la cat timp dupa intreruperea alaptarii a incetat producerea laptelui? (natural, fara pastile)
am un an jumate de cand nu mai alaptez dar daca apas mamelonul, iese inca laptic. nu am sanii incarcati, am revenit la dimeniunea sutienului pe care o aveam inainte (si asta inca din perioada cand inca alaptam)
eu nu pot sa spun exact cat dureaza, ca pana sa-mi treaca de tot am nascut iar si a revenit lactatia, dar oricum, dupa ce am intarcat, multa vreme mai iesea lapte daca strangeam mamelonul
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
la mine nu a durat mai mult de 6 luni, dar presupun ca difera de la organism la organism.
La 9 luni dupa intarcare inca mai am o picatura de lapte. In prima zi am luat pastiel Lacto-stop si nu am avut probleme. Nr. de la sutien e mult mai mic decat l-am avut vreodata.
La mine s-a oprit productia de fiecare data cam in patru-sase saptamani si nu am mai avut nici un strop. Nu stiu daca 18 luni este normal, dar daca nu ai inca menstruatie sau este foarte neregulata poate ar fi bine sa te duci la doctor sa controleze nivelul de prolactina si al celorlalti hormoni.
multzam fetele de raspunsuri...
problema mea este ca imi cade mult par si ma gandesc ca nu cumva faptul ca organismul inca lucreaza la producerea de laptic sa fie o cauza...
mihacarm
aiska de mult timp nu te-am mai vazut pe forum... (te stiu de la odisea mamicilor de ian feb 2007; ultima data stiu ca erai insarcinata cu inca un bb. banuiesc ca ai nascut)
eu te-as sfatui sa iti faci niste analize. caderea parului eu zic ca are alte cauze. am intzarcat natural, fara pastile si cam intr-o luna doua n-am mai avut strop de lapte.dupa aia, sincer, nici n-am mai incercat!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*