Restaurant Capitol
Este cineva care a facut nunta sau botezul la restaurantul Capitol? Sau daca ati participat macar la vreun eveniment acolo? As avea nevoie de cateva detalii: cum este personalul, cam cat costa meniul, etc.
Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsurile voastre!
30+ cu
Raspunsuri
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ciresica5 Este cineva care a facut nunta sau botezul la restaurantul Capitol? Sau daca ati participat macar la vreun eveniment acolo? As avea nevoie de cateva detalii: cum este personalul, cam cat costa meniul, etc. Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsurile voastre! 30+ cu |
Buna...scuze ca nu am vazut mai devreme subiectul...
Am avut nunta la restaurant Capitol in 2006. Nu am decat cuvinte de lauda...Sef de sala a fost d-nul Ion ( am inteles ca e bine sa prinzi tura dansului fiindca e mai bun decat celalalt sef de sala), meniul a fost 90 de lei atunci, am venit cu bautura noi, colaboreaza cu o cofetarie foarte buna , iar sala a fost admiratia tuturor( noi am facut in sala din spate) , atunci era verde, acum nu mai stiu cum e...
Daca mai vrei sa afli ceva , cu mare placere iti raspund.
Sarcina usoara si bebe sanatos!!!
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)
Ciresica5 spune:
Buna Cristina,
Multumesc din suflet pentru raspunsul tau !
Ma bucur sa aud lucruri de bine legate de acest restaurant, dar as mai avea totusi niste intrebari : la ce te-ai referit cand ai zis ca "sala a fost admiratia tuturor"? Este "impodobita" mai deosebit sau ai avut tu o firma specializata care s-a ocupat de organizare?
Mancarea este buna si suficienta? La finalul petrecerii au fost cinstiti sau au mai incercat "sa-si rotunjeasca" profitul pe seama voastra?
Scuza-mi avalansa de intrebari, dar vad ca tu esti singura care detii asemenea informatii!
Multumesc mult inca o data!
P.S. lui Mihaita! Sa fie sanatos, sa creasca mare si frumos si sa aiba parte numai de bine!
32+ cu
M&M spune:
multumesc frumos de urare!!!
M-am referit la sala in sine, nu mai e nevoie de nicio decoratiune; arata superb , plus ca au niste geamuri ce dau intr-un hol permament luminat, astfel creand falsa senzatie ca afara este lumina. Au avut un efect uimitor asupra tuturor invitatilor.
Mancarea este mai mult decat suficienta si foarte buna; tin minte ca sarmalutele au fost tare laudate ..Si da, au fost foarte cinstiti, ne-au inapoiat tot c enu s-a consumat, inclusiv tortul ( noi il comandasem pt 100 de pers chiar daca au fost numai 60, cu gandul sa ne ramana). Aaa...ne-au zis ca or sa opreasca cate o feliuta pt fiecare anjagat din seara respectiva , ceea ce nu ne-a deranjat!!
Oricum, eu zic ca va fi ok...La noi toata lumea a plecat placut impresionata si, chiar si in ziua de azi ne zic ce nunta minunata am avut!!! D_nul Ion este un dragut!! Nu va fi nicio problema...
Daca mai ai intrebari cu mare placere itit raspund..
Ciresica5 spune:
Cristina, multumesc mult pentru toate informatiile! Esti o dulce!
Mi-ai dat vesti bune si sper sa ma recompensez intr-o zi!
Te pup si-ti doresc numai bine!
32+ cu
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ciresica5 Cristina, multumesc mult pentru toate informatiile! Esti o dulce! Mi-ai dat vesti bune si sper sa ma recompensez intr-o zi! Te pup si-ti doresc numai bine! 32+ cu |
nu ai pt ce !! Ma bucur ca te-am putut ajuta!!! MA recompensezi oricum aducandu-mi aminte de nunta!!
Sarcina usoara mai departe...