s a invinetit sub ochi

s a invinetit sub ochi | Autor: monalac

Link direct la acest mesaj

am un baietel de aproape 1 an si aseara s a invinetit sub ambii ochi,fara sa cada sau sa se loveasca.initial am zis ca l au ciupit tantarii,pt ca tocmai fusesem in parc si sunt f multi tantari,efectiv nu poti sta din cauza lor,dar azi l am analizat mai bine si doar la unul dintre ochi pare sa se vada o ciupitura,la celalalt nu.si orcum,mi se pare prea mare coincidenta sa l fi ciupit simetric.

stie cineva,poate semnifica ceva patalogic?mentionez ca e o culoare rosiatica-vinetie,nu vanata spre mov,iar copilul are o stare generala buna,nu are febra, a mancat normal, a dormit normal.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

E posibil sa se fi lovit la nas cand nu ai vazut tu... din experienta personala vorbesc. De cate ori mi-am rupt nasul m-am invinetit la ochi.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

I-au iesit caninii? Daca nu, asta ar fi un posibil motiv. Noi am ajuns cu Matei la spitalul de ochi din Pta Lahovari cu o stare foarte proasta: vanat pur si simplu sub ochi, iar marginea pleoapei rosie, pe globul ocular firisoare rosii ca si cum s-ar fi spart vase de sange. Dupa un consult amanuntit au ajuns la concluzia ca nu are nimic la ochi, e o inflamatie a ginigiei care a urcat spre ochi. Nu mai tin minte ce ne-a dat. A tinut vre-o saptamana-10 zile, dupa ce au spart gingia caninii de sus, a disparut.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

multumesc pt raspunsuri.nu s a lovit la nas si nici nu i au iesit caninii.cred ca e pana la urma o alergie la muscaturile de tantari....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

poate e deshidratat... la deshidratare fac cearcane.

Janina, de cate ori ti-ai rupt nasul mama?

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

De 4 ori . Ma mir si eu cat de bine inca arata - am avut un orl-ist batran bun in orasul natal.
Monalac cum mai e baietelul? S-a dus vineteala?

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Mergi cu el la medic, ca nu se stie. Sa nu fie o lovitura la nas pe care n-a simtit=o ca f grava (poate nici nu l-ai vazut cand s-a intamplat).

Inflamatiile de la nivelul fetei se trag spre ochi ceva de speriat... eu am patit-o cand cu durerea de masea (singura in viata mea, da' jur c-as mai face 100 cezariene decat sa ma mai doara maseaua). Se ridicase inflamatia la ochi, facusem niste chestii ca niste urcioare (sau cum s-or numi) pe marginea pleoapelor, imi curgeau niste lacrimi vascoase de ziceai ca e puroi....horor. Pana nu s-a trecut maseaua nu s-a potolit nici ochiul.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

JG,azi nu se mai vede aproape deloc vineteala.de fapt,a fost mai mult roseata.
MINA,sigur nu s a lovit,doar il supraveghem non stop.

a fost de la tantari,in giurgiu e teroare,nu mai poti iesi seara din casa,acum iar e rosu pe toata fata din cauza ciupiturilr,una langa alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

A plans cumva si s-a frecat la ochisori? Noi mai patim asa de la scarpinat, cand bazaim.

Noi folosim cu succes Autan pentru tantari si fenistil gel daca deja ne-au muscat.

O saptamana frumoasa va dorim.

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Oooof! neplacuta treaba cu tantarii astia, mai ales daca se irita f tare la ciupituri!

Bine macar ca n-a fost altceva mai serios.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

alexia e foaarte alergica la ciupituri de insecte.
vara trecuta a fost teroare. pe langa faptul ca i se umfla foarte tare ciupiturile se "invineteste sub ochi" exact asa cum zici. e mai mult un rosu cu tente foaaarte fine de mov.
si asta indiferent unde e ciupita. chiar daca e ciupita numai pe picioare, se invineteste si la ochi. e o reactie alergica.
eu, cand are asa ciupituri multe, ii dau imediat o doza de claritine.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput