Biscuiti fara gluten

Biscuiti fara gluten | Autor: tigresa

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

As vrea sa va intreb daca voi stiti cumva unde as putea gasi biscuiti fara gluten pentru bebelushi. In supermarketuri nu sunt, si nici pe la farmacii nu am vazut.
Vreau sa incep sa-i dau fetitei mele de 5 luni mar cu biscuiti, insa nu gasesc biscuiti de acest fel. La Billa am gasit unii pentru varsta de 6 luni de la Ulker, dar contin zahar, si nu prea sunt impacata cu ideea asta.

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Incearca aici http://www. babypoint .ro/?ct=shopbrowse&id_prodgroup=13
Livreaza in Ro, cauta informatiile. Produsele sunt din Germania.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

biscuitii po.pu.la.ri sunt fara gluten. Eu cu ei am inceput si n-am avut deloc probleme. Mi-au fost recomandati de pediatru.Mai gasesti in farmacii, in sensiblu am vazut mai multe marci.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

papanash eu cred ca n-ai inteles bine fiindca grau=gluten, iar biscuitii aia de care zici au faina de grau. singurele cereale fara gluten sunt orezul si porumbul. biscuiti din orez expandat indulciti cu zeama de struguri-un fel de pufarine, doar ca-s in forma rotunda de banut-gasesti la sensiblu, organix parca se cheama firma dar nu retin exact. fi-miu i-a apreciat dar eu am stat cam pe ace cand rodea la ei fiindca se rupeau bucatele mari si mi-era ca se sufoca cu ele. nu i-am luat mai mult de o pungaoricum nu-i poti folosi pt fructe, ca nu au nimic de a face cu biscuitii traditionali.
si biscuitii de la babypoint au si gluten si zahar cel putin aia allette ca am luat eu.

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marilu2004 spune:

si pe fetita mea au suspectat-o medicii de intoleranta la gluten. stiu ca am cumparat - acum vreo 2 ani in urma- faina de orez, biscuiti fara gluten, paste, de la un institut din bucuresti, nu imi aduc bine aminte cum se chema. erau f buni biscuitii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Tigresa, dar de ce nu ii dai fulgi de orez cu mar? Sigur nu contin gluten . In afara de rondelele de orez expandat cam toti biscuiti au gluten, zahar si alte "bunataturi".

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Draga mea, biscuiti fara gluten gasesti de la Nestle...de fapt sunt un fel de piscoturi...eu insa te-as sfatui sa nu-i dai asa devreme biscuiti...care este rostul? doar ca sa-i amesteci cu mar? de ce simti nevoia sa pui biscuiti care nu aduc aport de nimic in organism la un bebe asa mic? Amesteca mai multe fructe, fa mai multe combinatii...fara biscuiti sau asa ceva. Mie pediatrii mi-au recomandat sa nu-i dau biscuiti si nu i-am dat pana pe la 7 luni cand incepuse deja sa mestece singura, iar atunci i-am dat simpli, neamestecati cu fructe. Eu sunt de principiul ca bebelusii trebuie sa invete sa deosebeasca gusturile le mancare sa simta gustul fiecarui lucru in parte si nu prea amestec...iar moda cu biscuiti cu mar la bb a trecut de multa vreme...nu se mai recomanda!
Sa ai o zi buna

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI POZE NOI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

exista in Bucuresti Institutul de bioresurse alimentare str. Dinu Vintila nr. 6.eu am luat de acolo produse fara gluten. biscuitii mi s-au parut dulci si cam sfaramiciosi, de fapt erau mai degraba niste piscoturi.

"Daca intalnesti o femeie frumoasa, cu ochi stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul,
las- o in pace: are gripa !!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Si ce produse mai au la institutul asta? Eu am vazut ca se ocupa cu altceva. Au si magazin de desfacere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorr spune:

Acum vreo 3 ani i-am vazut la farmacie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Exista la Milupa.Dar nu in Romania.Mie mi-a trimis o prietena din Spania.Daca ai avea pe cineva afara sa-ti trimita...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput