Flixotide de 0.5
Cum se dilueaza flixotide de 0.5 mg pentru aerosol la copil de 1 an si 4 luni?
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
Raspunsuri
kay spune:
depinde de kg copilului. numai un medic iti poate calcula... eu nu mai stiu cat ii dadeam Soniei pt ca de la un timp am trecut pe Pulmicort.
te pup si multa sanatate !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
velenamaria spune:
buna
noua ne-a spus doamna doctor ca amestecam flixotide de 0.5 mg/ 2 ml(o fiola) cu 8 ml ser fiziologic. in aparatul de aerosoli am pus 2 ml de 2 ori pe zi.
trebuie pus amestecul intr-un recipient inchis la culoare sa nu patrunda lumina...
copilul meu are un an jumate...si acum 2 saptamani am facut acest tratament.
sanatate
ploscariu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velenamaria buna noua ne-a spus doamna doctor ca amestecam flixotide de 0.5 mg/ 2 ml(o fiola) cu 8 ml ser fiziologic. in aparatul de aerosoli am pus 2 ml de 2 ori pe zi. trebuie pus amestecul intr-un recipient inchis la culoare sa nu patrunda lumina... copilul meu are un an jumate...si acum 2 saptamani am facut acest tratament. sanatate www.kodakgallery.com/ShareLanding.action?c=6w4zuyz.8ii63ebn&x=0&y=-68o2yy&localeid=en_US&cm_mmc=site_email-_-site_share-_-core-_-view_photos_album" target="_blank">poze Eduard 10-13 luni |
Multumesc!
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
kay spune:
gabriela, nu-i da dupa ureche... cati ml tragi din flixotide?
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
alexpa spune:
dilutia mai putin conteaza, recipientul ala are oricum 10 ml, poti sa completezi cu ser cat vrei tu, important e sa respecti cantitatea exacta de flixotide recomanda de medic
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ary_v Ar trebui sa intrebi medicul de pufuri sunt mult mai usor de administrat. |
Da, dar nu cred ca sunt la fel de eficiente.
Se recomanda in functie de gravitatea situatiei.
Eu ii dadeam 2 ml flixotide(0,5), dizolvat in 1 ml ser, sedinta dura 10-15 minute.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
ploscariu spune:
m-am decis sa nu-i dau pana nu vorbesc cu medicul pediatru, va multumesc fetelor!
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
alra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui softurela
Da, dar nu cred ca sunt la fel de eficiente. Se recomanda in functie de gravitatea situatiei. Eu ii dadeam 2 ml flixotide(0,5), dizolvat in 1 ml ser, sedinta dura 10-15 minute. Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
puful e mai puternic decat aerosolii. in mod normal se recomanda dupa ce s-a incercat cu aerosoli si nu merg suficient de bine sau pentru copii care fac tratament de lunga durata.
puful insa nu e recomandat in criza de tuse caci cat de usor intra la fel de usor iese daca tusesti. in situatia asta mai bine aerosoli.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
sursula spune:
Noi la 1 ml flixotide adaugam 1 ml ser fiz.Sanatate!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)