Buna fetelor va scriu pentru ca nu mai stiu ce sa cred. Mai intai de toate imi doresc foarte mult un copil si pentru asta muncim, eu si sotul meu, de aproape 1 an. Pana acum nu a fost sa fie. Speram in continuare.
Care este problema. Cand vin rusii am niste dureri groaznice, parca ma taie cineva pe burta, fac temperatura, am frisoane etc.Am fost acum 5 saptamani la ecograf, prima oara, si mi-a spus ca am un chist mare care tine de ovarul stang (10cm/70cm)iar ovarul drept este bine (ecografie facuta la un cabinet particular). Nu e nici o problema mi-a spus medicul dar trebuie scos de acolo ca nu este locul lui acolo. Inainte de a merge la medicul ginecolog am mai facut o ecografie. Atunci, acum 2 saptamani, chistul era 85cm/46cm si tot pe partea stanga dar ovarul drept era acum multichistic (ecografie facuta la Bio-Medica). Medicul meu ginecolog mi-a spus ca nu este nici o problema, sa iau 3 luni anticonceptionale sa vedem daca se retrage, daca nu operam.
Astazi trebuie sa vina rusii. Cum imi doresc tare un copil, am zis sa mai fac o ecografie pentru ca daca iau tratamentul cu anticonceptionale trebuie sa mai astept inca 4 luni. Zis si facut am fost azi la Sanador. Stupoare! Ovarul stang prezinta deformari dar nu are nici un chist in schimb la cel drept o formatiuine chistica de toata frumisetea (113cm/45cm).
Nu stiu ce sa mai cred. Cert este ca ovarele au probleme. Unde este chistul? Ce ar trebui sa fac?
Daca puteti sa ma ajutati, cu un sfat cu o parere, please do.
Va pup pe toate,
Gabita
Cazul tau demonstreaza clar ca se pot face erori la ecograf. Si eu am patit ceva asemanator, asa ca fetele, iata dovada ca nici pe ecograf nu te poti bizui.
pupici
Crinuta
eu cred ca e important si dr, pana la urma ecograful este un aparat care masoara, cel mult poate sa nu vizualizeze ceva, dar nu cred sa sa arate ceva ce nu exista.
mergi la un dr. bun, daca esti in Bucuresti, iti recomand dr. Iosup de la Centrul Medical Unirea.
o zi buna si sa auzim de