"Prizoniere in propria casa"
Buna tuturor, am citit articolul de la adresa de mai jos si ma gandeam ce se poate discuta despre asta??? "Aruncati" o privire, nu e chiar simplu. ?
http://www.monitorul.ro/local/iasi/01.ro.html
Sanatate maxima de la Ciufulici
Raspunsuri
mihu spune:
Am incercat sa citesc articolul dar mi s-a parut prea dureros mai ales ca mi-a trezit niste amintiri nu prea placute ale copilariei mele.
Este usor sa dai sfaturi.
Eu atat vreau sa va spun, luptati pentru fericirea voastra si a copiilor.
Nu stiu cum poti sa suporti sa-ti bata copilul, si din cauza asta cred ca este de neiertat, orice femeie care suporta asa ceva.
Babee spune:
ESTE STRIGATOR LA CER!!!!!!!!!!!!!!!Nu-mi vine sa cred asa ceva, si din pacate uite ca exista....Nu stiu ce pot spune..sa le intareasca Dumnezeu pe femeile care sunt in situatia aceasta, sa incerce sa faca tot ce este omeneste cu putinta pentru a-si salva copiii.Mai bine singur si linistit decat asa...
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
Arhistefy spune:
Este de neiertat ce se intampla! Si cum sa te aperi (fizic) de un asemenea om? Chiar daca divortezi, esti absolut sigura ca ai scapat din ghearele lui?
Arhistefy
remy spune:
Ma ingrozesc numai la gindul prin ce trec bietele femei,este strigator la cer la ce se intimpla in unele familii.
iren spune:
quote:
Originally posted by Arhistefy
Este de neiertat ce se intampla! Si cum sa te aperi (fizic) de un asemenea om? Chiar daca divortezi, esti absolut sigura ca ai scapat din ghearele lui?
Arhistefy
Vezi tu,majoritatea femeilor aflate in situatia asta gindesc cam la fel " daca plec,divortez,ce garantii am ca nu ma mai gaseste,ca am scapat de el?"asa ca se complac in situatia asta si suporta,decit sa se compice mai rau .Nu zic ca le place,dar partea materiala conteaza foarte mult,iar multe sint amenintate ca li se iau copii.Eu cred ca daca macar 50% din ele ar riposta,lucrurile s-ar schimba cu mult in bine,dar sint intimidate la prima bataie si nu mai au curajul sa riposteze si rau fac ca nu spun nimic,pt. ca "o bataie nu vine niciodata singura".
Iren&Bogdanelu
Eryka spune:
Biata femeie.Este de necrezut ce i se intampla sa-i dea Dumnezeu putere si sa faca ceea ce trebuie facut .
Cu drag, Erykutza ---@un de aici din si
lorelei_19 spune:
Atat de trist... as vrea sa pot si eu sa fac mai multe pentru aceste nenorocite... e cumplit! cred insa, cum a spus si Iren, ca trebuie sa iei atitudine de la prima palma.
ciufulici spune:
Buna, cat de trist si totusi adevarat. Oare e nevoie de atat de mult pentru a fi fericiti?
Intr-adevar trebuie sa ai curaj sa citesti articolul si eu l-am citit cu groaza.
Sanatate maxima tuturor
Ciufulici
Otilia spune:
Intre timp s-a schimbat linkul, cel dat initial nu mai e bun, pentru cine mai vrea sa citeasca incercati aici:
http://www.monitorul.ro/arhiva/2003/09/12/local/iasi/01.ro.html
Otilia&LaAdelita
MonicaGj spune:
Buna tuturor,
este intr-adevar strigator la cer.
Sper ca in curand sa se poata face ceva. de la 1 septembrie 2003 a intrat in vigoare legea impotriva violentei in familie....
Sa auzim numai de bine.
Monica