GRADINITA NR. 188

GRADINITA NR. 188 | Autor: RALUCA-GABI

Link direct la acest mesaj

Am descoperit de curand acest forum si imi place tare mult. As dori si eu cateva pareri despre aceasta gradinita care se afla langa Electroaparataj. Maine este prima zi de gradinita a unuia dintre baietii mei si am emotii. Mie mi-a recomandat-o cineva, dar vreau sa aflu informatii si din alte surse. Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Bine ai venit printre noi, si BUN VENIT LA GRADINITA!

Sa stii ca e normal sa planga cand il duci la gradi.
E oare vreunul care n-a plans?
Noi suntem acum grupa mare-Andrei, 5ani, si grupa mijlocie-Mihai, 3ani si 10 luni, si i-am pregatit psihologic pt gradi, de asta vara de la mare.
Le-am spus inca de atunci ca vor merge la gradinita, ca vor fi mai mari ca anul trecut, ca acum nu trebuie sa mai planga. Ca daca ei nu se duc la gradi, nici eu nu ma mai duc la servici si murim de foame, ca n-o sa avem bani de mancare.
Azi dimineata le-am dat cate un penar frumos colorat in care aveau o cutiuta cu creioane colorate. Andrei zice: mami, imi mai pui ceva in penar? Mama iti mai pun maine, poimaine, ca ma duc la servici si mai iau bani.
Sunt niste adulti in miniatura si intotdeauna le dau explicatii clare si simplu de inteles. Si le cer sa vorbeasca clar cu mine. Cand miorlaie, deja au invatat ca nu primesc nimic, pot sa se dea si cu fundu' de pamant.
Succes la gradi, si asteptam vesti.
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RALUCA-GABI spune:

Multumesc mult pentru sfaturi si incurajari. Astazai am avut prima zi de gradinita si, cu toate ca i-a placut acolo, a spus ca vrea sa stea cu tati si mami acasa. I-am explicat ca acolo va invata multe cantecele si poezii, ca isi va face prieteni si ca mai tarziu va veni si fratiorul lui Vlad si astfel nu va mai fi singur. Asteptam cu emotie zilele urmatoare in care speram ca se va obisnui. Nu este un copil alintat, dar istet si foarte energic.
Raluca, Mihnea si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Draga RALUCA-GABI, poti sa-mi dai mai multe detalii despre cum a decurs inscrierea la gradinita Electroaparataj? Se face o selectie a copiilor (in functie de veniturile parintilor), trebuiesc recomandari?
Si eu am auzit ca este o gradinita buna.
Cum s-a acomodat baietelul tau acolo? Ce invata?
Si nu in ultimul rand, cam ce tarife sunt pe acolo?
Orice alta informatie despre gradinita ma intereseaza.

Melina

Mergi la inceput