Sint normale astfel de dureri?

Sint normale astfel de dureri? | Autor: Ratusca

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Mi-a fost recomandat si mie site-ul asta si intradevar sint bucuroasa ca am reusit sa aflu de el.
Anul acesta in februarie am pierdut din pacate prima sarcina la o luna si jumatate(am 28 de ani si mi s-a spus ca nu din probleme anatomice).Acum am aflat ca sint din nou insarcinata(6 saptamini si 2 zile,insa sint inca foarte speriata.La inceputul sarcinii am avut dureri persistente de stomac,ma simteam parca strinsa de o curea lata in jurul abdomenului foarte apasatoare,care imi ingreuna mersul si starea generala de buna dispozitie.Am fost la doctor,chiar si la urgente,si mi s-a spus ca atita timp cit nu singerez sint ok.
Am fost si la o programare la o doctorita de stomac si o prima impresie inaintea rezultatelor unui ultrasound la abdomen ,a fost ca s-ar putea sa fie ceva de la fiere.Acum o saptamina si ceva am avut si un ciclu fals cred eu,mai mult a fost o scurgere maronie,care a trecut dar care m-a speriat mult.
A mai trecut cineva prin asa fel de dureri?,astept impresii si sugestii,va multumesc.
Ps.Sa fiu oare doar balonata ,pentru ca deja se vede burtica,la doar 6 saptamini,e normal?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Balonarea este unul dintre "simptomele" clasice ale unei sarcini.
Deci e OK. Eu as fi mi ingrijorata de acele scurgeri maronii. Ai facut o eco dupä? Sarcina avea dimensiuni normale?

Multa sanatate si sarcina usoara
Bine ai venit :-)

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ratusca spune:

Da,chiar azi am fost la un ultrasound la abdomen,si fiind acolo am rugat-o pe asistenta sa se uite putin si la sarcina,mi-a aratat saculetul unde s-a format sarcina si am vazut si inimioara pulsind,ea mai mult nu a stiut sa "citeasca"ecranul,sper sa fie un semn bun pentru inceput,nu?
Cind se poate vedea daca sarcina este la marimea normala si ca totul e ok?
Multumesc pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Poi daca ai vazut inimioara e totul OK!!!
Ia niste carbune medicinal pt burtica balonata si bucura-te de fiecare clipa cu bebelu` în burtica. E totul in regula stai linistita
Pupici pe burtici************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Si eu zic ca e de la balonare.
Pentru linistea ta du-te la dr., la eco.
De unde esti?
Pana ajungi la dr. incearca sa iei un carbune - nu se intampla nimic bb-ului.
La orice varsta se poate vedea la eco daca bb e ok, bine dezvoltat.

Felicitari pt. bb mic, sarcina usoara si sa fiti sanatosi!

Si incearca sa nu te stressezi, e f. important sa fii linistita.

bb Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Eu am avut scurgeri maronii pana aproape de 4 luni, din cand in cand... nu tot timpul. Unele, de la inceput sunt relativ normale, se intampla destul de des in momentul in care se fixeaza placenta.
Cu balonarile... la fel. Ai grija multa de tine si fugi la spital si intreaba doctorul de cate ori ti se pare ceva in neregula.
Sarcina usoara in continuare,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am citit ca pot aparea dureri de stomac la sarcina, si gasisem si explicatiile. Nu iti fa probleme. Durerile de burta insa nu ar fi de dorit, de asemenea nici sangerari. Ciclul fals nu e o problema, mama a avut 3 luni, deci don't wory, ok?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am un nepotzel care implineste 6 luni peste 3 zile... a fost "gastrita" pana in saptamana a opta si tratat ca atare...respectiv cu pumni intregi de dicarbocalm sau cum se numeste...hehehe...
Io zic sa nu te streseze aspectul asta prea tare.
Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ratusca spune:

Fetelor,va multumesc la toate pentru incurjari,ma simt mai relaxata si imi dau curaj ca totul pina la urma va fi bine.
Astept rezultatele de la ultrasoundul facut acum citeva zile la abdomen(facut pentru durerile la stomac)si sper sa nu fie mare lucru cu fierea ,asa cum ar fi banuiala doctoritei la care am fost.
Va mai tin la curent,multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput