MINISTEKARI??pentru memorie?

MINISTEKARI??pentru memorie? | Autor: ioana2004

Link direct la acest mesaj

Neata..
Mamicilor ,fata are 4 ani jumate si este la camin ,dar la matematica nu prea este sigura pe ea,abia incepe sa invete numereledar de la cifra 4 ,ezita nu e sigura..
Nu stiu cum sa o ajut ce si cum sa facem si sa repetam.Exista vreo care care puteti sa mi-o recomandati voi?
Iar cu acei Ministelari ati folosit?Da randament???
Va pupam!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

scuze cu titlul..MINISTELARI
Copii dorm si scriu pe semi intuneric...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Lasa mama copila in pace. Daca acum le vede prima oara ezita si ea saraca.
Joaca-te cu ea cu numerele.
Unu, doi - Mama cu noi noi,
Trei, patru, cinci - ia veniti aici!
Sase, sapte - mergem mai departe,
Opt, noua, zece - nimeni nu ne-ntrece!

Numara ca sa iesiti afara... sa vedem cat de repede... uraa am iesit la trei. etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

E mai comod sa dai vina pe memoria copilului de 4 ani jumate si recurgi la punga cu minuni decat sa numeri cu ea in fiecare zi cate putin.Daca ar avea o problema in acest sens,nu cred ca un ministelar ar rezolva problema.Doar un medic iti poate spune ce trebuie sa fqci daca are intr-adevar o problema sau e vorba de comoditate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JARMO spune:

Daca vrei sa incepi de acum " ceva pentru memorie " , ce vei face cand va da cu adevarat de greu la scoala ... atunci nimic nu-si va mai face efectul deoarece organismul e deja obisnuit cu ele. Rabdare... biata copila se gindeste la papusele poate , nicidecum la socoteli , insa le va invata pe toate la timpul potrivit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Mersi fetelor,asta oricum facem prin casa,numara pe degete dat la camin a mai si lipsit (a fost la spital)si nu stiu oare doamna se va ocupa de ea in mod special daca ea inca nu stie...?/?
Am vb cu d-na si mi-a zis sa mai lucram acasa...Dar ea nu e de datoria ei sa invete cu copilul ce e de invatat?
Asa am sa fac o sa renunt la acele porcarii si mai invatam si niste poezii cu numere...mai cumparam carti cu numere...,vedem.

Mergi la inceput