hainute frumoase pentru nou nascuti de unde?
Buna fetelor,astept cu nerabdare un nepotel (maine soseste)si vreau sa-i cumpar cateva hainute.Azi am fost la cora dar sincer nu mi-a placut nimic si nu prea am timp sa caut foarte mult.Va rog sa ma indrumati si pe mine catre magazinele care v-au placut voua si a-ti cumparat hainute pentru bebei vostri.Azi am mai fost si la Zero dar am ramas blocata cand am vazut o salopeta nou nascut 150 ron....
Raspunsuri
madutza_bra spune:
Buna,
In Cora nu se prea gasesc hainute frumoase... Iti recomand in Carefour marca Tex sau Disney sunt foarte bune iar masurile se portivesc varstei. Mai poti incerca la "Z", Mall Vitan - acolo gasesti hainute mai..sic.
Sa-ti traiasca nepotelul!
Mada mami fericita de Cristian - 29.12.2008
kay spune:
depinde cate vrei sa iei. daca e pt bb tau, probabil ca mai multe. daca e pt un cadou, poti sa te rezumi la cateva...
incearca mall baneasa, intr-o zi din cursul sapatamanii...
ce e frumos, la noi e si scump
poti sa incerci :
Z
zara
next
si multe altele, nu-mi vine acum... da astea le gasesti in mall-ul asta...
probabil ca sunt scumpe, dar arunca un ochi, vezi ce gasesti pe acolo...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Eseea spune:
mai poti incerca la Mothercare, dar sunt f scumpe. De asemenea, la magazinele Happy Baby, au marca Cocodrillo.......
Mami de fetita si de baietel
kay spune:
scrisesem si eu mothercare, dar l-am sters... n-are rost. ca si GAP, n-are rost sa intri acolo, e ffff scump...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Eseea spune:
cel mai simplu, si recomand asta tuturor mamicilor care poate nu ies ele afara din tara dar au prieteni care o fac sau cunostinte : dati-le lor bani daca aveti incredere in gusturile lor sa va ia de acolo! In sezonul de reduceri e si mai bine, chiar daca le iei cu un an inainte! Fetita mea avea 2 luni si eu i-am luat haine pt 1-3 ani de la Benetton, Adidas si Gap din paris super supe ieftine si extrem de frumoase . Am gasit rochite superbe la 10-20 euro, trening Adidas la 30 de euro si tricouri Benetton intre 4-9 euro. Pai cu 4 euro la noi iei haine din piata de la taraba, iar calitatea o stim cu totii........
Mami de fetita si de baietel
cristi_2003 spune:
eu am comandat multe de pe babymallonline.com
da nu sunt costumase, doar bodyuri, pantalonasi, salopete.
preturile in schimb sunt super
si-i mai luam de la debrenhams - da tot bodyuri si salopete, restul sunt cam scumpe
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
EvaF spune:
la magazinul "Z" gasesti hainute ok si la preturi bune, in Malluri sunt peste tot. Mai sunt: Mothercare, Prenatal, Miniblu, vezi in Carrefour Baneasa, sunt mai scumpute. Exista si posibilitatea sa comanzi on line la www. c h i c b e b e .ro, au hainute nou nascuti simple, de bumbacel, f ieftine dar si fff bune, rezistente, si in general nu sunt imprimate, sunt de f bun gust.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)
theo_2004 spune:
in Mall Feeria (Baneasa) este Benetton -suuuper hainute.
in Complex Practiker - Auchan (Militari - spre autostrada) s-a deschis C&A unde deasemenea gasesti hainute dragute.
in Zara (Feeria, Plaza Romania) mai sunt hainute dragute.
Magazinul Z mie personal nu-mi place, Mothercare, Prenatal sunt ff scumpe, poate la Miniblue (eu nu am luat decat incaltari Geox de la ei).
PS Unde este in Bucuresti magazin GAP? Stiu ca in Feeria urmeaza sa se deschida.
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
bursucelu spune:
Cristi super situl cu hainute,dar la preturile pe care le au pe site se mai adauga ceva taxe,si te rog sa-mi spui cum procedezi pentru comanda si daca chiar asa de repede vin produsele.Pupici fetelor pentru raspunsuri maine am sa ma duc la shoping...