hernie la fetita de 2.4ani

hernie la fetita de 2.4ani | Autor: marichiri

Link direct la acest mesaj

Acum cateva zile la baita am observat o galmuta la fetita mea in zona ighinala, galmuta care nu se vede in alte imprejurari decat atunci cand depune efort(pe noi ne stiu toti vecinii cand facem baita).In seara asta am ajuns la medicul chirurg si ne-a spus ca Ana are hernie care va trebui operata(nu in regim de urgenta dar nici sa nu ne culcam pe o ureche).Va rog pe voi mamici care ati trecut prin asa ceva cu copiii vostri sa-mi spuneti si mie in ce consta operatia si,este dificila???si tot ce puteti voi spune despre subiectul asta.
Ana e o fetita foarte activa si nu stiu cum voi putea eu sa o tin sa nu alerge si sa topaie chiar si o perioada scurta.Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
P.S. Am uitat sa va intreb si de medici.Noi suntem din Constanta.La ce medic ne indrumati?
Va multumim!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

matei a fost operat la 1 an in partea stanga si la 3 ani in dreapta.
operatia este simpla, dureaza jumatate de ora cu tot cu anestezie.noi seara am plecat acasa.
este prea mica sa constientizeze ca este operata,dupa 3 ore de la operatie matei mergea,nu avea nici o problema..Sit ce este in sufletul tau,dar stai linistita,totul va fi bine.

Multa sanatate

Mergi la inceput