Cine a nascut la Elias?

Cine a nascut la Elias? | Autor: adi69

Link direct la acest mesaj

Ma intereseaza conditiile de acolo si mai multe amanunte...
Daca este cineva care a nascut recent acolo,rog sa-mi spuna si sa vb ,intr-un fel, mai pe indelete.

Dia si bebe Rucsi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mnicol spune:

Am o colega care a nascut acum o saptamana acolo. Conditiile sunt foarte bune. Saloane curate, doua in salon. Asistentele, ca peste tot, trebuie sa le mai bagi din cand in cand ceva in buzunar, dar ea a zic ca este foarte multumita de cum a decurs nasterea si de perioada pe care a petrecut-o dupa in spital.
Daca mai aflu ceva iti spun.

Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Umflatzel spune:

Buna Dia,
si eu o sa nasc tot acolo prin decembrie; am auzit lucruri bune despre spital, ca e curat, mancare buna, peretii nu sunt albi (eu urasc culoarea alba combinata cu bleu din spitale, ma demoralizeaza) samd; si eu am fost ft nehotarata la ce spital sa ma duc si pana la urma am ales elias; apropo, la ce doctor esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Si eu am nascut la Elias, la inceputul lui 2001; am fost si internata acolo la un moment dat pe parcursul sarcinii.

Eu am stat in camera cu 4 paturi. Asternuturile erau cam vechi, fata de perna era cam murdara. Am chiar o poza cu cel mic, la cateva zile, in care se vede ...
Mancarea era total nesatioasa, niste portii mici, din care nu prea aveai ce alege... Baza era de acasa.
In plus, asistentele au o fobie cu ordinea in salon, fobie care e indusa de sus (chiar de la seful sectiei).
Inainte de vizita de dimineata, treceau asistentele si ne faceau instructajul, sa aranjam camera, sa bagam bagajele pe sub pat. Daca trecea apoi doctorul la vizita de dimineata si gasea mesele incarcate sau un prosop pe pat, le facea un frecus...
O alta problema e cu primitul vizitelor, nu sunt acceptati vizitatorii in salon sau pe culoare. Scaparea e scara de serviciu, care da chiar la WC-uri. In acel mini-holulet l-au vazut ai mei pe copil prima data. Cand insa e de garda seful sectiei, nici acolo nu e posibila intrevederea. Ideea e sa-i dai niste bani femeii de servici sa-ti aduca sacosele cu mancare de la sot, de jos.
Nu ai voie cu camasa propprie, iti dau ei, ca sa primeste una acceptabila, cotizezi bineinteles.
Asistentele, ca peste tot, sunt foarte sensibile la atentii.
Daca mai aveti intrebari, va raspund cu placere.

Melina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosica spune:

Eu am nascut la Elias, anul acesta, in ianuarie.
Mancare putina dar buna (nu-s grasa dar mancacioasa), asternuturi curate, spitalul este renovat si este curat, asistentele mai dragute, bebe vine in camera cand o sa-l alaptezi, medici noi si buni.

Gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ma interesa in mod special ce trebuie si ce nu trebuie sa ia cu ea in spital o tanara mamica..Chestii de genul :camasa de noapte,pampersi ,servetele umede,creme pentru funduletuil bebeului,fiole de calciu...Asigura spitalul ceva,caci a intrebat o asistenta si a zis ca nu e nevoie sa vina ea(mamica) cu pampers...desi tind sa cred ca nu stia despre ce e vorba (mai degraba)decat ca da spitalul pampers...

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Am nascut la Elias acum doua saptamani, asa ca am vesti proaspete.

Spitalul e curat si renovat, conditii OK. Asitente dragute si serviabile chiar daca nu le dai nimic pe loc (am avut si surpriza ca unele sa nu accepte). Unii medici sunt mai draguti, altii fac scandal daca vad vizitatorii, oricum nu mai e asa o restrictie, sotul meu nu a trebuit sa se ascunda chiar daca a venit la orice ora, chiar si la 6 dimineata. Mancarea e cah, adu-ti de acasa. E putina, inconsistenta (lapte diluat, supa prea grasa etc) si nu tocmai potrivita cu starea ta.

Iti trebuie de acasa:
- vata
- aparat de ras si spuma daca nu apuci sa iti faci singura toaleta
- ceva medicamente (pe mine m-au intrebat daca am algocalmin pt ca aveam febra. Mi-au dat ei pana la urma, dar m-a mirat intrebarea)
- pampers pt bb
- toate alea de toaleta pt tine si pt bb daca il tii in camera
- hainute pt bb la iesirea din spital (pana atunci il imbraca ei)
- hartie igienica, servetele umede antibacteriale pt mainile vizitatorilor (eu le-am folosit si ca sa sterg buda)
- ceva antitantari daca e vara
- colac, daca ai nevoie sa stai pe el dupa epiziotomie
- camasa de noapte "just in case" (se cam termina in week-end
- apa plata

sper ca nu am uitat nimic important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

ba da, am uitat de tacamuri ca ei nu iti dau nici macar cana in care sa iti puna lapte sau ceai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna!
Si eu o sa nasc la Elias, in decembrie(24-28 decembrie), asa ca orice informatie mi-ar fi de folos! De exemplu, toate saloanele au cate 2 paturi, sau sunt si cu mai multe? Pe bb-eu ti-l da in camera, tot timpul, sau numai cand alaptezi? Chiar te obliga sa stai in camasa de noapte de la ei? Daca este nevoie de cezariana, este adevarat ca nu-ti face decat cu taietura pe verticala?
Eu nasc acolo cu Dr. Cristian. Ea este o draguta, dar eu asa am oroare de spitale...Ma gandeam ca Elias trebuie sa fie mai dragut pentru ca este mai mic decat altele,dar de prin alte surse am aflat ca nu ti-ar acorda foarte mare atentie personalul de acolo?
Umflatel, se pare ca o sa fim mamici colege? Tu in ce perioada nasti?
Sisi, poate ne mai spui cate ceva, ca din cate am inteles, esti cea mai proaspata mamica de acolo...Ce face bb-ul tau?

Va pupicim.
Carmena si bb-ul de 24 sapt si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

si eu am nascut la elias pe 31 august. tot ce ti-a spus sisi este perfect adevarat. aveam oroare de spitale, dar m-am simtit bine si in siguranta. pe bb ti-l aduce in camera si daca ai nevoie de ajutor insista un pic si toata lumea o sa ti-l dea. eu am cotizat peste tot ca sa ma simt sigura ca nu am probleme, dar nu se poarta urat cu tine, daca nu dai. eu am nascut cu dr. Parvu, super doctor. Este un pic de politie, nu prea sunt permise vizitele, dar se unge portarul cu 10-20 mii si mai merge!
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Umflatzel spune:

Draga oana_noemi,
ai nascut cu dr. Parvu? Tot cu el o sa nasc si eu la inceputul lui decembrie! Stiu ca este un super doctor, am aceiasi parare dar te-as ruga sa imi dai si mie mai multe amanunte in privinta lui, ca de exemplu: A venit de-acasa cand l-ai sunat? Sau cum a fost situatia?Mie mi-e frica sa nu raman pe mana altor doctori daca el nu e de garda? Daca ma apuca noaptea, ce se intampla? Tu unde mergeai la Medsana sau la spital? Cu cotizatia cum a fost? Sper sa nu aiba probleme daca vorbim aici, doamne fereste, oricum la urma urmei nu recunoaste nimeni nimic!.
Si apropo, ce ai fetita sau baietel?
In orice caz sa iti traiasca sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el!

Mergi la inceput