proces de abandon

proces de abandon | Autor: Daria

Link direct la acest mesaj

Suntem in asteptarea finalizarii unui proces de abandon sa ne putem aduce acasa puiul (pe care dorim sa-l adoptam, evident). Astazi a fost a doua infatisare cu parintii naturali care au fost citati si nu s-au prezentat. Si s-a dat imediat alt termen pentru ca oricum nici avocatul fundatiei nu s-a prezentat. Stie cineva sa-mi spuna daca se poate finaliza acest proces in cazul in care parintii citati nu se vor prezenta. De gasit au fost gasiti pentru ca aveau confirmarea primirii citatiilor, procedura era completa, dar partile nu au fost prezente.
Astept raspunsuri de la voi, poate ma incurajati voi ca sunt tare dezamagita de cum trece vremea si nu mai vine o data momentul acela sa spunem ca putem merge acasa.
Multumesc mult,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiVa spune:

Si eu sunt f. interesata sa stiu cum decurge procesul de abandon. Pt. puiutul pe care-l vrem noi, va incepe la sfarsitul lunii procesul de abandon. Daca parintii nu se prezinta eu credeam ca e ok, dar daca se prezinta vreo alta ruda???? Ce sanse sunt? Mentionez ca acest copilas n-a fost vizitat de nimeni de cand este in grija Protectiei Copilului. Mai stiu doar ca parintii trecuti in certificatul de nastere al copilului sunt plecati in strainatate dar adresa pe acte este de aici(Ro).
daca ma puteti ajuta si pe mine cu vreo explicatie v-as fi recunoscatoare...

angi

Mergi la inceput

Daria, in cazul copilasului vostru de cat timp se deruleaza procesul de abandon? sau ai idee care este termenul maxim pe care se poate intinde??

angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria spune:

Angi, la noi a inceput in iulie, a fost un termen la care s-a constat ca dosarul nu este complet si astai al doilea cu situatia pe care am scris-o mai sus. Ne-au spus la inceput ca este posibil sa dureze citeva luni. Dar uite ce se intimpla. Cred ca situatia voastra este mai usoara - numai daca parintii isi dau consimtamintul de abandon are dreptul vreo ruda sa ceara incredintarea. Am inteles ca daca sunt citati si nu sunt gasiti la adresa data de ei se finalizeaza mai repede. Eu as fi vrut sa stiu cam de cite ori ii citeaza in cazul in care ei nu se prezinta, fiind la adresa respectiva. Pentru ca astazi am vazut ca se dau cu atita usurinta termene de cite 1 luna. Poate ma poate ajuta cineva.

Mergi la inceput

Daria draga, iti multumesc mult pt. raspuns! Sper sa se finalizeze cat mai repede posibil, pt. ca este spre binele copiilor!

Te pup,
angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Styx193 spune:

Buna seara si ma iertati ca va inoportunez. Puteti sa imi recomandati un avocat specializat in incredintare minori?
detalii despre caz gasiti in materialul postat de mine. Multumesc

Mergi la inceput