Baiat sau fata... la alegere.

Baiat sau fata... la alegere. | Autor: Iris 72

Link direct la acest mesaj

Dragi mamicute si viitoare mamicute
Am citit in reviste si carti de specialitate ca spermatozoizii de tip y se misca mai repede si traiesc mai putin decat cei de tip X.
In functie de aceasta, unele cupluri incearca sa influenteze sexul viitorului copil. Pentru a avea fetita fac dragoste cu 2-3 zile inaintea ovulatiei si mai frecvent, fiindca cei de tip X supravietuiesc mai mult, iar pentru a avea un baiat fac dragoste in ziua ovulatiei sau imediat dupa aceea.
Ma intereseaza daca a pus in aplicare careva dintre voi aceasta procedura si cu ce rezultate si ce parere aveti despre acest lucru.
E bine sau nu sa influentam sexul copilului?
Va pupici si astept raspunsurile voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

S-a mai discutat despre "alegerea sexului", poate ar fi bine sa muti subiectul tau acolo, asa macar ar fi toate raspunsurile pe tema asta la un loc.
Aici de exemplu l-ai putea muta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9344

Katink

Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Io zic ca noi asa am facut...nu era intentionat pt ca oricum n-a fost un copil programat... da' eram sigura ca va fi fetita...si-a iesit baiat...nici acum, la 3 luni de la nastere nu mi-am revenit !!! N-o fi fost ziua ovulatiei aia pe care o credeam eu ?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calina73 spune:

la noi denisa a venit fara nici un fel de programare a fost conceputa in ultima zi a perioadei nefertile.acum are deja trei luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Asa am citit si eu Iris .Noi ne dorim o fetitza insa mi-am zis ca ce o vrea Doamne Doamne,numai sa fie odata un bebitza ca numai am rabdare.

Mergi la inceput