat nu m-am apucat de facut dar astazi cind am fost la cumparaturi mi-am cumparat una.

Va pupici
Dana si Joshua

Editat de - DanaMario on 24/08/2003 01:13:53

Daiopri
Membru nou

48 Mesaje
Trimise - 24/08/2003 : 05:18:56

Hop si noi!
Nu am mai aparut de mult, dar va citim:)
In primul rand rezultatul al doilea de urina a iesit normal, deci fetelor, sfatul meu de aveti vreodata probleme (sa speram ca nu) repetati testul ca nu strica.
DanaMario, Cristinelul meu mai are o saptamana si face 4 luni si are 7,8kg si 68cm. Asa ca... Nu iti fa griji. Eu nu imi fac nici una.
Dar ce ma supara, e ca se crede bebelus, si noaptea vrea paa din 4 in 4 ore. Ii tot explic eu ca ar trebui sa manance mai putin, ca nu o sa il place fetele, dar degeaba!
Ce le invidiez pe mamele ce nu se trezesc noaptea!
Noi acum am luat-o la plimbare prin patu noaptea, il pun cu capul intr-o parte si apare in cealalta. Nu stiu cum reuseste, ca inca nu se roteste.
Si el vrea sa se ridice in fund, si partea proasta e ca nu mai incape in scaunelul de masina. De la ce varsta ar trebui pus in cel orientat cu fata la noi?
Ca noi suntem nevoiti sa il mutam de pe acum si mi-e ca e cam mic.
Eu ii dau tot numai san, si ma intreb daca din cauza asta nu vrea asa de des. Sa nu ii fie de ajuns? As fi vrut sa il tin cat mai mult asa, dar parca as vrea sa si dorm fara pauze, desi de doarme el ma trezesc sanii
Va pupam pe toti bebelusii si mamicile,
Dani si Cristinel cel grasunel (desi nu pare gras ca e lungut)

Mergi la inceput

Autor Subiect Pagina: 3 din 6
parpalak
Membru de baza

Canada
716 Mesaje
Trimise - 24/08/2003 : 08:22:31

Am vazut scaune de masina multifunctionale, cu loc atit pentru centura, cit si pentru hamurile lui bebe. Pe instructiuni zice ca se poate folosi "cu spatele" pina la 13 kg (si banuiesc, ca cu hamuri) si "cu fata" peste 13 kg - cind, banuiesc ca intra in functiune (si) centura de siguranta a masinii. Oricum, trebuie sa ma mai documentez. In primul rind trebuie sa ma documentez care-i legea in Canada. Scaunul nostru cica-i bun pina-n 10 kg.

Aalina
Membru matur

Romania
283 Mesaje
Trimise - 24/08/2003 : 10:53:03

Bine mai, mi-am ingaduit si eu si mi-a ingaduit si Dorian sa dorm mai mult si voi ati scris...
Sa stiti ca si noi ne trezim in continuare noaptea. Prima data cam la 5 ore de la ultima masa (deci pe la 2-3 noaptea) si apoi dupa 3 ore iarasi. Iar la ora 6.30 suntem gata de o noua zi cu cantece si voiosie. Vorbeste asa singurel cam o ora dupa care, ori adoarme inca o ora, ori vrea mutat in carut sau scaunel. Nu prea il iau in brate dar vorbesc cu el mai tot timpu. Nu ii place sa stea singurel in camera si ii place sa se uite la televizor. Cum in ultimul timp tot ce prinde duce la gurita azi incerca in disperare sa isi duca la gura piciorul pe care il fugarea cu manutele. Rade in hohote cand ii face mama gimnastica si bea mai mult ceai decat de obicei. Cred ca din cauza caldurii asteia.
Ieri cum noi am avut o zi de treburi gospodaresti puiul, ca de obicei cand vede ca avem treaba a fost super cuminte si a dormit foarte mult. Cam de 4 ori cate o ora, o ora jumatate. Da a avut grija sa recupereze asta noapte cand dupa masa de la 2.30 s-a trezit la 4.30 cu chef de distractie. Noroc ca nu l-a tinut prea mult.
Eu nu cred ca prea curand puiul meu imi va face surpriza sa doarma toata noaptea. M-am obisnuit cu ideea si nu pot decat sa va invidiez pe cele ce dormiti fara pauze. Oricum eu ma bucur ca nu plange.
Bale parca nu mai face atat de multe insa in continuare cand e in pat se intoarce urgent pe burtica si o ia la sanatoasa.
Acum cand adoarme pe spate il asez din start pe burta pentru ca asa doarme mai mult timp.
Si iarasi gangureste non stop de ma doare capul. Isi scoate suzeta din gurita si apoi incearca disperat sa o puna inapoi ceea ce nu ii reuseste mereu si atunci isi aminteste ca are degetele sau pumni.
Cam atat despre noi.
Pupici.

Si toti bebelusii vostri sunt niste dulci. M-am uitat iar la poze :))

parpalak
Membru de baza

Canada
716 Mesaje
Trimise - 24/08/2003 : 18:20:40

Mai ange, acu' m-am uitat la pozele tale (sa-i maninci, nu alta, sa-ti traiasca) si-mi vine sa te intreb (desi nici acum nu vreau sa zic ca-i de gluma sau altceva..): unde vezi tu git strimb la baiatul ala al tau? Si nici eczema nu vaz.. Nu-mi sari in cap, ca nu vreau sa zic ca ti le imaginezi tu, da' asa sint eu, mai chioara...

ange
Membru matur

Canada
240 Mesaje
Trimise - 25/08/2003 : 19:43:12

Aalina,asa cum tu ne invidiezi pe noi,mamicile care dormim toata noaptea fara intrerupere,asa va invidiez eu pe voi,mamicile care avetzi "norocul" sa alaptatzi peste noapte,fie si din ora in ora!
Eu una daca puteam si nu ma stresam atat din n motive,poate reuseam sa-mi pastrez laptele si chiar daca erau mesele la doua ore,nu ma deranjau.Este extraordinar cand potzi alapta!
La mine nu a tzinut decat 3 luni...

parpalak,esti can-totdeauna o mamica "plina" de diplomatzie! merci!

Robi,al meu chiar daca nu se vede in poze,are si torticolis... si eczema...
pozele,unele sunt facute cand eram in tratament...
pe torticolis am inceput sa-l dovedim
tzinem capul bine,bine.dormim si pe o parte si pe cealalta chiar daca mami ma ajuta cu suluri facute din prosoape...
nu ne lasam! cu ajutorul fizioterap. scapam noi si de beleaua asta!

sambata ne-am intalnit cu nasii. la sfarsitul lunii sept. Robi va primi botezul.abia astept!si ata-i un motiv mare,mare pt. care ma stresez

mamicilor,cum tzin bb vostrii piciorusele? al meu inca le tzine in x, ca in burtica...alta belea acum...sper sa fie o nebunie de-a mea, sa nu avem nevoie sa indreptam si piciorusele...

parpalak
Membru de baza

Canada
716 Mesaje
Trimise - 25/08/2003 : 19:47:18

ange, sper sa-ti foloseasca raspunsul meu: barbatu-meu si-acuma si le tine asa, in X, ca-n burtica :)

ange
Membru matur

Canada
240 Mesaje
Trimise - 25/08/2003 : 21:40:24

parpalak,

danv
Membru matur

Romania
243 Mesaje
Trimise - 25/08/2003 : 23:15:40

Ange,

ioana le tine uneori cam asa ()cu talpile lipite, parca este o maimutica, dar nu cred ca este un motiv de ingrijorare

dan

http://www.omfs-ct.ro/ioana/pagina_ioanei.htm

Daiopri
Membru nou

48 Mesaje
Trimise - 25/08/2003 : 23:17:06

Multi pupici!
Ne puteti vedea si pe noi!!!
http://community.webshots.com/album/87378616VrAAOw?72
Sper sa mearga.
Dani si Cristinel

adita
Membru matur

Romania
261 Mesaje
Trimise - 25/08/2003 : 23:26:20

Ne-am intors si noi de la mare, unde ne-a placut foarte mult. Am fost la Navodari si a fost foartebine ca nu era asa inghesuiala ca in alte statiuni. Astazi am cantarit-o si eu pe Elena, are 6.100 gr si 63 cm. S-a ingrasat cam putin luna asta, daca i-am dat mai putin lapte praf. A luat doar 600 gr, fata de 1100 luna trecuta. Ar trebui oare sa-i dau totusi lapte praf, sau sa ma mai straduiesc cu alaptatul?
N-am mai citit de multisor ce ati scris, si n-am avut timp sa citesc subiectele mai vechi, asa ca vin si eu cu o intrebare care poate nu-si are locul: ce se poate face pentru a vindeca torticolisul? Am o cunostinta al carei bebe are asa ceva si fiecare doctor i-a spus altceva. Fiecare vine cu idei care mai de care mai chinuitoare pentru copil si care mie mi se pare ca ii fac mai mult rau (de exemplu i s-a spus sa ridice copilul de cap si sa balanseze corpul)

PS. Daca va intereseaza am mai pus cateva poze

Editat de - adita on 25/08/2003 23:29:00

danv
Membru matur

Romania
243 Mesaje
Trimise - 25/08/2003 : 23:34:49

daiopri,

are cumva peruca, este poza de la 3 luni aici http://community.webshots.com/photo/87378616/87378842tbOnmT ?

dan

danv
Membru matur

Romania
243 Mesaje
Trimise - 25/08/2003 : 23:44:22

frumoase poze ... ca sa nu mai spun de bb

dan

Daiopri
Membru nou

48 Mesaje
Trimise - 25/08/2003 : 23:56:45

Dan,
Multumim!
Sa nu iti arat poze cand era abia nascut! Asta a fost primul lucru pe care l-am vazut:ce de par are.
Nu are peruca, cred ca acolo s-au dus toate vitaminele mele prenatale
Ca sa nu spun ce usor e de spalat pe cap!
Daca era fetita si eu as fi vrut sa o cheme Ioana.

Va pupam pe toti bebeii!

Lumy
Membru matur

Canada
119 Mesaje
Trimise - 25/08/2003 : 23:58:48

Si noi tinem picioarele ()
Pe deasupra am inceput sa chiuim si sa tipam foarte tare ! Ii place cred sa se auda si uneori deschide niste ochi mari si mirati de parca nu ar stii ce se intimpla.

Imi puteti spune si mie cu ce-i dati pe bebei ca sa le dispara cojitele din cap? Noi avem citeva ..nu multe si as vrea sa le elimin mai repede.

Lumy

ange
Membru matur

Canada
240 Mesaje
Trimise - 26/08/2003 : 01:12:40

Lumy, noi am scapat de cojitze cu ulei de amande.il gasesti la orice Jean C. sau la oricare alta falmacie.

Adita, nu stiu la ce "somitatzi" de medici a fost prietena ta dar asta cu tzinutul bb de cap si cu balansatul corpului nu suna a buna...asta-i culmea! cei gaina,mai?!
cu torticolisul nu-i de glumit cat de usoara ar fi forma.
exercitziile pe care le fac eu sunt,de fapt este unul singur tzin bb de picioare,el este culcat cu fatza in sus,si usor,usor il intorc cand pe o parte cand pe alta. nu-l ajut deloc. numai il fortzez sa se intoarca singurel,tinandu-l de picioruse. putetzi incerca si voi mamicilor ca nu strica! este chiar placut pt. bb.
nici macar masajul la gat nu e indicat. singurul care face masaj si asta daca torticolisul este si cu modificare de craniu,este fizioterapeutul. el stie sa faca acel presiuni pe craniu si acele masaje speciale...
in rest,sa-l culce cand pe o parte cand pe alta cu insistentza pe parteacu torticol.daca bb este marisor si intoarce capul,"piedicile" sunt sulurile din prosoape.
daca tzine capul in barba atunci cand este in pozitzia sezut sa-i puna sub barbie un sul din prosop sau orice carpa,umplut cu orez.
cand prietena ta sta in sezut sa-si tina bb pe burta la ea pe genunchi.
sa-i puna caruselul,jucariile de la patutz doar pe partea cu torticol.sa incerce prin orice mijloace sa-l atraga sa intoarca capul in directia afectata. noi am mutat si mobila prin casa,la el in camera,numai ca sa-i schimbam decorul si sa miste capul in toate directziile. crede-ma ca merge!
in rest rabdare...

am vazut si eu pozele. sa va traiasca bb!

Aalina
Membru matur

Romania
283 Mesaje
Trimise - 26/08/2003 : 08:12:42

Sa va traiasca bebeii scumpi:)))
Inainte de orice, Parpalak, m-am prins eu de ce se uita Dorian la stiri :)) Cum e el obsedat ca tot timpul sa ii vorbeasca cineva, le zambeste prezentatorilor de stiri ca il baga in seama :)) Si asa mai scap si eu :))
Si el isi tine picioarele asa ()iar cand sta pe burta isi lipeste talpile intr-o pozitie comica tare de tot.
Va pup!

Mergi la inceput

adita pag 4
Membru matur

Romania
261 Mesaje
Trimise - 26/08/2003 : 08:59:02

Aseara incercam sa recuperez ce ati scris cat am fost noi plecati, si tocmai ajunsesem la bebelusi de mai partea a 6-a la niste replici cu mancarea arsa, cand vine sotul meu si ma intreaba:"Tu ai pus ceaiul la fiert?". CAnd a duc, secase ceaiul meu de tot, se arsese cratita si era un fum in toata casa, de sa-l tai cu cutitul. La faze din astea se supara Viorel si zice ca-mi scoate internetul, ca m-am zapacit de tot.
Mai citisem eu aseara prin subiectele mai vechi ceva ce m-a facut curioasa. Parpalak, te-ai lamurit cum e cu aniversarile, ca m-ar interesa si pe mine?

Aalina
Membru matur

Romania
283 Mesaje
Trimise - 26/08/2003 : 09:02:12

Parpalak chiar a primit si felicitari :)) desi nu era ziua ei :)) asa ca s-a lamurit!

parpalak
Membru de baza

Canada
716 Mesaje
Trimise - 26/08/2003 : 12:30:24

Daaa... :) adita, trebuie doar sa-ti pui data nasterii la profil si odata pe zi se face "prezenta" :) Am facut si eu figura cu apa fiarta, era intr-un kettle (o oala cu miner si cu fierbator inauntru). Tati a facut-o si el cu apa pentru formula, intr-un vas de sticla, secase apa demuuult, eu am luat vasul de pe aragaz si l-am pus pe-un fund de lemn... Mai sa ia foc.. Asa a ramas cu o pirogravura frumoasa.. Grea problema ai - bine-mi pare ca la mine nu se pune problema - sa ne zici si noua daca ii dai formula pina la urma. 600 nu-i asa putin, eu stiam ca normalul e 6-900 pe luna... Deci, nu-i sub normal.. Cel putin asa scrie la desprecopii, pagina principala, la "fiecare luna", dedesubtul tabelului cu fiecare saptamina a sarcinii.

Aalina, nu pricep de ce, pe Paul il enerveaza rau desenele animate :)

Editat de - parpalak on 26/08/2003 12:46:21

carrie
Membru matur

Romania
133 Mesaje
Trimise - 26/08/2003 : 18:22:17

Alina, bebeii nostrii cam seamana la apucaturi.nici eu nu prea crez ca voi prinde in curand o noapte intraga, are cam programul lui Dorian si ieri n-a dormit toata ziua si seara am avut un scandal minunat de oboseala...
si de vreo doua nopti adoarme f greu si ma trezeste din doua in doua ore si nu sa pape...se foieste ff mult se straduieste sa se intoarca pe burtica, ca a facut-o deja si i-a placut, apoi rade in hohote si uite asa trece noaptea si io-s mai obosita ca la inceput.
i-am dat primele doua lingurite de suc de morcovi si le-a pus pe salopete...dar mai incercam
cum stati cu hainutele, ca noi de lungute ce suntem nu mai avem mai nik bun din cele care umplu acum un dulap, si-mi pare super bine ca creste si umpic rau dupa unele hainutze dragutze care le-a luat numa odata.

apropo de Tv ne place la nebunie

cam atata ca se plictiseste si ma cheama.inca ceva i-am luat un balansoar cu trei pozitii, baby roller ii zice ff practic si mai comod ca scaunelele de masina.

va pupam

parpalak
Membru de baza

Canada
716 Mesaje
Trimise - 26/08/2003 : 19:08:38

Fetelor, cel mai palpitant lucru pentru Paul e sa incerce sa se puna in fundulet. Daca il pun sprijinit pe perne, alta treaba n-are decit sa-si tot traga umerii inainte. De azi am pus-o. Azi a reusit sa se traga inainte, a stat o clipa in fundulet, dupa care a cazut in nas, de mi-a si fost frica sa nu se rupa. Nu va mai zic ce de gingureli articulate scoate.. Mai zilele trecute era sa fac atac de cord ca mi s-a parut ca zice mama :) Eram in camera alaturata, asa ca n-am auzit prea bine. Dar azi, chiar sub nasul meu, a zis "este"! :) Sa va mai zic cum se baga el in vorba cind vorbesc eu cu tati? Cind intreb ceva de genul.. unde-am pus chestia aia?.. Paul, tusti, cu replica! :)

Aalina
Membru matur

Romania
283 Mesaje
Trimise - 26/08/2003 : 20:02:15

De vreo doua zile si puiul meu scoate un sunet nou ce aduce a rr-it si care, se pare ca il amuza la culme dupa cat de des il repeta.
M-a capiat insa la plimbare unde nu mai accepta sa stea in carut. Si ridicat nu prea imi place cum sta inca acolo. Cred ca o sa luam hamuri de atarnat la tati de gat:)) Ce stiti de alea?
Carrie eu ca sa evit foiala aia il asez de la inceput pe burtica. Chiar si ziua pentru ca am observat ca dorme mai mult timp asa. Morcovelul il mai da si el pe hainute da nu ma stresez tocmai pentru ca abia ii mai vin. Bine ca nu i-am luat foarte multe.
Pup.

danv
Membru matur

Romania
243 Mesaje
Trimise - 26/08/2003 : 23:50:46

Ioana se trezeste la 5 1/2 si incepe cu vocalize, apoi se opreste analizeaza ... si incepe din nou ... cam o ora. A descoperit vocea si o amuza sa o exerseze. Asa ca asteptam un cuvant.

dan

ange
Membru matur

Canada
240 Mesaje
Trimise - 27/08/2003 : 00:07:13

si eu am uneori senzatzia ca scoate cate un cuvant
mereu mi-am spus ca ce aud este rezultatul "nebuniei" mele.e prea mic sa scoata cuvinte! doar nu am nascut eu un geniu!
ceea ce adora el sa faca este sa se joace cu saliva. face balonase,scoate limba...
cat a fost la mine in burtica am uitat sa-i citesc cartea cu bunele maniere

ange,mamica de 2 ori

pisi_ella
Membru matur

Romania
282 Mesaje
Trimise - 27/08/2003 : 00:49:25

Buuunnnnaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Ne-am intors!! Ce mai faceti? Zau ca mi-a fost dor de voi! Am fost la munte, la Moeciu, o mica localitate de langa Bran, dar cu case, vile si pensiuni...maaari, unde a fost fain de tot...Am stat 6 zile, Emmei i-a placut foarte mult, asa de mult incat dormea toata noaptea, adica in jur de 8 ore fara sa-i mai trebuiasca altceva ...E asa diferit de praful si poluarea Bucurestiului...Si asa racoare...Noaptea erau 24 de grade in casa, iar afara vreo 15 sau 16...Brrrrr! Era char frig...Insa ne placea, nu ne venea sa credem ca putem dormi imbracati mai gros vara, cand aici, in Bucuresti, ne era cald si in pielea goala...
Am stat la o pensiune, proprietara era foarte de treaba, mancarea a fost buna, Emma s-a bucurat de toata atentia...Hm!! Chiar de mult prea multa atentie si asta ma cam stresa, dar asta e...Se pare ca e mult prea frumoasa si nu putem scapa cu nici un chip...
Am urcat si un pic pe munte, am fost la o pestera, sau ma rog, aproape de pestera, caci era muntele cam abrupt ca sa urc cu copilu', a urcat doar sotul meu si a facut poze... Am fost si la Castelul Bran, am facut caca in castel...Bine, in Pampers, nu in castel... Apoi am schimbat-o pe o bancuta , afara, unde era cam frig si i-a inghetat Emmei funduletzu'...Apoi am colindat si am luat tot felul de souvenir-uri...Ce sa va mai zic...
Am avut o singura probleme...care chiar ma stresa...Erau foarte multe viespii...Un fel de invazie...Mi-a fost foarte frica sa nu o intepe pe Emma...Nu s-a intamplat nimic, din fericire...
O sa va arat poze, cat mai curand...Acum ma culc, ca sunt franta...Asa de cald mi se pare in camera, fata de cum era la munte ...incat imi vine sa ies afara, sa dorm in spatele blocului, in iarba...Ok, v-am pupat! Noapte buna!
_ella

ange
Membru matur

Canada
240 Mesaje
Trimise - 27/08/2003 : 01:29:07

sa va fie de bine pisi_ella! ma bucur cand citesc povesti din concedii
anul asta noi am sarit peste capitolul asta; asa ca va savurez cu placere!
si zici ca-ti e frica de o prapadita de ?!

mamicilor, cu ce datzi voi bb la cutele de la gat si la cele de la picioruse?
am observat astazi ca Robi e rosu la gatuletz si in spatele genunchilor...alta dracie acum!!!

ange,mamica de 2 ori

parpalak
Membru de baza

Canada
716 Mesaje
Trimise - 27/08/2003 : 02:35:25

ange, eu am avut impresia la un moment dat ca incepuse sa faca niste bubite pe un picior, asa ca am sistat uleiul de dupa baie si-am ramas cu vaselina la popou. (petroleum jelly). Dupa o vreme am inceput sa-l reintroduc, dar maxim odata pe saptamina. Iar la numitele cute, ii dau ori cu vaselina ori cu ulei de copii, dar cum ziceam, nu chiar la fiecare baie. In schimb, am grija ca la fiecare baie sa-l spal cu grija pe git, ca oricita grija as avea la masa, tot ii mai intra laptic in cutisoarele alea..

Aalina
Membru matur

Romania
283 Mesaje
Trimise - 27/08/2003 : 08:16:12

Nu mai poooottt! E a doua noapte cand asta mic se trezeste aproape din ora in ora. Si evident la 5 are ora de distractie. Dane daca gasesti o solutie care sa functioneze la Ioana o astept si eu.
Acum le zambeste angelic prezentatoarelor de stiti.
Eu dupa baita ii fac masaj lui Dori cu ulei de bebelusi si atat. De vreo doua ori a avut bubite la fundulet dar l-am dat cu crema si dupa doua zile era ok.
Va pup ca imi pica ochii de somn.

parpalak
Membru de baza

Canada
716 Mesaje
Trimise - 27/08/2003 : 09:18:47

Aalina, io zic sa-l priponesti bine in ceva cu centuri si sa lasi omu' (omuletzu') sa se uite la stiri in liniste si pace. Si tu baga kornu...
Acuma cu trezitu'... e direct proportional cu cit maninca.. vezi de poti sa-l convingi sa manince mai mult seara. Eu am observat ca daca-l port cu vorba vreun sfert de ora, se pune pe mincat ca si cum ar fi biznis serios, nu distractie.... (Am observat din greseala, ca nu-mi zice ghiiiiii intotdeauna, sau din prima :) )

adita
Membru matur

Romania
261 Mesaje
Trimise - 27/08/2003 : 09:46:27

quote:
Originally posted by pisi_ella

Erau foarte multe viespii...Un fel de invazie...Mi-a fost foarte frica sa nu o intepe pe Emma...Nu s-a intamplat nimic, din fericire...
_ella

Si unde am fost noi la munte au fost foarte multe viespi si din pacate Antim n-a scapat neitepat.

pisi_ella
Membru matur

Romania
282 Mesaje
Trimise - 27/08/2003 : 14:20:02

Fetelor, ia spuneti-mi si mie: chestia cu laptele in ochisori e adevarata sau e vorba din babe? Emmei ii curg iar ochisorii, mai mult stangul si tot mi se dau sfaturi cum ca ar fi bine sa-i pun in ochisori lapte de la mine...Ce ziceti? Ma gandesc ca rau n-are cum sa-i faca, oricum o stropesc deseori pe fata si ii intra si in ochi... Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Pagina precedenta | Pagina urmatoare
Autor Subiect Pagina: 5 din 6
adita
Membru matur

Romania
261 Mesaje
Trimise - 27/08/2003 : 14:57:07

Si eu am avut probleme cu ochisorii la Antim, inca din maternitate. I-am dat cu o gramada de chestii (la recomandarea medicilor), i-am dat si cu lapte, dar pana n-am facut o antibiograma sa vedem exact ce e si cu ce se trateaza, n-am scapat.
In seara asta plecam la parintii sotului. In vara asta ne-am tot plimbat. Am fost o saptamana la munte, una la mare, una la bunicii sotului, acum plecam la parintii lui si saptamana viitoare plecam la tara la bunicii mei.

parpalak
Membru de baza

Canada
716 Mesaje
Trimise - 27/08/2003 : 15:54:42

Cind, speriata de bombe, l-am intrebat pe pediatru ce sa-i fac la ochisorul care curge, mi-a zis sa-l sterg un pic cu apa chioara si daca nu trece de la sine sa-i zic, ca-mi da medicament. I-a trecut de la sine. Andreea, de la mamici de aprilie, la fel, da' i-a mai pus si laptic de la ea, si a trecut si la ea. Acuma, depinde ce-are. Pina mergi la doctor poti sa incerci ca noi..

ange
Membru matur

Canada
240 Mesaje
Trimise - 27/08/2003 : 17:04:20

si noi am avut probleme cu ochisorul stang.curgea din el o secretzie galbuie. normal ca am fost imediat la pediatru si ne-a spus ca muschii ochi. nu sunt inca bine dezvoltatzi si din asta cauza fac si ei acea secretie
mi-a spus sa-l masez usor la baza ochiului(langa nasuc) si sa nu-i fac absolut nimic altceva. asa am facut desi era mai greu cu masajul pt. ca nu statea...dar intr-o sapt. am scapat si de asta!
gata,fug la fizioterapie...

Lumy
Membru matur

Canada
119 Mesaje
Trimise - 27/08/2003 : 23:51:06

Adita plimbari placute in continuare!

Parpalak eu eram sa o scap jos azi pe Francesca ! Am asezat-o in poponeata si ea a reusit sa se de-a tumba pe spate , apoi s-a rastogolit si era sa cada de pe marginea canapelei! Noroc ca am prins-o de turul pantalonilor! Nici acum nu-mi revin! Nu pot sa cred ca are atita energie ! De-acuma o sa stau cu ochii pe ea ca pe butelie! Incepe sa se miste din ce in ce mai mult!

Aalina poate cel mic se trezeste din cauza ca inflaminzeste! Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau!

Lumy

Aalina
Membru matur

Romania
283 Mesaje
Trimise - 28/08/2003 : 02:19:42

A treia noapte nedormita.
Lumy tocmai i-am dat sa manance. Si ioc somn. Sta si se uita la mine cu ochii beliti si imi zambeste angelic. Crezi ca ii e foame? Ca tace chititc si nu zice nimic. Da nu doarme si gata!!

Rectific: acum e o chiuiala pe capul lui de zici ca nu stiu ce fericire l-a pocnit! :))

Editat de - Aalina on 28/08/2003 02:34:41

parpalak
Membru de baza

Canada
716 Mesaje
Trimise - 28/08/2003 : 03:40:21

Mai Aalina, pune-l sa se uite la tine cum dormi!
Lumy, gata, deja putem sa ne uitam la subiecte precum "Buf" de la "Parintii intreaba.." :)

Editat de - parpalak on 28/08/2003 07:31:44

DanaMario
Membru nou

Canada
49 Mesaje
Trimise - 28/08/2003 : 08:02:34

Aalina vezi sa nu fie de la ceva ce ai mincat tu ca si eu la fel de duminica parca nu mai este el este cu totul alt copil nu doarme deloc noaptea se chinuie la fel la Paul a lui Parpalak sa stea in fundulet dar nu reuseste se si enerveaza si-l apuca un plins de chiar nu mai avem ce-i face in casa.
Dar eu mi-am dat seama in timp ce la 12 noaptea ne plimbam de nebuni pe strazi ca in casa nu mai aveam ce-i face sa-l adormim ca eu am luat niste algocalmin care se pare ii face rau.

O sa-i dau numai formula vreo 2 zile sa vedem.

Aalina
Membru matur

Romania
283 Mesaje
Trimise - 28/08/2003 : 08:25:15

Vai Dana sa stii ca e posibil sa ai dreptate. Na, ca mi-a trebuit sterilet. Si medicul mi-a dat si ceva tablete care cica nu afectau laptele. Da e posibil ca bietului copil de la alea sa i se traga. Si io nu m-am prins. O sa vad de azi daca mai are ceva probleme ca nu mai am de luat tablete.
La mine ce ma dispera era ca nu plangea ci pur si simplu nu dormea. Daca il tinem in patut sau in pat se agita iar cum aprindeam lumina era un ingeras de copil gata sa rada sau sa imi zambeasca. Pret de cateva ceasuri dupa care adormea si apoi o lua de la capat.

parpalak
Membru de baza

Canada
716 Mesaje
Trimise - 28/08/2003 : 12:54:55

DanaMario, nu cred ca de la algocalmin sa vrea sa stea in fundulet, cred ca e virsta! :) Si nu-ti fa griji, ca-n vreo doua trei zile de antrenamente o sa reuseasca. N-o sa prea poata sa si stea, dar daca-i pune mami perne, o sa fie mai bine. Noi am avut ieri zi de batut matanii. Din perne hei-rup sus, si pac in nasuc. Si da-i si lupta...
Aalina, parca Dorian facea asa si inainte de sterilet, sau ma inseala pe mine memoria? :) Pe vremea cind ziceai "impuscati-ma sa nu ma mai chinui" nu tot asa facea? :)

Aalina
Membru matur

Romania
283 Mesaje
Trimise - 28/08/2003 : 19:21:01

Da mai, da era mic :)) Acum am pretentii ca e fecior mare. Si niciodata nu l-a tinut atat de mult.
Azi ca sa ma imbuneze a stat 3 ore in patut c eea ce lui nu i s-a mai intamplat. E adevarat ca eram mai pe langa el cu jucarii dar tot e ceva. Mai testam si maine!
Pupici.

pisi_ella
Membru matur

Romania
282 Mesaje
Trimise - 28/08/2003 : 23:25:59

Buna! Am fost azi la doctor sa-i zic de ochisori...Ne-a dat picaturi...Genticol...A cantarit-o si are 6,400kg! A zis dr. ca-i place tare mult de ea, ca e vanjoasa! De vreo 3 zile rade in hohote si am fost foarte emotionata cand am observat noutatea! Ii canta sotul meu si ea rade de se strica! Si mai rade cand o pupam pe gat si pe burtica...Rade de se ineaca! Ce sa va mai zic...Aaaa! Inca o noutate: ii intind o jucarie si o apuca cu manutele!!! Adica nu-i mai raschir eu degetele sa i-o pun in manuta, o apuca singura!!! Dupa ce o apuca, o duce inspre nas si se uita la ea crucis! Nu-mi vine sa cred! Cred ca a inceput perioada cu schimbari majore si foarte rapide! In fiecare zi observ la ea ceva nou! In fiecare zi scoate sunete noi! Are 3 luni jumate si e o desteapta!
Fetelor, voi nu aveti senzatia ca ati nascut acum mult timp, ca aveti copilasul de cativa ani buni, nu de cateva luni?...Parca nu vad, nu-mi imaginez, nu-mi mai amintesc cum eram eu fara bb...Parca o am pe Emma dintotdeauna...A trecut foarte putin timp de cand o am, insa parca o am dintotdeauna...Ciudat! Parca s-a dilatat timpul...Poate ca din cauza ca e foarte dens, ca sunt multe de facut, ca mereu se intampla ceva, ca asta mica imi acapareaza toata atentia...Sau poate simt asta si din cauza oboselii cronice de care nu stiu cand voi scapa...
V-am pupat, mamici si bebici,
_ella

oLo
Membru matur

France
147 Mesaje
Trimise - 28/08/2003 : 23:46:51

He he ce de noutati despre bebeii din mai!!!
Noi suntem in continuare in parametrii. Adica nici prea prea, nici foarte foarte. Anaļs zambeste cu gura pana la urechi cand ma vede, cand se joaca sor-sa cu ea, cand o schimb... adica aproape tot timpul. Si-si suge degetul intr-o veselie. Zilele trecute, pentru variatie, a incercat sa-si suga si alte degete, dar a revenit la degetu' mare. se pare ca ala-i cel mai gustos. de suzeta nici nu vrea sa auda.
Pisi-ella, si mie mi se pare ca am bebeii din totdeauna, desi, trebuie sa recunosc, ca am unele momente cant tare as vrea sa fiu iar ca inainte de bebei, singurica cu sotiorul, sa ne facem de cap. de exemplu, nu mai putem sa iesim seara pe undeva, cand vrem sa iesim din casa, ne ia juma de ora sa ne pregatim, carutul e al naibii de greu prin metrou. samd. n-am mai fost seara la un restaurant sau la cinema de nu stiu cand. Ii spun uneori sotului, ca as vrea sa fim ca inainte, fara papusi, si el mi raspunde amanintator: 'sa stii ca te zic' .
Hai ca am cazut in butoiul cu melancolie...
ia sa ies din el un pic...
Iata ca in frigider ma asteapta un alt tiramisu!!!
Asa de pofta mi-a fost ca nu m-am abtinut.
Cu toate astea, fetelor, am slabit o gramada. Sunt acuma sub greutatea de dinainte de prima sarcina!!! Incredibil. Si nu tin nici un regim. (decat regim de tiramisu ). E si bine, e si rau, ca ma simt extrem de obosita. Am fost zilele trecute la doctor, si mi-a dat MagneB6. Daca nu-mi trece in cateva zile, tre sa fac analize. M-oi fi dereglat de la sarcinile astea doua???
Azi am fost la plimbare cu bicicleta. Adica m-a trimis sotul sa mai fac si eu miscare. Ca el iese aproape zilnic cu bicicleta in parc.
Alina, si mie mi-a dat doctor' niste antibiotice dupa ce mi-am pus steriletu', dar nu au afectat-o in nici un fel pe Anaļs. Acu depinde de ce antibiotic e vorba.

v-am pupic (si fug la frigider)
mihaela

ange
Membru matur

Canada
240 Mesaje
Trimise - 29/08/2003 : 05:45:29

oLo,atata reclama ai facut la tiramisu incat abia astept sa se faca dimineatza sa merg sa-mi cumpar unul. Doamne ce-mi ploua in gura! e prajitura mea preferata. maine fac o cura cu tiramisu,clar
si eu am slabit dupa a doua sarcina incredibil de repede!!!la Maia am slabit dupa 3 ani si la Robert dupa 3 luni...interesant si totusi cu semn de intrebare.Cine stie oLo, poate asa-i normal sa se intample cu mamicile astea de 2 ori!
Eu obosita nu pot spune ca sunt.Robi doarme de la 21,00 la 6,00 dim. fara pauza.Nici"oa" nu zice mititelul peste noapte. tare-i cuminte!
La 6,00 bea un bibe de lapte si apoi somn pana la 9,00.
La mine cauza slabitului cred ca e stresul...daca nu-i una,e ailalta si tot trebuie sa fie o cauza,nu?!
Fetelor, intr-o sapt. vine Maia din vacanta.Doamne ce emotzionata sunt!!! deja ma trec apele.abia astept sa-mi strang puisorul in bratze.
merg la somn.pupici la mamici si bebici

ange,mamica de 2 ori

Aalina
Membru matur

Romania
283 Mesaje
Trimise - 29/08/2003 : 07:14:50

Terminati ma cu prajiturile. Abia m-am linistit cu torturile de inghetata si acu' o iau cu tiramisu'? :)) De la voi inteleg ca daca vreau sa revin si eu la greutatea initiala tre sa mai fac un bb :)))

Si mie mi se pare ca sunt mamica de cand ma stiu. Si ce ma surprinde este ca toate mi se par firesti, ca si cand as sti ce trebuie si ce este de facut.
Puiul mau azi noapte nu a mai avut povesti in program desi a mancat la 23, 2 si la 5. Cel putin in rest am dormit. Si el! Bineinteles acum recupereaza si vorbeste...Si eu lesin de incantare cand il aud razand in hohote. Si am senzatia ca intelege tot ce ii spun si cu expresiile lui imi raspunde.
Pisi Dorian nu duce jucariile la nas ci direct la gurita. Si e comic cand are deja suzeta in gurita si el tot incearca sa indese si jucaria. El nu si-a descoperit inca degetelul mare asa ca in continuare si le indeasa pe toate celelalte sau ambii pumni :)) Ce ma dispera e ca atunci cand se plictiseste in scaunelul de masina, daca nu e legat se incordeasa si se rasuceste si e gata gata sa cada. Cand ii cant am senzatia ca ma ingana :))
Pupici.

Lumy
Membru matur

Canada
119 Mesaje
Trimise - 29/08/2003 : 17:55:06

Fetelor astazi i-am dat suculet de mar si morcov si m-am bucurat enorm ca nu s-a mai strimbat si chiar a baut doua lingurite cu placere.
Se pare ca bebeii noastii fac cu rindul ...Azi noapte pe la patru si Francesca avea chef de vorba .... S-a trezit si vorbea singura prin intuneric .Apoi a inceput sa ceara companie ...Bine ca discursul a tinut doar jumatate de ora!

Lumy

Mergi la inceput

Autor Subiect Pagina: 6 din 6
ange
Membru matur

Canada
243 Mesaje
Trimise - 29/08/2003 : 18:58:06

pt.mamicilor care dau bibe la bebei o intrebare; cat lapte bea la o masa si la cate ore urmatorul bibe?
si inca o intrebare dar pt. toate mamicile de mai: cum tzinetzi bebeii imbracatzi la 23°,24° ?

ange,mamica de 2 ori

ange
Membru matur

Canada
243 Mesaje
Trimise - 29/08/2003 : 19:22:51

Lumy,duminica 31 august la 16,00 ne intalnim mamicile din Mtl. in parcul Mont-Royal. daca esti acasa si vrei sa ne vezi, te asteptam!

ange,mamica de 2 ori

Aalina
Membru matur

Romania
285 Mesaje
Trimise - 29/08/2003 : 21:00:22

Dragelor cred ca sunt doua posibilitati in legatura cu agitatia beblusului meu.
1. se hotarase sa fie cumintel si ne-a facut scandal ca sa remarcam mai bine diferenta :))
2. ii face o placere sadica sa ne stie trebaluind prin casa si atunci sta cuminte ca e oricum razbunat :))

Asta pentru ca astazi nici nu am stiut unde este, a stat singurel in patut, a adormit chiar de buna voie cam 4 ore cu o mica pauza cand a baut ceai, a gangurit si tot asa. Nici nu imi vine sa cred ca e cel ce nu ma lasa sa dorm noaptea. Astept sa vad ce o sa faca in noaptea asta.
Ange eu il tin ori in pampers ori intr-un body pentru ca la noi sunt chiar 25-26 de grade :((

dana d
Membru senior

Romania
460 Mesaje
Trimise - 30/08/2003 : 01:22:33

Dragele mele prietene, Parpalak, Lumy, DanaMario, ziua de care ma temeam a venit. Tocmai mi-am luat "ramas bun" de la sora mea, de fapt ea si-a luat ca eu raman. Nu am mai intrat de mult pe net ca nu prea am avut timp si nici nu am avut ceva de spus, dar astazi simteam ca mor daca nu impartaseam cuiva tristetea mea, cuiva care stie despre ce e vorba si care a trecut printr-o asemenea despartire.
hai ca postez subiectul la "calatoriile sufletului"
Cand reusesc sa ma reculeg si sa citesc tot ce ati scris intre timp revin cu amanunte despre Ilincuta.

Dana

ange
Membru matur

Canada
243 Mesaje
Trimise - 30/08/2003 : 01:57:46

dana d, ?????!!!

DanaMario
Membru junior

Canada
50 Mesaje
Trimise - 30/08/2003 : 04:28:41

dana d nu prea am ce sa-ti spun sa te consolez decit pot sa-ti spun ca te inteleg perfect stiu ceea ce simti si eu am trecut prin aceleasi momente.
Eu am fost in 3 ani de 4 ori in tara prima data dupa 8 luni si acum abia astept sa faca Joshua vreo 6 luni si o sa vin in vizita nu rezist sa nu-mi vad mama si sora desi vorbesc cu ele foarte des la telefon.
Nu vrea sa mai intru in amanunte ca nu-mi fac bine deloc poate te consoleaza sa stii ca nu esti singura si multi trec prin asta.

Dana

Lumy
Membru matur

Canada
120 Mesaje
Trimise - 30/08/2003 : 09:17:09

Curaj Danad!!
Stiu prin ce treci...((( Stiu senzatia destul de bine! PArca se rupe ceva din tine !Gindeste-te ca vor veni si vremurile cind veti fi din nou impreuna!

Ange multumesc de invitatie. Am ratat intilnirea de data aceasta ... Sint in Romania! Data viitoare sper sa spun prezent!

Lumy

dana d
Membru senior

Romania
460 Mesaje
Trimise - 30/08/2003 : 11:06:24

Buna fetelor, acum, pe lumina, situatia parca nu mai pare atat de tragica ca azi noapte. Inca nu am vorbit cu mamica sa-mi spuna ce s-a intamplat la aeroport. Acum Simona e la Munhen, poate ma suna.
M-am culcat azi dimineata pe la 3:30 si Ilincuta a vrut sa redevina cea mai importanta persoana din viata mea si a urlat pana pe la 7 cand m-am dus cu ea in camera la sotul meu si i-am trantit-o in brate sa faca ce-o vrea. Nu stiu ce a facut dar am reusit si eu sa dorm pana pe la 9. Nu stiu ce a avut, ea nu a mai facut niciodata asa, mereu a dormit bine noaptea.

Miercuri i-am facut vaccinul de 4 luni, iarasi febra, plans, durere. Acum a trecut si ne pregatim sa plecam la mare. Am luat bilete in perioada 1-7 sept, la Mamaia. Se anunta o racire a vremii si cateva zile de ploi, sper sa se insele ca si alte dati, daca nu tot ma bucur ca vad marea, o ascult si o miros si i-o prezint si Ilincutei.
Puiul meu e bine, are 6,750 kg, se intoarce pe toate partile, rade si "vorbeste" mult, cand sta putin ridicata de spate, ridica capul si umerii aproape ca se ridica in fundulet. Sta foarte bine in fund rezemata sau tinuta de maini si ii place foarte mult pozitia asta dar e prea devreme sa o tin asa. Are o noua dambla, cand suge trage de doua trei ori si apoi intoarce brusc capul smulgand sfarcul din gura, repede cauta iar cu gurita, apuca suge si face la fel si tot asa. Ma inerveaza la culme, am incercat sa ii tin degetul pe obraz sa nu mai poata intoarce capul, nu se supara, uneori reusesc sa o fac sa nu mai scape sfarcul din gura, alteori nu. Mai pateste cineva asa? aveti idee ce mai e si asta? Cand e somnoroasa nu face asa.
Inca nu mancam altceva decat san, cand venim de la mare incepem diversificarea, sa-mi spuneti si mie cum ati facut, cu ce ati inceput. Am o nelemurire: ce facem cele care alaptam cand vrem sa le dam cereale care se prepara cu lapte?
Deocamdata spuneti-mi cele care ati fost plecate la mare sau in alta parte cu bebeii, cum v-ati descurcat, ce sfaturi aveti dupa ce ati trecut prin asta. Eu am auzit ca la mare e racoare bine seara pe faleza (ce-mi place sa ma plimb seara pe malul marii) asa ca am mai cumparat hainute mai groase ca nu prea aveam.

Am vazut ca aveti probleme cu ochii, nu cumva isi baga degetele in ochi atunci cand se chinuie sa si le indese in gura? sau o fi de la praful de pe strada? Eu cu Alexa am avut probleme cu praful vara, facea ochi rosii, fara secretii, imi dadea doctora niste picaturi care se preparau la farmacie si erau foarte bune. Am auzit ca si serul fiziologic e bun pentru curatat ochii. Eu cred ca metoda asta cu folositul laptelui matern la orice e o prostie babeasca, nu am intrebat doctora dar mi se pare aiurea sa pui copilului lapte in ochi sau in nas. Daca ma insel iertati-ma, omul cat traieste invata.
Hai ca va las ca poate ma suna Simona si eu tin telefonul ocupat. Vreau sa ies si afara sa nu prindem canicula de la pranz, azi si maine s-au anuntat 39 grade, iar luni, cand plecam noi, 30, marti 25, , sa fim chiar asa de ghinionisti?

va pup, Dana

Lumy, mi-ar place sa ne intalnim, noi mergem la hotel Mercur-Minerva, pe langa International. Iti trimit mesj privat cu nr meu de mobil, poate imi trimiti si tu un nr. Pupici.

Aalina
Membru matur

Romania
285 Mesaje
Trimise - 30/08/2003 : 12:53:48

Dana si Dorian facea asa cand sugea. Si am remarcat ca face asta ca sa se joace. Dupa ce se satura se mai juca un picut asa. Bine ca i-a trecut ca tare ma stresa sa se tot agite desi era tare scump :))
Distractie placuta la mare!

parpalak
Membru de baza

Canada
722 Mesaje
Trimise - 30/08/2003 : 13:22:21

Si Paul se joaca de-a smulsul :) Ba chiar si cu biberonul!

Aalina, sa stii c-am citit pe undeva ca bebeii sint foarte telepati pina incep sa vorbeasca. Ia gindeste-te tu intens ca dai cu bidineaua cind vrei sa te odihnesti! :)

Aalina
Membru matur

Romania
285 Mesaje
Trimise - 30/08/2003 : 13:31:49

parpalak
Membru de baza

Canada
722 Mesaje
Trimise - 30/08/2003 : 18:14:48

ange: pe noi cam 120-150 ml ne tin cam 3 ore. 50-70-90 ne tin doar o ora. 160-180 ne tin toata noaptea. Cu exceptia zilei de alaltaieri cind mi-a mincat 240 inainte de culcare...
Cu imbracatul, am trecut la pantalonasi si hainuta si sosete (peste body-ul cu mineca scurta si fara craci). La caciulita inca n-a ajuns pletosu' mamii.. :)

Editat de - parpalak on 30/08/2003 20:06:24

pisi_ella
Membru matur

Romania
295 Mesaje
Trimise - 30/08/2003 : 21:46:41

Buna, fetele! Uite ca am ramas singura cu Emma, prima noapte doar noi doua, de cand s-a nascut si pana acum...Tati a plecat la Calarasi, la nunta unui fost coleg si prieten...A plecat azi si vine maine...I-am facut baita Emmei, fara tati care sa tina prosopul...in sfarsit, m-am descurcat...Mai e cineva printre voi care-i face baita la bb impreuna cu tati? Noi asa ne-am obisnuit....Si taarrreeeeeeeeee ne place, la toti trei!
Ooooff, cum va descurcati pe caldurile astea?... Innebunesc! Transpir si iar transpir...Nu mai pot! Am inteles ca luni o sa ploua...Abia astept...V-am pupat,
_ella

Pagina:6 din 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Yeeeyyyy.. uuuraaaaaa.. ce bbiiineeeee

dana, multe si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Multumim Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ce surpriza placuta dana!!! bravo!
am lipsit ceva vreme de 'paci si recunosc ca in asta seara am cam cautat subiectul asta
noi am fost cam ocupati in ultima perioada cu musafiri din Ro,cu botezul si peste toate a venit Maia acasa
duminica ne-am crestinat si noi.Robi a fost tare ,tare cuminte.a zis doar de cateva ori "miau" cand l-a bagat popa in cazan. in rest a dormit si-n biserica si la petrecere. cand voi avea timp am sa va pun ceva poze.
pisi_ela,ce-ti face bb? tot tzatzica?
cum stati cu diversificarea mamicilor? noi inca nu am inceput-o...

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ange bine ai revenit. Vezi ca noi am fost harnicute si am terminat si partea a 8 a subiectului asa ca suntem la a 9 a.
Felicitari pentru botez. Sa ne scrii ce face Maia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

am vazut ca sunteti tare harnicute recunosc ca mi-ati lipsit.
abia asteptam sa-mi plece musafirii si sa-mi reiau viata cea de toate zilele.acum sunt putin cam obosita probabil din cauza "agitatiei" din ultimele saptamani dar toate-s trecatoare.
Maia este o dulce.Am reusit sa pun cateva poze calde cu ea.De cand a venit din vacanta numai de gatul meu sta;toata ziulica ne pupacim si stam la povesti ca doua babute.Relatia dintre ea si Robert este una superba.Am fost tare stresata ca-l va respinge pe bb si mai ales imi era teama sa nu fie geloasa.Spre surprinderea mea este exact invers.Il iubeste la nebunie!Uneori ma tem ca-l sufoca cu atatia pupici si tot uneori ma tem care nu cumva sa uite ca bb este real si nu din carpa ca toti bb ei
dar unde-s mamicile cu bb de mai??!!!

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput