lapte de capra la copii?

lapte de capra la copii? | Autor: axxxa

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti? Se poate da lapte de capra la copii, in loc de cel de vaca? De la ce varsta? Am citit ca ar fi mai bine tolerat si asimilat de organism si ca ajuta la intarirea imunitatii, dar totodata este sarac in fier si vitamina B12, care ar trebui date suplimentar in paralel, pt a nu se ajunge la anemii. Este cineva care da lapte de capra copiilor si cunoaste mai bine problema?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

scuzeeeeee, am postat fara sa ma uit ca aparuse cu o ora in urma un subiect similar postat de Dorsilia
rog moderatorii sa faca ce trebuie facut
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

si eu stiam ca laptele de capra cica e cel mai apropiat, ca si compozitie, de laptele matern. Dar nu m-as indupleca sa-l dau inainte de un anisor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexas spune:

Laptele de capra este cel mai bun pentru copii dar numai peste un an , eu am intrebat doctorita si eu o sa le dau

mami de miruna si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

din ce am citit, este mai indicat decat laptele de vaca, la copii peste un an! pana una, alta, noi papam cu succes iaurt de capra!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

inchid subiectul si mut mesajele la subiectul deschis anterior: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134117

Roxana

Mergi la inceput