Va schimbati in fata copilului?

Va schimbati in fata copilului? | Autor: octopusu

Link direct la acest mesaj

Vroiam sa va intreb, cum faceti voi cand va schimbati de haine? De la ce varsta nu va mai dezbracati in fata copiilor, mai ales cele cu baietei?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Matei are acum 3 ani si 2 luni; de vreo 2-3 luni am inceput sa nu mai ma schimb de toate hainele (raman in sutien si chilot) in fata lui Matei pentru ca a inceput sa puna intrebari

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Eu nu ma feresc foarte tare de copiii. Doar am alaptat si Alex ma vedea. Cand imi pun sutienul ma intorc cu spatele. Acum sa nu va inchipuiti ca ma vede fara bikini. Cum am baietel si fetita si mai fac baie impreuna stiu ca sunt diferiti. E greu sa raspunzi la unele intrebari dar raspunsuri se gasesc .

Poze in concurs Clipe de viata 2008 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=18" target="_blank">nm1 si nm2

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Eu nu ma feresc de Denis, desi are 5 ani si 5 luni. Nici nu se uita, i se pare ceva normal. Totusi pana la chiloti. Nu m-a vazut niciodata fara.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

De Luca am inceput sa ma feresc de cateva luni. Nu mi-a adresat niciodata intrebari pentru ca am avut grija sa i se para totul foarte natural. El stie inca de mic ca femeile si barbatii au anatomie diferita si nu i se pare ciudat.
Dar de cateva luni am simtit ca este cazul sa nu mai fim asa de...apropiati din punctul asta de vedere. Are deja 6 ani si nu vreau sa-i creez cine stie ce complexe.

Cu Ana in mod sigur va fi diferit. Zic eu...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Eu stau fara sutien in fata lor, dar fara chiloti nu. Cu cat te feresti cu atat copii sunt mai curiosi.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Am uitat sa va spun ca desi sunt baieti, sotul meu se fereste de ei. Culmea intr-o zi gemenii stateau pe burta la usa de la baie sa se uite pe sub usa la tata cum face pisu

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Nu ma feresc... s-a intamplat sa ma mai surprinda la baie cand ma schimbam de haine, dar nu pare curios..i-am explicat cand era mai mic, acum nu mai intreaba

Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Si eu de vreun an am inceput sa ma feresc de baietelul meu, mai bine zis, am inceput sa ma incui in baie atunci cand fac dus, ca mai are obicei sa intre in baie peste tine, ca vrea la wc, etc. Imi permit sa ies din baie in sutien si chiloti, dar nu stau mult asa.
Am simtit ca a venit momentul acesta si trebuie incetate iesirile cu bustul gol la "plimbare" prin casa.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Asta era si nedumerirea mea, pt ca nu prea stiu cum sa procedez si am si diferente de opinii cu sotul, care sub nici o forma nu concepe sa mai stau dezbracata in fata baietelului care are 3 ani si o luna. Pt ca, ma gandesc, daca ma feresc prea rau o sa fie si mai curios (daca ma dezbrac in fata lui are reactie de fiecare data, rade si spune tatza).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_lanyy spune:

buna am baietel dar niciodata nu ma schimb pana la piele de fata cu el,nu stiu nu am bagat niciodata de seama acest lucru,dar octopusu ce te faci cand iesi pe undeva si copilul isi aduce aminte de ceva din casa si incepe sa zica tzatza mama sau mai stiu eu ce le mai trece prin cap?eu una m;as rusina.mai ales ca am inteles ca e interzis prin lege sa mai faci vreun gest deochiat de fata cu copilul,sau stii tu cu taty in pat si copilul cu voi in camera.dar cine mai face asa ceva?sa te intrbe copilul da ce faci mami sub patura cu taty?curios va vrea si elce mai faci atunci?

Mergi la inceput