Site-uri sms gratis?

Site-uri sms gratis? | Autor: Dana_

Link direct la acest mesaj

Stiti careva vre-un site unde pot sa trimit sms gratuite?Eu am incercat o gramada cautand pe google dar toate cer credite.

Dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina spune:

Incearca pe www.sms.ac; trebuie sa te inregistrezi, dupa care vei primi un cod pe telefonul tau cod ce il vei introduce si astfel vei putea trimite doua sms gratis in fiecare zi, oriunde in strainatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Si eu, si inca 2 cunostinte au mai incercat sa se inregistreze pe acest site pt. SMS gratuit, dar din pacate, codul pe telefon nu l-am mai primit niciodata!
Totusi, incearca, poate ai noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Daca ai un telefon cu numar de Connex, incearca sa te inregistrezi la WWW.myx.net. Poti trimite trei sms grauit zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

www.1rstwap.com
Eu am reusit acum ceva vreme,si am sa incerc din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Pentru cele care sunt in Germania mai exista si www.sms.de
Pentru inregistrare ai nevoie de un mobil cu numar german (primesti codul de inregistrare ca sms), dar ai un sms gratis pe zi ptr. tarile: Germania, Austria, Elvetia.
Poti incarca contul si in functie de suma poti da sms-uri cu doar 5 cent ... si ajung toate. Altfel ca la www.sms.ac ... unde fac probleme dar iti iau si punctele!

O zi minunata si copii sanatosi! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina-maria spune:

Incearca si pe www.smsact.com !Eu am reusit de curand sa trimit sms-uri in tara(in strainatate n-am incercat decat o data si nu a ajuns mesajul la destinatar).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

Cand eram in Romania foloseam sms.ac ; uneori mergea, alteori nu. Acum nu-l mai pot folosi deloc. Si mai rau majoritatea retelelor de sms-uri pe net nu recunosc nr de tel care incep cu 0724 sau 0721.
Candva foloseam si icq-ul, din Romania catre Olanda si Germania mergea perfect dar nu si catre Romania. Acum nici serviciul asta nu mai functioneaza perfect.

Si eu as dori sa stiu care mai functioneaza cum trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysa spune:

mai puteti folosi www.room33.com. aici trebe sa ca inregistrati si scrieti mesaje pina la apropape 600 caractere. da trebe un mobil ca o sa primiti un cod de inregistrare care il completati in formular. e gratis.

,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Eu m-am inscris zilele trecute la sms.ac si mesajele ajung nu-i nici o problema(eu trimit mesaje pe Connex)

Insa la inregistrare trebuie sa ai un telefon mobil pentru ca-ti vor trimite un cod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Folosind sms.ac poti trimite citeva mesaje pe zi gratis un timp foarte limitat (cam o luna), apoi trebuie sa platesti.

Ioana

Mergi la inceput